Erken hamilelik belirtileri

Kişiden kişiye değişiyor fakat hissettim🤭

*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
* Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
* Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
*Çok fazla yemek isteği.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regli dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim. Regli gecikmesinde 5 gün bekleyip kesin olsun demiştim.
yaa anlattıklarını ben yaşıyorum şuan reglime 11 gün kaldı ya kasık ağrım bel ağrım bacak ağrım şişkinlik çok fazla. midem çok yanıyor 2 gndür karnımın alt kısmının şiştiğinin bende farkındayım ama herkes öyle şey mi olur diyor. sabırsızlıkla bekliyorum inan :KK43:

Son düzenleme:
adetimden sonra 14.gün aşırı şişkinliğim, kasık ağrım ve bel ağrım oldu. sanki regli olacak gibiydim. 15.günde hafif pembe akıntı geldi. ara ara geliyor bu akıntı. kasıklarım ve şişkinliğim daha iyi durumda akşamları kasık ağrım oluyor sadece. yemekle çok aram yok ki ben iştahlı biriyimdir. göğüs uçlarım çok hassas. adet olduğumda benim göğüslerimde hassasiyet olmaz bu arada. Adetime 10 gün var şu an. En geç haftaya pazar olmam lazım. kafayı yemek üzereyim acaba hamile miyim diye zaman nasıl geçecek bilmiyorum :D

22 Ağustos'ta adet gördüm 7 gün sürdü sonrasında günaşırı birliktelik oldu 6 Eylül yani dün sabah kalktığımda kasık ağrılarım vardı daha sonra akşam 23.00 civarı beyaz bir akıntı gelmiş net bir şekilde belli oluyo baya beyazdı karın alt bölgem kasıklarım bacaklarım ve belim çok ağrıyordu şuan ağrı hafif am öksürünce bile hissettiriyor kendisini daha önce böyle birşey yaşayan var mı daha adet günüme çoook var
(Beyaz akıntı kokusuz kaşınma yanma vs yok)
Yumurtlama akıntısı da olabilir

adetimden sonra 14.gün aşırı şişkinliğim, kasık ağrım ve bel ağrım oldu. sanki regli olacak gibiydim. 15.günde hafif pembe akıntı geldi. ara ara geliyor bu akıntı. kasıklarım ve şişkinliğim daha iyi durumda akşamları kasık ağrım oluyor sadece. yemekle çok aram yok ki ben iştahlı biriyimdir. göğüs uçlarım çok hassas. adet olduğumda benim göğüslerimde hassasiyet olmaz bu arada. Adetime 10 gün var şu an. En geç haftaya pazar olmam lazım. kafayı yemek üzereyim acaba hamile miyim diye zaman nasıl geçecek bilmiyorum :KK70:
Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim 14. günde yumurtlama değerlendirmesi yaptınız mı?
İnşallah vardır 😍😍

Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim 14. günde yumurtlama değerlendirmesi yaptınız mı?
İnşallah vardır 😍😍
tabi tabi o hafta ben yumurtla belirtisidir diye düşündüm ve eşimle hiç ara vermeden değerlendirdik. şuanda bile minicik pembe akıntım geliyor. arada su gibi geliyor anlamıyorum. hayıt tohumu içtim bu ay o mu etkiledi acaba diyorum. yumurtlama belirtisi yaşamıyordum çünkü hiç. inşallah hamileyimdir kafayı yicem artık düşünmekten :D

Ben de adetten bi gün sonra ilişki yaşadım 3 4 gün sonra gögüslerim şişti 15 gün oldu kasıklarım ağrıyor ve sabahları gaz sancım oluyor gögüslerimde şişlik acı dinmedi ben de psikolojik oldugunu düşünüyorum 3 aydır deniyoruz olmadı nasip 🥺

İlk hamileliğimde ilişkiden 7-8 gün sonra yerleşme kanaması oldu ve regl 1 hafta hala kasığımda ani batmalar oluyordu, akıntım vardı, gögüs ağrısı vardı. Tabi kürtaj oldum. Yeniden bu ay denedik günleri değerlendirdik regl 1 hafta kaldı 1 tane bile belirtim yok ne gögüs ağrısı ne kasık ağrısı. Her hamilelik aynı olacak diye birşey yok tabi ümitsiz olmak istemiyorum. Allah her yönden sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. Ve bekleyen herkese tabi 🤲🏻❤️🧿
Amin benimde kimyasalla sonuçlandı bu ay ümitle bekliyorum bakalım

Kızlar merhaba lütfen yardım edin uzun zamandır istiyorum bir çoğunuz gibi sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir çocuk . Sizce var mı şuan evde erken gebelik testi yoktu .o yüzden bununla yaptım .sizce? Lütfen silik çizgi gören varsa yazsın

Eklentiler

• ED7B87AA-BF8E-47BF-B987-186C43CA367F.webp
    ED7B87AA-BF8E-47BF-B987-186C43CA367F.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba lütfen yardım edin uzun zamandır istiyorum bir çoğunuz gibi sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir çocuk . Sizce var mı şuan evde erken gebelik testi yoktu .o yüzden bununla yaptım .sizce? Lütfen silik çizgi gören varsa yazsın
Kaç dakika içinde çıktı silik görünüyor ewet

Çok belirsiz farkındayım resimle oynadım .ışığını kısınca böyle oldu inşaallah vardır reglme var çünkü bilmiyorum

Eklentiler

• 90ED4A9D-5C75-450A-A557-76FB974CD648.webp
    90ED4A9D-5C75-450A-A557-76FB974CD648.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 47
İnşallah olmazsın hayırlı haberler alırsın canım. Kaç aydır deniyorsun
Aslında ben 8ay önce 20haftalık iken doğum yapmak zorunda kaldım.suyum erken geldi 4.ayda tutamadım.bir melek gitt böyle .4aydır deniyordum hatta en son eğer kesin gebe isem öyle hissediyorum.Ovulasyın testi denedim

Aslında ben 8ay önce 20haftalık iken doğum yapmak zorunda kaldım.suyum erken geldi 4.ayda tutamadım.bir melek gitt böyle .4aydır deniyordum hatta en son eğer kesin gebe isem öyle hissediyorum.Ovulasyın testi denedim
Anladım. Kaybın için üzüldüm inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin 🙏🏻 bende 3 ay ovulasyon kullandım ama gebelik oluşmadı 7.aydayım şuan hayırlısı olsun dua edelim rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻

Arkadaşlar siz belirti yazdıkça o da var o belirtide var diyorum ama bilin bakalım ne yok: çocuk😂 yarın reglim gelicek gibi yine gögüsler büyüdü kaç haftadır zaten kasıklarım fena ağrıyor batıyor

Sana da dua edicem.Ama benım ki yanlış alarm da olabılır mecburen reglm geçmesini bekliyorum.inşaallah sağlıklı tez vakitte gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun .canım
Anladım. Kaybın için üzüldüm inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin 🙏🏻 bende 3 ay ovulasyon kullandım ama gebelik oluşmadı 7.aydayım şuan hayırlısı olsun dua edelim rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻

Sana da dua edicem.Ama benım ki yanlış alarm da olabılır mecburen reglm geçmesini bekliyorum.inşaallah sağlıklı tez vakitte gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun .canım
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 ♥️ rabbim bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Back
X