- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
- Konu Sahibi pudraskina
-
Gunlerimiz ayniymis canim bakalim hayirlisiyla ikimizde anne oluruz insallah bu ay test yaptin mi hic simdiye kadar idrar weya kan testibenmde adetime 5 gun var kasiklarim agriyo belim agriyo ve istahim cok acildi cok merak ediyorum acaba hamilemiyim
yok hic yapmadim ama yarin galiba evde idrar testi yapicam insallah ikimizde hayirlisiyla anne oluruzGunlerimiz ayniymis canim bakalim hayirlisiyla ikimizde anne oluruz insallah bu ay test yaptin mi hic simdiye kadar idrar weya kan testi
ilk bebegin mi olacak senin benim nasipse ikinci olacakGunlerimiz ayniymis canim bakalim hayirlisiyla ikimizde anne oluruz insallah bu ay test yaptin mi hic simdiye kadar idrar weya kan testi
Hadi bakalim insallah hayirlisiyla benim olursa insallah ilk olacak dahailk bebegin mi olacak senin benim nasipse ikinci olacak
Benim daha yarina yapmaya cesaretim yok canim sen yaparsan haber wer ne cikacak insallah pozitifi gorursunyok hic yapmadim ama yarin galiba evde idrar testi yapicam insallah ikimizde hayirlisiyla anne oluruz
Bendede aynı belirtilerden var bugün aksama doğdoğru test yaptım negatif çıktı gerçi idrar testi sabah ilk idrarla yapılması daha iyimis bende şuan bile var iki gündürde istifra ediyorum yanmasıda cabası.s Allah yardımcımız olsunKizlar icinizde hamile oldugunu ogrenmeden migde agrisiyla yanmasi we ciddi derecede agiz kurulugu yasayan oldumu tum belirtilerin ustune bide bu eklendi umutlanmak istemiyorum ama elimdede deil yasayan warsa yardim edin bana lutfennn
Kac gunun war canim adetine senin?Bendede aynı belirtilerden var bugün aksama doğdoğru test yaptım negatif çıktı gerçi idrar testi sabah ilk idrarla yapılması daha iyimis bende şuan bile var iki gündürde istifra ediyorum yanmasıda cabası.s Allah yardımcımız olsun
Ben 5 aydır adet göremiyorum bazı sorunların stresi yüzünden o yüzden belirli bi adet tarihin yok ama ilk ilişkiye gireli yarın tam 1 ay oluyo olmaz mi belliKac gunun war canim adetine senin?
Belki ilk iliskinde deilde bi sonrakilerde tutmustur canim sikma canini sabredecez napalim doktora gitmedin mi adet duzensizligi icin bende once oyleydim ewlendigimden beri cok sukur adetlerim duzenli gitmedigim doktor kalmamisti ama hep hicbisey yok diolardi bazilari ise polikistik ower diyodu ben 7 ay olmadigim gunleri bilirim genc kizligimi dogum kontrol haplariyla berbat bi sekilde gecirdim bu yuzden ama en sonunda biraktim ilaci doktoru once bi sogan kuru yaptim sonra kaplicaya gittim yawas yawas duzelmeye basladi adetim her ay adetime 1 hafta kalasiya adacayi icmeye basladim cok sukur duzeldi canim insallah hamilesindir bu ay ama degilsen tawsiye ederim sogan kuru we adacayini denemeni ama hazir olanlardan degil taze dal dal olanlardan al ic cok faydasini gordum benBen 5 aydır adet göremiyorum bazı sorunların stresi yüzünden o yüzden belirli bi adet tarihin yok ama ilk ilişkiye gireli yarın tam 1 ay oluyo olmaz mi belli
Ben uç doktora gittim hepside sağlam doktorlar son annemin kadın doğum doktoruna gittim oda alttan hem de ultrasonla muayene etti adet görememen aşırı stresinden biraz sakinleş dedi gebe kalmana hiçbir sorun yok dedi daha yeni evlisin esinle olan sorunlarini çok kafana takma biraz oluğuna bırak kendini yorma dedi öyle işte ne bilim bunaldim var mi yok mu bi öğrensem bende duydum soğan kürünü kadınlar için kadın hastalıklarının bütün şifasıymış sarac oğlundan duydum adaçayini senden duyuyorum eğer degilsem yapicam çok saol tatlım:)Belki ilk iliskinde deilde bi sonrakilerde tutmustur canim sikma canini sabredecez napalim doktora gitmedin mi adet duzensizligi icin bende once oyleydim ewlendigimden beri cok sukur adetlerim duzenli gitmedigim doktor kalmamisti ama hep hicbisey yok diolardi bazilari ise polikistik ower diyodu ben 7 ay olmadigim gunleri bilirim genc kizligimi dogum kontrol haplariyla berbat bi sekilde gecirdim bu yuzden ama en sonunda biraktim ilaci doktoru once bi sogan kuru yaptim sonra kaplicaya gittim yawas yawas duzelmeye basladi adetim her ay adetime 1 hafta kalasiya adacayi icmeye basladim cok sukur duzeldi canim insallah hamilesindir bu ay ama degilsen tawsiye ederim sogan kuru we adacayini denemeni ama hazir olanlardan degil taze dal dal olanlardan al ic cok faydasini gordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?