- Konu Sahibi pudraskina
-
- #1.021
cok heycanli yaaa,ayvayi yedik yorumuna guldum :)))genelde ikinci bebekler daha gec goruluyor hatta bi arkadas bayagi sonra ucuz oldugunu ogrenmisti
Benim ikisi de peşpeşe olunca gerçekten çok zor ve yorucu bir süreçten geçtik. Benim kaygılarım ondan. Ki halen daha küçük sayılırlar. Yoksa elbette evlat kadar güzel bir şey var mı? Allahım her isteğene nasip etsin, olana da tadını aldırsın, hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın. Nasipse salı günü kontrole gideceğim. Hakkımızda hayırlısı. Allahım sana da güzel bir hamilelik sonrası yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
senden okadar pozitif enerji aldim ki senin bu bebisin ikizde olsa sen ustesinden gelirsinBenim ikisi de peşpeşe olunca gerçekten çok zor ve yorucu bir süreçten geçtik. Benim kaygılarım ondan. Ki halen daha küçük sayılırlar. Yoksa elbette evlat kadar güzel bir şey var mı? Allahım her isteğene nasip etsin, olana da tadını aldırsın, hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın. Nasipse salı günü kontrole gideceğim. Hakkımızda hayırlısı. Allahım sana da güzel bir hamilelik sonrası yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Canim bi yakınım hamile oldugunu bilmeden diş tedavisine başlamıştı ve öğrendikten sonra maalesef bebişi aldilar.anestezi aldigi icin bebek etkilenmis.çok acil degilse biraz bekle derim.Kizlar bu ayda esimle yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve dis agrisi cekiyorum sizce eger gebelik varsa disciye gitsem bunun bi sakincasi olurmu sizce lutfen yardim
Anladim canim ozaman bekleyim her ihtimale karsi dmi nolurnolmazCanim bi yakınım hamile oldugunu bilmeden diş tedavisine başlamıştı ve öğrendikten sonra maalesef bebişi aldilar.anestezi aldigi icin bebek etkilenmis.çok acil degilse biraz bekle derim.
Mrb Erken hamilelik testi alirsan cikiyor canimkızlar ya yumurtlama günümde ilişkiye girdim.eşim de sağolsun dikkat etmedi gerçi 12 saat bile olmadan ertesi gün hapı aldm ama aynı gece yine düşüncesizce davrandı.bu gün idrarım resmen bembeyazdı ve adetim de dün olmalıydı ama olmadım.herhangi bi adet belirtim de yok.ne akıntım ne kasık ağrım ne sivilcem ne göğüs hassasiyetim..çok stresliym bebek için hiç uygun bi zamanda değilim gerçekten.sizce var mıdır bişeyler? test ypsam çıkar mı? 15 gün oldu
bugün kanamam başladı ama azar azar geliyor.yerleşme kanamsı olmasından korkuyorum.yarın bi test alıcam artık.teşekkür ederimMrb Erken hamilelik testi alirsan cikiyor canim
Rica ederim canimbugün kanamam başladı ama azar azar geliyor.yerleşme kanamsı olmasından korkuyorum.yarın bi test alıcam artık.teşekkür ederim
senden okadar pozitif enerji aldim ki senin bu bebisin ikizde olsa sen ustesinden gelirsin
guldum dememin sebebi komik oldugundan degil hosuma gittiginden senin yerinde baska anne olsa o msjda umutsuz,endiseli olumsuz seyler yazardi cunku cok kolay 3veya 4tane minige bakmak
dr.dan sonra haber bekliyorum senden :))
Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel 3kardes olacak yavrularin birbirlerine ne guzel arkadad olurlarDün kontrole gittim. Tek kese ve tek bebek göründü. Kalp atışı da var. O kan pıhtısı da kaybolmak üzere. Şimdilik her şey yolunda. Hayırlısı bakalım. Sonunda nasip olursa bir tane de kış bebeğim olacak. Diğer ikisi yazın ortasında doğmuştu. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...Allahım sen büyüksün. Başta canımdan öte ablama ve tüm isteyen arkadaşlara anneliği hayırlısıyla en kısa zamanda tattır. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Güzel günlerini görmeyi nasip eyle...Ümidinizi kaybetmeyin, bol bol dua edin. Rabbim istedikten sonra herşey olur. Bebişiniz doğru zamanı bekliyordur. Aeo
Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel 3kardes olacak yavrularin birbirlerine ne guzel arkadad olurlar
Allah yardimcin olsun seninde 3kucuk bidikla ilgilenmek yorucu olur herhalde
Evet,vücut normalden çok çalıştığı için yorgunluk ve uyku yapıyor.Ben oğlumda sürekli uyumustum ilk aylar Şimdi ikinciyi istiyoruz hayırlısı bakalımKizlar devamli uyku hali gebelik belirtisimidir
yurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcekEvet,vücut normalden çok çalıştığı için yorgunluk ve uyku yapıyor.Ben oğlumda sürekli uyumustum ilk aylar Şimdi ikinciyi istiyoruz hayırlısı bakalım
Hayırlısı bakalımyurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?