- 29 Ağustos 2025
- 48
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi felsefeci1010
-
Dediğim gibi benim adetim 30-35 gün arasında oluyor yani 2 hafta geçtiyse 17 gün kalması normal değil mi? Döngüm bu şekilde, gecikmeyi bekleyeceğim fakat çok var o yüzden buradaki cAnım kadınlara sormak istedim, çok teşekkürlerAdetten sonra 2 hafta geçmiş hala nasıl 17 gün var ya
O kadar erken hissedilen bişey değildir bence.20 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ne belirtiler yaşadım 6 gün gecikmem bile oldu .
Çok dinlememek lazım.
Gecikmeyi bekle inşallah hamilesidir
İnanın bende bilmiyorum her ihtimal geliyor aklıma üşüttüm diye mi kasığım ağrımaya başladı bile diyorum , ama tatlı bir kasik ağrısı adete yaklaşan ağrılar gibiAdetine 17 gün varsa bence belirti yaşamak için biraz erken canım
Umarım benimde öyle olur çok istiyorumBen bu şekilde öğrendim kendinize dikkat edin yorulmayın, ilişkiye girmeyin.
Adetimden 10 gün önce falan böyle ağrılarım oldu tatlı tatlı adet olacakmisim gibi. İnşallah olur dikkat edin kendinizd.Umarım benimde öyle olur çok istiyorum
Olursa hemen yazacağım ins bütün bekleyenler bu müjdeyi alirAdetimden 10 gün önce falan böyle ağrılarım oldu tatlı tatlı adet olacakmisim gibi. İnşallah olur dikkat edin kendinizd.
Benim adet günümden sonra aynı şeyler başladı adet olacakmışım gibi ve yoğun sancılar çektim göğüslerim falan da aşırı hassaslaşmıştı belki sizinki erken belirti vermişte olabilir herkeste farklı oluyor sonuçta test yaptınız mı hiçİnanın bende bilmiyorum her ihtimal geliyor aklıma üşüttüm diye mi kasığım ağrımaya başladı bile diyorum , ama tatlı bir kasik ağrısı adete yaklaşan ağrılar gibi
Mart anneleri grubumuza beklerizBenim adet günümden sonra aynı şeyler başladı adet olacakmışım gibi ve yoğun sancılar çektim göğüslerim falan da aşırı hassaslaşmıştı belki sizinki erken belirti vermişte olabilir herkeste farklı oluyor sonuçta test yaptınız mı hiç
Yok daha yapmadım çünku erken gibi geliyor ümitlenmek istemiyorum ama kasik ağrılarım bugün bildiğiniz adet öncesi gibi agrimaya başlayınca acaba dedim? Gogsumde herhangi bir farklı durum yok şuanBenim adet günümden sonra aynı şeyler başladı adet olacakmışım gibi ve yoğun sancılar çektim göğüslerim falan da aşırı hassaslaşmıştı belki sizinki erken belirti vermişte olabilir herkeste farklı oluyor sonuçta test yaptınız mı hiç
Seve seve gelirimMart anneleri grubumuza bekleriz
Adete 17 gün kala gebelik belirtisi olmazMerhabalar kızlar ben 15 agustosta adet oldum ve 5 gün kadar sürdü. Adetten sonraki hafta haftada 2 yada 3 kez birliktelik yaşadık. Bu hafta ise yani 3 gündür üst üste birliktelik yaşadık. Normalde adetlerim 30-35 gün arasında olur ve şuan adetime 17 gün falan var ve benim kasik ağrılarım hafiften var ve bugün daha çok hissetmeye başladım. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha yakında değil gibi. Normalde 2 hafta önce bile böyle hafif ağrılarım olur. O yüzden emin olamıyorum . Sizin öngörünüz nedir?
Belirti verdiyse beta artmıştır bence test yapıp bakabilirsin ya da kan verirsen daha net sonuç alırsınYok daha yapmadım çünku erken gibi geliyor ümitlenmek istemiyorum ama kasik ağrılarım bugün bildiğiniz adet öncesi gibi agrimaya başlayınca acaba dedim? Gogsumde herhangi bir farklı durum yok şuan
Benim 15 gün falan önce başladı,normaldekinden daha erken yumurtladım o ayAdete 17 gün kala gebelik belirtisi olmaz
Yumurtlama ile alakalıdır
Yumurtlama zaten 14 gün kala olur
Kızlar yurtdışındayım biraz farklı burda durumlar hemen gidemiyorsunuz falan , birazda olsa sizle konuşmak istedimBelirti verdiyse beta artmıştır bence test yapıp bakabilirsin ya da kan verirsen daha net sonuç alırsın
Erken gebelik testi alın diyeceğim ama ben bile silikle öğrendim sonrakilerde negatif çıktı hatta kanda bile hamile değildim henüzKızlar yurtdışındayım biraz farklı burda durumlar hemen gidemiyorsunuz falan , birazda olsa sizle konuşmak istedim
Bekleyeceğiz mecburErken gebelik testi alın diyeceğim ama ben bile silikle öğrendim sonrakilerde negatif çıktı hatta kanda bile hamile değildim henüzbiraz daha bekleyin
Tamam erken yumurtladıysanız erken adet olursunuz hamilelik olmasaydı.Benim 15 gün falan önce başladı,normaldekinden daha erken yumurtladım o ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?