• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtisi

parla45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
12
0
1
31
Hanımlar iyi akşamlar regl olmama 6 gün var şu anda sol kasık ağrım var göğüs hassasiyetim yok gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için çıkmamış olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfen

Hanımlar iyi akşamlar regl olmama 6 gün var şu anda sol kasık ağrım var göğüs hassasiyetim yok gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için çıkmamış olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfen
Benimde aynı şekilde 5 yada 7 gün var kasıklarda batma var bende de ve idrara sık çıkma . Bi kaç gün de beyaz kremsi akıntım oldu

6 gün çok erken olsa da çıkmaz bu kadar erken bakmaya başlamayın biliyorum çok zor ama bu sefer hayal kırıklığı yaşıyorsunuz en azından adet tarihinizin yaklaşmasını bekleyin

6 gün çok erken olsa da çıkmaz bu kadar erken bakmaya başlamayın biliyorum çok zor ama bu sefer hayal kırıklığı yaşıyorsunuz en azından adet tarihinizin yaklaşmasını bekleyin
Haklısınız stresten başka bir şey değil teşekkür ederim

Back
X