• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken kapanan bıngıldak..!!!!

nehiraysegul

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
8
0
16
Ankara
bebeğim 2 aylık bıngıldağı kapandı..erken kapanan bıngıldakta kafa büyümüyormuş beyin gelişmiyormuş şimdilik büyümüş bir ayda ama bundan sonra sorun olur mu acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi..:(:(

Bebeğiniz şimdi nasıl kafası normal büyüdü mü? Benim oğlumunda bıngıldağı küçük çok korkuyorum 4. Ayını yeni doldurdu. Bana yardımcı olabilir misiniz?

merhaba arkadaşlar
bizim gibi bu konuda sıkıntı yaşamış veya yaşayan arkadaşlar var mı
yardımcı olur ve bilgilendirir misiniz
bebeğimiz bıngıldağı kapalı doğdu,şu an 1 cm ve 1 aylık
sizin süreçleriniz nasıl gitti

Her bebeğin gelişim vs farklıdır merkak etmeyin erken kapanabiliyor benim yiğeniminde 2 aylık kapandı doktoru kafa tası büyümesi devam ettiği sürece hiçbir sıkıntı yok demişti. Yiğenim şuan 2 yaşinda ve bu yüzden hiçbir aksaklık olmadı çok şükür.

Kızım 5.ayını bıtırdı ve bıngıldagı 3. ayda kapandı bende endışelendım netten okuduklarımdan dolayı :44:
Ama doktorumuz endişelenmememiz gerektiğini bazı bebeklerın bu ayda bıngıldagının kapanabılecegını ve kapansa bıle buyumenın devam ettıgını soyledı .kafa buyumesı devam edıyosa sorun olmaz dedı gerçektende buyume devam edıyo :16: takip ve aylık kontr.ler çok onemlı

Back
X