• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menapoz /düşük amh /yüksek fsh

Uyarı için teşekkür ederim ama ben ertelemiyorum zaten süreci. Şuan da elimden geleni yapıyorum her ay takipteyim. Sizin amh değeri 0.6 ile 1 yumurta mı oluştu ben en az 3 4 tane çıkar o değerlerde diye düşünüyordum.

Uyarı için teşekkür ederim ama ben ertelemiyorum zaten süreci. Şuan da elimden geleni yapıyorum her ay takipteyim. Sizin amh değeri 0.6 ile 1 yumurta mı oluştu ben en az 3 4 tane çıkar o değerlerde diye düşünüyordum.
kişiden kişiye değişir 0,6 ile 5 yumurta toplandı diğer döngüde 11 diğerinde 8 diğerinde yine 11. hatta son 11 toplananda amh 0,45ken oldu.

Bende 2 yumurta çıktı femera ile büyüdü 15 mm oldu ama sonra gelişmedi kiste dönüştü. Bu hep olur mu acaba
Amh 0.02 yaş 33 üç kere yumurta toplama. Bir tane bile embriyom oluşmadı hala. Ve gayet sağlıklı beslenen biriyim. Bence onlarla pek bir alakası yok. Vücut sağlığımız için evet zaten iyi beslenmeliyiz ama o kısma fayda etmiyor bence. Kimlerin kimlerin oluyor olduktan sonra.

Avokadom cevizim lor peynirim hiç eksik olmaz. Tahin yerim karabuğday yerim tam buğday yerim her gün neredeyse iki yumurta yerim yemeklerimin hepsini zeytinyağlı yaparım aycicek bile kullanmam olmuyor yani

kişiden kişiye değişir 0,6 ile 5 yumurta toplandı diğer döngüde 11 diğerinde 8 diğerinde yine 11. hatta son 11 toplananda amh 0,45ken oldu.
Merhaba her yumurta toplamadan tüp bebek parası mı alıyorlar nasıl oluyor bütçe yetmezki ,benim tek embriyom oldu, transferxen önce acaba bir tane daha yaptırsam mı diyorum.

Uyarı için teşekkür ederim ama ben ertelemiyorum zaten süreci. Şuan da elimden geleni yapıyorum her ay takipteyim. Sizin amh değeri 0.6 ile 1 yumurta mı oluştu ben en az 3 4 tane çıkar o değerlerde diye düşünüyordum

BEn de öyle düşünüyordum adetim de düzenli rahimde sorun yok 5 folükül vardı iğneyle 6 oldu, 3 yumurta toplandu, biri olgun çıkmadı, ikisi döllendi, biri 5. Güne ilerledi, diğeri 3. Güne kadar gitmişti ama genetik test istedim sanırım onu 5e kadar zorluyorlar, bir tane kaldı elimde, diğerinin ayrıntısını soracağım artık neden kuşlanılmadı, 5bb yumurtam var biyopsi alındı sonuç bekliyoruz, tek atışlık şansım var, elim yurt dışında her ay deneyemiyoruz tüp bebek daha ucuza geliyor her ay gidip gelmek eziyet çekmektense

Merhaba her yumurta toplamadan tüp bebek parası mı alıyorlar nasıl oluyor bütçe yetmezki ,benim tek embriyom oldu, transferxen önce acaba bir tane daha yaptırsam mı diyorum.
evet :( biz de kredi kartlarına takla atlata atlata iletiyoruz. batmış durumdayız
havuz yaparsanız daha uygun oluyor fiyatı, benim havuz yapacak embriyom olmuyor malesef sil bastan baslıyorum hep. tüplerim olmadığı için durayım kendim deneyeyim mevzusu olamıyor ne yazık ki

Avokadom cevizim lor peynirim hiç eksik olmaz. Tahin yerim karabuğday yerim tam buğday yerim her gün neredeyse iki yumurta yerim yemeklerimin hepsini zeytinyağlı yaparım aycicek bile kullanmam olmuyor yani
Merhabalar inşallah tedaviniz güzel geçer. Tiroidler de etkiliyor bazen veya insülin direnci olması. Bir de Spor yapmak bedene iyi geliyor bu süreçte benim beslenmeye ek olarak önerim Spor olur. Hareket etmek.
Ben de düşük amh sahibim ve eşim sperm ileri gideni hiç olmayan biri. Yumurta sayım 1-2 çıkıyor. Dr ilk gidince imkansız demese bile Cook olumsuz konuşmuştu. 1 yumurta var istersen deneyelim ama boş çıkması muhtemel. Devam dersen bu ilaçları kullan gel dedi çıktı. Çok kötü bir gündü benim için.
Düşük amh sahipseniz gonal f gibi iğneler ile ilerlemek olmuyor. Femara dhea vs. Şangay protokolu diye birşeydi adı onu yaptık. Ve şükür ler olsun sizlere de nasip olsun hamile kaldım kızımı kucağıma aldım.. Umut etmeyi bırakmayin. Ama zamana da bırakmayın.. bizler gibi hastalarda kendiliğinden olması çok zor.🙏🏼

evet :( biz de kredi kartlarına takla atlata atlata iletiyoruz. batmış durumdayız
havuz yaparsanız daha uygun oluyor fiyatı, benim havuz yapacak embriyom olmuyor malesef sil bastan baslıyorum hep. tüplerim olmadığı için durayım kendim deneyeyim mevzusu olamıyor ne yazık ki
FArkı ne ki anlamadım ikisi de ek bir opu değil mi?

Merhabalar inşallah tedaviniz güzel geçer. Tiroidler de etkiliyor bazen veya insülin direnci olması. Bir de Spor yapmak bedene iyi geliyor bu süreçte benim beslenmeye ek olarak önerim Spor olur. Hareket etmek.
Ben de düşük amh sahibim ve eşim sperm ileri gideni hiç olmayan biri. Yumurta sayım 1-2 çıkıyor. Dr ilk gidince imkansız demese bile Cook olumsuz konuşmuştu. 1 yumurta var istersen deneyelim ama boş çıkması muhtemel. Devam dersen bu ilaçları kullan gel dedi çıktı. Çok kötü bir gündü benim için.
Düşük amh sahipseniz gonal f gibi iğneler ile ilerlemek olmuyor. Femara dhea vs. Şangay protokolu diye birşeydi adı onu yaptık. Ve şükür ler olsun sizlere de nasip olsun hamile kaldım kızımı kucağıma aldım.. Umut etmeyi bırakmayin. Ama zamana da bırakmayın.. bizler gibi hastalarda kendiliğinden olması çok zor.🙏🏼
Merhaba. Zamana bırakmadım aslında . Ogrendigimden beri üç deneme yaptım ucu de maalesef başarısız. Belki sizin amh değeriniz daha iyidir. Benim 0.02. Tiroid veya insulin direncim de yok. Gittiğim doktor bende de iğne kullanmiyor sadece klomenle takip ediyor. Ama yok maalesef. Zaten iki deneme daha yaparım. Olmazsa vazgecicem maalesef. Ne mentalim ne maddiyatim buna yetmez.

havuz yaparsanız daha uygun oluyor fiyatı, benim havuz yapacak embriyom olmuyor malesef sil
FArkı ne ki anlamadım ikisi de ek bir opu değil mi?
opuda hem opu hem transfer ücreti alınıyor. havuzda ise sadece opu ücreti

Back
X