geçmiş olsun öncelikle.doktorlar maalesef hiç çekinmeden söylüyorlar bu tür şeyleri,nasıl birşey olduğunu bilirim benimde yüzüme karşı aynı lafı kullanmıştı çünkü ve burdaki birçok arkadaşımızınTatlım tedavisi yok diye birşey yok hepimiz tedavi oluyoruz yalnız ilk önce moral,o çok önemli.bitkisel kürler yapıyoruz adetlerimizin düzenli gelmesi için.jinekoloji bölümünde erken menepozla ilgili aradıklarını bulabilirsin,tüp bebek kısmında da yumurtalık rezervinde azalma olan arkadaşlar tedavi oluyorlar onlar dan bilgi alabilirsin,,geçmiş olsun tekrardan ama dediğim gibi moral önemli
ben bu siteye yeni üye olduğum inanılmaz karısık geldi,,,
senin sıkıntın neydi peki merak ettim
allah razı olsun bu arada
malesef hayatımızın baharında iken dr'lar bir anda bunu kışa çevirebiliyorlar. Ben 2 senedir adet olamıyorum belki senede 1 kere... tedavime ara vermişdim, taki 4 gün öncesine kadar, yeni dr bulundu, rand. alındı, muayene, tahlil derken sonuçlar geldi ve FSH 55kabus.. menepoz'a girmişsin dedi dr. karaları bağlasamda hayat acımasız şak diye vuruyorlar insanın yüzüne gerçeği...anne olmak istiyorum çözümü nedir? demeye kalmadan anne olmazsın ancak dönor uygulanır dediler, üstelik açılımını bile bilmezken... o nedir? dedim, başka bir kadının çocuğu doğurursun, başka bir kadının çocuğunu emzirirsin dediler... yıkıldım...
dert veren ALLAH, dermenınıda verir diyorum... çıkmayan candan UMUT kesilmezmiş... şimdi bu FSH düşürmenin yollarını arıyacağım... soğan suyunu içmeye başladım bile bakalım hayırlısı...Yüce Rabbim herkesi dermensız bırakmasın inşallah...
yha cnmmmm bndede erken menopozz varrr...tup bbek yptık tutmadıı...bn kndımden ornek vermıjemmmm....bu arada hayıt tohumuu ıcsın sabah aksammmm kndılıgındennn tam zamanında adet olurrr..bnm arkadsıma drlar hormonların bosukkkk taaaa bıs lısedeykennnn senın asla cocugun olmıjakkk dedılrr...ondan 3-4yıl sonra evlndıı.umutsuz bı sekılde tekrar dra gttı esıyleeee yıne aynı seyı soledılerrrrr..tataaaaaaaaaammm 1 ay sonra kıs kndılıgınden hamişş....şimdide ıkıncıyı dogurduuuuuuuuu....ve bı ornek daah aynı arkds grubuuuyussss bı arkdsımısınn ne erkkte ne bayanda hc bı sorun yokkkk maşaallahhh...amma 6.yıllarııı ne tup tutuooo ne de kndılıgındennn oluooo.inşaallah olur onlarındaa..yanii allah bılırrrr dr sadece önlem almamıs ıcın bı uyarıdır.dıkkat etmemıs ıcın bı uyarıı ışıgıdırr vesıledırr.....ablan üüzülmesın sakınnnnnnnnnnnnnnnnn bol bol spor yapsınnnnnn cnm o da cok ii gelıomussssssBen ablam için sizden yardım rica ediyorum benim ablam dünyalar güzeli 27 yasında bekar ve bakire ( bu bilgininde size faydası olacağı için söylüyorum ) genc kız , ablamın sıkıntısı kilolarıydı fazla kilo olduğu için adet düzensizliği oluyordu doktora gitti ve hormon değerleri yüksek cıkmıs ve doktor ablama direk menopoz baslangıcı yumurtalığın calısmıyor cocuğun olmuycak demiş bir kadının en büyük hayali anne olmaktır bunu nasıl böle acımasızca sölemiş anlayabilmiş deilim,,,, tedvisi yokmu demiş ablam hayır demiş oda 2 gündür hayata küstü yol gösterebilirmisiniz bizeeee
cnmmm sende yukarda yazdıgımı oku ltfennnnnn..dr MEKANIKKKK duyguu kalmamısss bazılarında vr tabıkıııı.ama genelınde yokkkk.onlr ıcın basıt seylerrr nlrr ....üzülme bebbeımmmm bak hayıt tohumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sabah aksam hıc bırakma ama gebe oldugunu duyunce bıraaakkk..ve deee bögurtlen kökü ve karabaşı kaynatıp sabah ögle aksam içççççççç.....attarlar anlatır sanaa....valla şimdi drum bana biosteron dıe bimalesef hayatımızın baharında iken dr'lar bir anda bunu kışa çevirebiliyorlar. Ben 2 senedir adet olamıyorum belki senede 1 kere... tedavime ara vermişdim, taki 4 gün öncesine kadar, yeni dr bulundu, rand. alındı, muayene, tahlil derken sonuçlar geldi ve FSH 55kabus.. menepoz'a girmişsin dedi dr. karaları bağlasamda hayat acımasız şak diye vuruyorlar insanın yüzüne gerçeği...anne olmak istiyorum çözümü nedir? demeye kalmadan anne olmazsın ancak dönor uygulanır dediler, üstelik açılımını bile bilmezken... o nedir? dedim, başka bir kadının çocuğu doğurursun, başka bir kadının çocuğunu emzirirsin dediler... yıkıldım...
dert veren ALLAH, dermenınıda verir diyorum... çıkmayan candan UMUT kesilmezmiş... şimdi bu FSH düşürmenin yollarını arıyacağım... soğan suyunu içmeye başladım bile bakalım hayırlısı...Yüce Rabbim herkesi dermensız bırakmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?