• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Menapoza mı Girdim ? Acil cevap Lütfen :((

karakan_7514

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
94
1
36
İstanbul
Merhaba hanımlar
38 yaşındayım. Geçen sene ikizleri aldırdım sağlık nedenlerinden dolayı :((

Tekrar hamile kalmak istiyorum 9 aydır olmuyor :((

Hormon testleri böyle çıktı.

TSH : 1.977
LH : 11.36
FSH : 12.34
E2 : 48.74
PRL : 6.87

Doktorum dediki ; Erken menapoza giriyorsun. Normal yolla hamile kalman imkansız :25::25:
Tüp bebek önerdi fakat durumumuz o kadar iyi değil :(
Kızlar siz ne diyorsunuz ? Var mı bi fikri olan :ssz:

Bu arada 2 evladım var. ikiside evlenecek çağdalar. Onlar da gittimi eşimle yalnız kalıcaz. O yüzden bir tane daha istiyoruz :((

Fsh I'n biraz yüksek, ama uçmamış, bu menapoza yaklaşıyorsun demek. Yumurtalarının kalitesi düşmüş, sayısı azalmıştır büyük ihtimalle. Benim seninkinden azıcık düşük, yaşım 36 ve hiç çocuğum yok, doktor bana yumurtlalık takibi yapıyor ilaçla ama benim tüpümde de sorun var, büyük ihtimalle tüp bebeğe geçeceğiz. Allah isteyen yardımcısı olsun.

Fsh I'n biraz yüksek, ama uçmamış, bu menapoza yaklaşıyorsun demek. Yumurtalarının kalitesi düşmüş, sayısı azalmıştır büyük ihtimalle. Benim seninkinden azıcık düşük, yaşım 36 ve hiç çocuğum yok, doktor bana yumurtlalık takibi yapıyor ilaçla ama benim tüpümde de sorun var, büyük ihtimalle tüp bebeğe geçeceğiz. Allah isteyen yardımcısı olsun.

Canım öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim.
Yani tüp bebekten başka şansımız yok değil imi ?
Ne bileyim kendiğinden olmaz mı ? :25:

Back
X