Erken menepoz için iyi bir doktor önerisi olan

Kadriyetaycurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
293
49
28
28 yaşındayım erken menepo başlangıcı söylendi değerlerim fsh 13.4 Amh 0.29 estradiol 50 3 doktora gittim üçüde hormon tedavisi dedi ama hormon tedavisinin kanser yaptığı söyleniyor çok kararsızım Perşembe doktora gidicem karar ver gel dedi

28 yaşındayım erken menepo başlangıcı söylendi değerlerim fsh 13.4 Amh 0.29 estradiol 50 3 doktora gittim üçüde hormon tedavisi dedi ama hormon tedavisinin kanser yaptığı söyleniyor çok kararsızım Perşembe doktora gidicem karar ver gel dedi
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum durumunuz nedir acaba Allah şifa versin

Bir dç. Doktor buldum hormon sana olmaz dedi öteleyebildiğimiz kadar öteleyeceğiz dedi vitamin ve folikasit verdi kullan 6 ay sonra gel dedi

Amin sağolun sizede allah şifa versin evet bende vitamin ve folik asit kullanıyorum ama çikolata kisti varmış birde onun içinde hayıt sirkesi kullanacağım
Benimde bir tane çikolata kisti var soğan kürü kullanıyorum . Hayıt sirkesi nasıl oluyo çayını içerim her gün ama sirkesini hiç duymadım

Amin sağolun sizede allah şifa versin evet bende vitamin ve folik asit kullanıyorum ama çikolata kisti varmış birde onun içinde hayıt sirkesi kullanacağım
Bu arada doktorum her ne kadar kist oluşumu kötü olsada bu iyiye işaret yumurta oluşma belirtisi demişti doğal olarak küçülüp düşmesini bekliyorum inşallah

Evet soğan köründe duydum sirkesi satılıyor ama bilindik yerden almak lazım nasıl iyi geldimi kistinize soğan kürü
Evet ben her ay kontrole gidiyorum hormonlarıma baktırıyorum kistte küçülme oldu . Ayrıca adet olmak için herhangi bir ilaç kullanmıyorum soğan suyu çok iyi düzenliyo ve aslanpençesi

X