erken menepoz

Mavis96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
82
23
38
29
Merhaba,
Arkadaslar ben 2 senedir evliyim 3aydır çoçuk istiyoruz kontrol icin doktora gittik.
Esimin hormonu gayet iyi cıktı ama sperm sayısı 5 milyon hareketsiz 94% cıktı.
Benim ise horomonum Prolaktin: 14,75 Lh:8,25 fsh: 10,49 cıktı yumurta rezerve yetersizliyi var dedi. 13mm kist var ama o sorun olmaz dedi.Özele gittmişdim bana hemen tüp bebek önerdi menepoz başlangıçığmış diye ilac,bitkisel bisey fayda etmez dedi kafam karışdı bana lütfen yardım edin ne yapıcamı bilmiyorum

Kaç yumurta görülüyo ultrasonda? Amh kaç?
Benim amh 0.64 fsh da 10 küsür sizin gibi. Yaşım 29. Tüp bebeğe başlıyoruz. Bence kesinlikle tüp bebek merkeziyle görüşün. Eşinizin değerleri de maalesef düşük.
Araştırma hastaneleri rapor veriyorlar size verirler mi bi danışın. Bazı şartları var. O raporu alırsanız daha ucuza geliyor.

merve merve Doktor pek ilgilenmedi söylemedi bilem.
Baska doktora randevu alcam.
Normal yollardan olmaz mi acaba illa tüp bebek mi gerekir ? 😔

merve merve
@Merve Doktor pek ilgilenmedi söylemedi bilem.
Baska doktora randevu alcam.
Normal yollardan olmaz mi acaba illa tüp bebek mi gerekir ? 😔

Merhaba,
Arkadaslar ben 2 senedir evliyim 3aydır çoçuk istiyoruz kontrol icin doktora gittik.
Esimin hormonu gayet iyi cıktı ama sperm sayısı 5 milyon hareketsiz 94% cıktı.
Benim ise horomonum Prolaktin: 14,75 Lh:8,25 fsh: 10,49 cıktı yumurta rezerve yetersizliyi var dedi. 13mm kist var ama o sorun olmaz dedi.Özele gittmişdim bana hemen tüp bebek önerdi menepoz başlangıçığmış diye ilac,bitkisel bisey fayda etmez dedi kafam karışdı bana lütfen yardım edin ne yapıcamı bilmiyorum
Bu arada yasimiz 24

Canım normal yolla olmaz denmez hiç bir zaman. Ama sizin durumunuzda zor maalesef. Ve vakit kaybetmenize gerek yok.

Back
X