Menopoz Erken menepoza nasıl teşhis edilir

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

dilzar

iki çiçeğim, bir böceğim👧👧👶
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
5.159
11.531
448
Çorum
Arkadaşlar adetlerim bir senedir çok düzensiz Dr gittim iki kere fakat hormon tahlili istemediler... Adet olmayı bekliyorum ama 56. Gün ve hala olmadım belirti de yok... Dr gitsem adet söktürücü yazacak bu ilacı kullandıktan sonra adet olsam hormon testi güvenilir sonuç verir mi... Bu Arada 28 yaşındayım 3,5 yaşında bir çocuğum var....erken menopoz ihtimalinden korkuyorum
:50:

bende 34 yaşında erken menopoz teşhisi kondu seniin gibi gelmemeye yada geç gelmeye yada az gelme gibi bir sürü şikayetle gittim doktora en son gittiğim doktorun aklına geldi hormon testi istemek o zaman anlaşıldı menopoz olduğum ben şuan 41 yaşındayım ara ara adet oluyorum ama biliyorumki menopoza girdim adet söktürücü kullanmadan doktordan hormon testi iste sonrada eğer başka çocuk istemezsen sakın ilaç tedavisi kabul etme doktorların çoğu kabul etmesede ileride meme kanseri olma olasılığı çok yüksek bir sürü doktora gitmiş biri olarak söylüyorum ancak ileride şunu yapabilirsin sipral taktırısan 3-4 sene atıyor aklında olsun

bende 34 yaşında erken menopoz teşhisi kondu seniin gibi gelmemeye yada geç gelmeye yada az gelme gibi bir sürü şikayetle gittim doktora en son gittiğim doktorun aklına geldi hormon testi istemek o zaman anlaşıldı menopoz olduğum ben şuan 41 yaşındayım ara ara adet oluyorum ama biliyorumki menopoza girdim adet söktürücü kullanmadan doktordan hormon testi iste sonrada eğer başka çocuk istemezsen sakın ilaç tedavisi kabul etme doktorların çoğu kabul etmesede ileride meme kanseri olma olasılığı çok yüksek bir sürü doktora gitmiş biri olarak söylüyorum ancak ileride şunu yapabilirsin sipral taktırısan 3-4 sene atıyor aklında olsun

Çok teşekkür ediyorum yani hormon testi için adet olmaya gerek yok öyle mi... Bir de gebelik menopozu geciktirir diye söylerler üç buçuk sene öncedoğum yaptım hemen girebilir miyim ki ... İkinci bir bebeğimin olmasını da çok istiyordum ama şimdi.....

benim düzensiz ve az oluyodum 1 günde bitiyodu hormon testi istediler o sonuçlardan sonra erken menopozsun dediler :31:
ihmal etmeyin sizde. çoçugunuzda varmış rabbim bağışlasın :16:

Back
X