Selamunaleyküm,
Ikisitede sizi gördüm türkiyedeki doktorlar kısırlık ve tüp bebek konusunda daha iyiler birde türkiyede denesene tahlillerini yaptır burda burdan bir doktorla konuş denemekten enfazla zaman ve para kaybedersin ama bu kaybedeceğin herşeye değer inan bana benim bir oğlum var dünyada onu kimseye değişmem istedim birtane olsun daha diye düşük oldu düşükten sonra hormon tedavisi gördüm ve hayıt tohumu çayı içtim fsh :13,99 dan 7,99 kadar 1 ayda düştü senin neden düşmesinallaha inan olur ben inanıyorumhafta önece doktorum kan almisti.Hormonlarima bakmak icin.
Cocuk istedigimizi söylemistim.8 yildir evliyim,ilk 3-4 yil cocuk istemedik.
Daha sonrada bazi nedenlerden dolayi,hastalik vs den dolayi düsünmedik.
Yasim geciyor dedim,hormonlarima bakti.
Gecen esimle beni konusmya cagirdi.Doktorum Alman Almancam pek yok,ama anliyorum.
Hic erken menopoz falan demedi.Sadece hormonlarim cok dengesiz,yüksek dedi,baska bir hastahaneye sevketti.
6 aya randevu aldik,en erken bunu verdiler.
Neyse yillardir her 3 ayda bir kadin doktruna giderim,sürekli (eispur)yumurtlama yaptigimi söylerdi:
Sagda iki yumurta,solda 1 vs gibi.Gecenlerde 2 ay adetim gecikti.Muayene oldum kist cikti 5 cm,lik.
Bana adet olmam icin dogum kontrol hapi verdi.2-3 tane var,hala bitmedi.Günümde gelmedi.Karnim hamileler gbi sisti.Gören hmilemisin diyor.Ah nerde keske olsam diyorum icimden.Sormalari morlimide bozuyor tabii.
Kist varken kan aldi,hormonlarim kötü cikti,hic beklemiyordum,cok üzüldüm.
Elime kagit verdi,kagitta...
FSH 27.08
Lh 14
E2 22,54
AMH 0.08 yaziyor.amh ile fsh yi isaretledi,cocuk istegimde yerle bir oldu.Internetten okudugum kadariyla tüp bebek sansimiz bile yokmus.Cok üzülüyorum,insaallah rabbim her evlat isteyene saglikli,sihhatli,salih evlat nasip eder,tabiki bana da.Dua edin,bende sizler icin dua edecegim.
Hayıt tohumu çayını 2ay kullandım 13,99 -7,99 düştü fsh değeri yanlız bende bu ay 4 gün gecikme oldu test yaptım sonuç negatif klomen kullanmıştım ondanmı bende bilmiyorum
gecikme neden olduhayıtmı yaptı klomen mi bilmem ama hiç bir belirtide yok şaşırdım bende belki doktor cumartesi söyler
23 yasındayım.bir kızım var. en son 30 agustosta adet oldum kendimi bildim bileli düzenli adet olan biri değilim. 2 ayda bir gibi olurum. aşırı tüylenmem başladı resmen maymun gibi tüylendi bacaklarım ve saç dökülmeleri ani duygusal tramvalarım var. sanki şeklim şemelim değişti eklem agrılarım var ama romatizmadan diye düşünüyorum. acaba erken menepozdamıyım? dktoro gidicem ne demem gerekiyo menopozamı girdim acaba dicem??? hangi testi yaptırmam gerek. bide egerki erken menepoza girdiysem ne olur? zaten çocugum var başka da düşnmüyorum yani erken menopoza girmişsem ne değişir acaba hayatımda ??
bende aynen öyleyim fsh çok yüksek çıkıyor cyclo ile regl oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?