Tüp Bebek Merkezleri Erken menopoz ve tüp merkezi

ARZUM78

düşlerim var,rüzgara ters
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
229
64
623
İstanbul
Hepinize günaydın,

Ben düşük amh'lı ve 39 yaşında :) biri olarak günlerdir deli gibi merkez arayışındayım. Biri diyor kesin Semra Kahraman'a gitmelisin diğeri de diyor ki Memorial düşük amh'lı hastaları pek sevmiyor. Erbil Yağmur , Semra Kahraman ve Aret Kamar aklımdaki isimler. Düşük amh ile hamile kalanlar kimdir dr'larınız ?

Sevgiler...

Hepinize günaydın,

Ben düşük amh'lı ve 39 yaşında :) biri olarak günlerdir deli gibi merkez arayışındayım. Biri diyor kesin Semra Kahraman'a gitmelisin diğeri de diyor ki Memorial düşük amh'lı hastaları pek sevmiyor. Erbil Yağmur , Semra Kahraman ve Aret Kamar aklımdaki isimler. Düşük amh ile hamile kalanlar kimdir dr'larınız ?

Sevgiler...
cnm merhaba bnm yasım 30 amh yasıma gore az 1.8 rakamsal olrk fena değil belkı ama 6-7 yum toplanıyor bnden. azalmakta olan rezerv dıye gecıyor. ben ilk denememi bahcecı fulya ıkıncı denememi memorıal semra hocada yaptım. ilki negatf , ikincisi ise kimyasal oldu. bende baska doktorlarla gorusecgm yumurtalarımda kalıte sorunu da varmıs o yuzen düşük doz ilaçla çalışan bir doktor arıyrm , aret kamar ve erbıl yagmurla gorusecegm.
semra hoca 225 ml gonal f kullandı bnde , bir sonrakı tedavıde de bu doza dvm edecegnı soyledı. verdıgı dozun yumurtanın kromozomlarını bozacak bır doz olmadgını , düşük doz verirsek az yumurta toplarz ve belkıde 5. gunu goren hıc embrıyo kalmaz dedı. belkı dogru bır yaklasım bılmıyrm ama yum kalıtesı dusuk olup az doz ılacla dogala yakın yum toplatıp basarılı sonuc alan hastaların oykusu bana umut oldu. 2 denemedir yuksek doz denedım bu sefrde baska bır yaklasım olsun ıstyrm. bırkac haftaya bende bu bahsettgm isimlerden randevu alıp görüşecegm. senın ilk denemn mi olacak

O okaliptus_ ARZUM78 ARZUM78 Merhaba, benim yaşım 43. Yumurta rezervim çok azaldığı için ve eşimin sperm sayısıda düşük olduğundan doktor geç kalmadan tüp bebek yapın dedi. Özel hastanede ilk denemede olmazsa diğer denemelerde de aynı fiyatımı istiyorlar. Birde ortalama kaç tl gidiyor ilk seferinde. Biz maddi olarak hazır değiliz. Belki kredi çekip şansımızı deneyebiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

O okaliptus_ ARZUM78 ARZUM78 Merhaba, benim yaşım 43. Yumurta rezervim çok azaldığı için ve eşimin sperm sayısıda düşük olduğundan doktor geç kalmadan tüp bebek yapın dedi. Özel hastanede ilk denemede olmazsa diğer denemelerde de aynı fiyatımı istiyorlar. Birde ortalama kaç tl gidiyor ilk seferinde. Biz maddi olarak hazır değiliz. Belki kredi çekip şansımızı deneyebiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ortalama tüp bebek fytları 6500-8000 arası değişiyor ilaçlar hariç. İğne ve ilaçlarda 2-3 bin tutuyor. Gittiğignz yerlerde paZarlık yapablrsenz bir miktar indrm yapabiliyorlar. Aynı merkezde ikinci denemeyi yaptığınızda da indirim oluyor 1000 tl civarı sanırım. Öngörüşmeler birçok yerde ücretsiz kafanıza yatan merkezlerle görüşme yapın bnce. Düşük rezervli hastayı cok yer sevmez zor hasta grubu oldgmz için. Ben 3. Denememi aret kamarla yapıyorum bu sefer iğne değil klomen kullanıyrm hem zahmeti az hemde ilaç maliyeti düşük. İğnede olsam klomende kullansam 6-7 yumurtadan fazla toplanmıyor. Suan yumurta toplama yapmaık henuz ilaç kullanma aşamasındayım memnunum demek için erken. Ama moralinizi bozan doktorlar olacaktr aret bey hep bizim gbi hastalara baktığı için rahatlatıcı ve güven verici konusuyot strese sokmuyor insanı. Oraylada görüşebilirsnz

Ortalama tüp bebek fytları 6500-8000 arası değişiyor ilaçlar hariç. İğne ve ilaçlarda 2-3 bin tutuyor. Gittiğignz yerlerde paZarlık yapablrsenz bir miktar indrm yapabiliyorlar. Aynı merkezde ikinci denemeyi yaptığınızda da indirim oluyor 1000 tl civarı sanırım. Öngörüşmeler birçok yerde ücretsiz kafanıza yatan merkezlerle görüşme yapın bnce. Düşük rezervli hastayı cok yer sevmez zor hasta grubu oldgmz için. Ben 3. Denememi aret kamarla yapıyorum bu sefer iğne değil klomen kullanıyrm hem zahmeti az hemde ilaç maliyeti düşük. İğnede olsam klomende kullansam 6-7 yumurtadan fazla toplanmıyor. Suan yumurta toplama yapmaık henuz ilaç kullanma aşamasındayım memnunum demek için erken. Ama moralinizi bozan doktorlar olacaktr aret bey hep bizim gbi hastalara baktığı için rahatlatıcı ve güven verici konusuyot strese sokmuyor insanı. Oraylada görüşebilirsnz
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Araştırıcam ve inşallah başarılı oluruz

Düşük amh ta benim doktorum çok iyi, hep böyke vakaları paylaşıyor instagramında oradan görüyorum. Senin amh değerin kaç ? Benim doktorumun en son paylaştığı hastasının 0,4 tü. Belki umut olur bak instagramına aynur erşahin adı

Düşük amh ta benim doktorum çok iyi, hep böyke vakaları paylaşıyor instagramında oradan görüyorum. Senin amh değerin kaç ? Benim doktorumun en son paylaştığı hastasının 0,4 tü. Belki umut olur bak instagramına aynur erşahin adı
Benim fsh değerim 20 nin üstüne çıktığı için ve tüp bebek merkezindede yumurtalıklarımı ölçtükleri için rezerv azlığı anlaşıldı. Amh istemediler o sebeple. Ama yinede onuda ölçtürtücem. Bi de dün öğrendim nikah olmayınca Türkiye de tüp bebek yasakmış. Bizde eşimle imam nikahlıyız ve düğünümüzüde yaptık. Benim bazı sebeplerden dolayı resmi nikah yapmamam gerekiyor. Eşimde sorun yok nikah konusunda. Benden kaynaklı bir durum bu. Biz sadece kıbrısta tüp bebek yapabiliriz. Onlarlada görüştüm ama fiyat konusunda bir şey söylemediler. 2 seferde sizden 2 yumurta belki alabiliriz dediler. Bi de hangi tahlilleri yaptırmamla ilgili bilgi verdiler

Back
X