• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken menopoz

chnb

3 prensim bir de melegim
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
17.643
1.866
223
Ben 2006 yılında doğum yaptım. Doğumdan sonra adet olmadım . 32 yaşından beri climen kullanarak adet olyorum. Fsh değerlerim 100'ün üzerinde çıkıyor. Bu yıl fsh değerlerime baktırmadım.İkinci çocuk için doktora gittiğimde erken menopoza girdiğim söylendi. Doğumum sezeryan olmuştu. Doğumdan sonra çok kendimi toparlayamadım. iNHİBİN B testi yaptırdım 57 çıkmıştı.Sizce ne yapabilirim ümitlenebilirmiyim.Bizebüyük şehir olarak en yakın yer Adana. Burada tavsiye edbileceğiniz doktor veya bir hastane var mı? Teşekkür ederim...

Ben 2006 yılında doğum yaptım. Doğumdan sonra adet olmadım . 32 yaşından beri climen kullanarak adet olyorum. Fsh değerlerim 100'ün üzerinde çıkıyor. Bu yıl fsh değerlerime baktırmadım.İkinci çocuk için doktora gittiğimde erken menopoza girdiğim söylendi. Doğumum sezeryan olmuştu. Doğumdan sonra çok kendimi toparlayamadım. iNHİBİN B testi yaptırdım 57 çıkmıştı.Sizce ne yapabilirim ümitlenebilirmiyim.Bizebüyük şehir olarak en yakın yer Adana. Burada tavsiye edbileceğiniz doktor veya bir hastane var mı? Teşekkür ederim...

Erken menopoz tanısı almışsınız. Doğum sonrası çok kanamanız oldu mu?

bir bana yardım etsin daha 22 yaşındayım 2 sene ye kadar düzenli adet oluyordum adetlerim düzensizleşince doktora gittim bana yasmin versi kullan 5 ay bitince 2 ay ara ver kan vermeye geld dedi. kullandım 5 ay 2 ay ara verdim yanlız kanamam olmadı. kanaman olana kadar gelme dedi baktım olmadım başka doktora gittim. kan testi yaptı fsh 100 ün üzeinde çıktı erken menopoz dedi. bekarım daha 22 yaşındayım ne yapabilirim biri lütfen yardım etsin.

Back
X