erken menopoza girenler!!!

Merhaba konu üzerinden bir yıl geçmiş.. Size sormak istediğim görüyorum ki hamilesiniz (Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) bunu nasıl başardınız? 4 başarısız micro denemem var amh 0.19 ve 28 yaşındayım :KK43: artık hiç ümidim kalmadı... Ama sizin gibi başaranları görünce ufacık bir ışık doğuyor. Cevaplarsanız çok sevinirim

ben de bugün öğrendim menopoza girdiğimi 26 yaşındayım. Hormon degerlerim çok düşük cikmis ama vajinal muayenede sağlıklısın dedi. Rahim duvarı kalınlasırmis sizde de oldu mu? Bir de ateş basmalari carpinti lar oluyor ben de sizlerde aynı sorun mevcut mu?

Merhaba konu üzerinden bir yıl geçmiş.. Size sormak istediğim görüyorum ki hamilesiniz (Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) bunu nasıl başardınız? 4 başarısız micro denemem var amh 0.19 ve 28 yaşındayım :KK43: artık hiç ümidim kalmadı... Ama sizin gibi başaranları görünce ufacık bir ışık doğuyor. Cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba gecen sene konmuştu bana bu teşhis FSH 124le başladım 180e çıktı 80e indi bir ay 4e düştü sonra gene 80e çıktı amh 4,2ydi tek şansım oydu ama gene de FSH çocuk sahibi olmama engeldi. Bize çocuk sahibi olamayacagimiz söylendiğinde tabiki dünyam basıma yıkıldı bir de eşimin ailesinden sakliyoruz ve ayni binada oturuyoruz cok çok zordu beni anlayan Esim ve bir kaç arkadaş sayesinde çocuk sahibi olamayacağım düşüncesini yendim inandim öncelikle sagligima ve buralardan öğrendiğim çörek otu bal tarçın karışımı yedim düzenli olarak hayıt tohumu çayı içtim çay kahveden uzak durdum bir de kendime meşgale bulundum çeşitli hobiler edindim nisanda FSH 3e düşünce normal yolla hamile kaldım. Çok geçmiş olsun

Merhaba gecen sene konmuştu bana bu teşhis FSH 124le başladım 180e çıktı 80e indi bir ay 4e düştü sonra gene 80e çıktı amh 4,2ydi tek şansım oydu ama gene de FSH çocuk sahibi olmama engeldi. Bize çocuk sahibi olamayacagimiz söylendiğinde tabiki dünyam basıma yıkıldı bir de eşimin ailesinden sakliyoruz ve ayni binada oturuyoruz cok çok zordu beni anlayan Esim ve bir kaç arkadaş sayesinde çocuk sahibi olamayacağım düşüncesini yendim inandim öncelikle sagligima ve buralardan öğrendiğim çörek otu bal tarçın karışımı yedim düzenli olarak hayıt tohumu çayı içtim çay kahveden uzak durdum bir de kendime meşgale bulundum çeşitli hobiler edindim nisanda FSH 3e düşünce normal yolla hamile kaldım. Çok geçmiş olsun
Bence sizin sorununuz baskaymis.Fsh reseptor bozuklugu falan gibi bir sey varmis.Erken menopoz surecindeki bir bayanda amh 4.2 cikmaz.Ya laboratuvariniz yanlis olcuyor ya da baska bir sıkinti var cunku erken menopozda fsh yukselir amh duser sizde boyle bir durum yok hatta yumurtaniz fazla bile , doktorunuz ne dedi bu duruma?Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bence sizin sorununuz baskaymis.Fsh reseptor bozuklugu falan gibi bir sey varmis.Erken menopoz surecindeki bir bayanda amh 4.2 cikmaz.Ya laboratuvariniz yanlis olcuyor ya da baska bir sıkinti var cunku erken menopozda fsh yukselir amh duser sizde boyle bir durum yok hatta yumurtaniz fazla bile , doktorunuz ne dedi bu duruma?Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Teşekkürler. Açıkçası süreci pek bilmiyorum. İlk gittiğimiz Dr direkt erken menopoz teşhisi koydu diğer doktorlarda problemi çözemedi. Amh yuksekken FSH un yuksek olmasını.

Merhaba kızlar bende aynı dertle uğraşıyorum doktorlar, ilaçlar ve bitkisel tedaviler hiç biri işe yaramıyor. hormon değerlerim bir türlü düşmüyor. Heryolu deniyorum ama olmuyor başka önerileri olanları bekliyorum.

Canlar o bitkisel haplar başka sorunlara yol açabiliyor, her önünüze gelen ilacı kullanmayın.
Size zararsız yollar önereceğim, bende işe yaradı. Hayıt çayı içmayi deneyin, bende o kadar faydalı oluyor ki, en geç 5-6 gün içinde söktürüyor.
Bunun dışında Saraçoğlunun soğan kürünü deneyin, 2-3 ay uygulayın aksatmadan, işe yarıyor.
Ayrıca Zita West'in Doğurganlık ve Gebelik diye bir kitabı var, onu baştan sona okuyun ve önerdiği beslenme yollarını deneyin. Ben menopozdan döndüm. Doktor bana ancak yumurta bağışıyla hamile kalırsıni menopoza girmişsin diyordu, 2-3er yumurtluyorum. Hepinize geçmiş olsun.
İki kürü aynı anda uygulamayın. Tavsiyem önce soğan kürü ve Zita West'in beslenme önerileri, sonra da hayıt çayı. Bu arada tuzsuz kabak çekirdeği iyi geliyor.
Merhaba acaba hiç amh testi yaptırdınız mı yani bu söylediklerinizi uyguladıktan sonra amh testinde değer olarak bir düzelme olfu mu?

Bundan iki.yıl.öncesine kadar o kadar kolay hamile kalmıştım ve ne FSH ne amh hiç.bisey bilmiyoduö yedi gün saat gibi.adet oluyoduö.Cok sükür kızım dünyaya geldi. Sağlığına duacıyım iki yıl emzirdim eylülde adetim yedi depil ınbeşmgün sürdü dra gittim fsh 45 adetin onbeşine günü dedi dr amh bakalım amh küçük 0,01 o An söz bitti her ay düzenli adet olan ben iki aydır olmuyorum sr adetlşyken fsh ölçtürüp tedavime baslıycak o gün bugündür ruh gibiyim kalınlığının kaybetmiş gibi tarlusal içtim besinci gün hala yok.Alayım sen yardım et...Cok zor bi durum.

Bende 1 senedir.

tarlusal kullanıyorum hep 35 yaşındayım erken menopoz dendi banada... yüksek çıkıyor hormon tahlilleri. ..

merhaba kızlar ben 36 yaşındayım bu ay doktora gittim erken menepoz dedi beynimden vurulmuşa döndüm halbuki fsh e2 geçen sene normaldi en az 7 yumurtam olurdu düzenli adet görürüdüm ama ne oduysa bu sene birden bire fırlamış fsh 6 -7 iken su an 12.68 e2 33 e düşmüş doktor derhal tüp bebk yaptırın bu ya belki adet bile göremezsin dedi halbuki 2 yumurta görünüyordu ateş basması olur dedi tüp bebek imkanımız şu an yok bende eve dönünce aktardan adaçayı böğürlen kökü üstüne sogan suyuna başladım ağlıya ağlıya 2 hafta sonrasında da sonrasında q10 içerikli multivitamin ve polen arısütü bal karışımı aldım 1 haftadırda onları kullanıyorum sürekli araştırıyorum ve ibrahim saraçoğlunun videolarını izledim amh yi yükselten fsh düşüren e2 yükselten hiç yumurtası olmayan kadın tekrar allahın izni ile yumurtlar diyoru önce soğan kürü sonra aslan pençesi 1 ay sonra incir kürü haftaya çarşamba adet olmam gerek eğerr olursa soğana devam ediyorum ara verdikten sonra aslan pençesine başlıycam kadının bitki diye geçiyormuş bu arada inşallah faydasını görürüm rabbim herkeze yardım etsin doktorlara güvencim kalmadı yapmadığım şey de kalmadı dr sadece onlara öğretilenleri biliyorlar farklı bi şey yok rabbim yar ve yardımcınız olsun olsun kızlar ümitsizliğe kapılmayın dr demesiyle olmuyor allahın dilemesiyle oluyor başınızı ağrıttıysam da hakkınızı helal edin rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah sizleride güldürsün

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende aynı dertle uğraşıyorum doktorlar, ilaçlar ve bitkisel tedaviler hiç biri işe yaramıyor. hormon değerlerim bir türlü düşmüyor. Heryolu deniyorum ama olmuyor başka önerileri olanları bekliyorum.
stres yapma kafanı takma en büyük düşmanı o bende stresten erken menepoza girdim önceleride ilaçlar bitkiler stresten etki etmiyordu bol bol dua et allah (c.c) bırak kendini denemeye devam et pes etme

Canlar o bitkisel haplar başka sorunlara yol açabiliyor, her önünüze gelen ilacı kullanmayın.
Size zararsız yollar önereceğim, bende işe yaradı. Hayıt çayı içmayi deneyin, bende o kadar faydalı oluyor ki, en geç 5-6 gün içinde söktürüyor.
Bunun dışında Saraçoğlunun soğan kürünü deneyin, 2-3 ay uygulayın aksatmadan, işe yarıyor.
Ayrıca Zita West'in Doğurganlık ve Gebelik diye bir kitabı var, onu baştan sona okuyun ve önerdiği beslenme yollarını deneyin. Ben menopozdan döndüm. Doktor bana ancak yumurta bağışıyla hamile kalırsıni menopoza girmişsin diyordu, 2-3er yumurtluyorum. Hepinize geçmiş olsun.
İki kürü aynı anda uygulamayın. Tavsiyem önce soğan kürü ve Zita West'in beslenme önerileri, sonra da hayıt çayı. Bu arada tuzsuz kabak çekirdeği iyi geliyor.
Canım kardeşim o kitabı nerde bulabilirim bende anne olmak istiyorum yaş 47 yardım edin ne olur

Back
X