- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi Eflatunhilaf
-
Merhaba bayanlar. Ben 2 senelik evliyim. 2 aydır bebek istiyoruz. 2 ay önce doktora gittik bir sıkıntı var mı diye. Eşim de iki taraflı varikosel çıktı. Doğru mu yazdım bilmiyorum. Doktor sperm sayısının ve canlı sperm sayısının yeterli olduğunu söyledi. Ameliyata gerek yok dedi. 2 ay oldu ama olmuyor. erken mi panik yapıyorum? Korunmasız ilişkide ne kadar sürede hamile kaldınız bana yazabilir misiniz? Bu arada ben 31 eşim 35 yaşında.
11ay sonra hamile kaldim stres yapip dusunmemeye calis taktikca olmuyor..ne zaman aklimdan attim o ay hamile kaldim..
Daha erken canim.. yumurtlama günlerini iyi değerlendirin.. canli sperm sayisi yeterliyse sıkıntı yapmayın.. stres yaptıkça gecikir gebe kalışın.. ben korunmayo bıraktıktan sonraki 3. Ayimda gebe kaldim
hiç canını sıkma canım daha erken. Korunmasız ilişkilerde 1 yıl süre verilir. Ben 4. ayımda gebe kaldımMerhaba bayanlar. Ben 2 senelik evliyim. 2 aydır bebek istiyoruz. 2 ay önce doktora gittik bir sıkıntı var mı diye. Eşim de iki taraflı varikosel çıktı. Doğru mu yazdım bilmiyorum. Doktor sperm sayısının ve canlı sperm sayısının yeterli olduğunu söyledi. Ameliyata gerek yok dedi. 2 ay oldu ama olmuyor. erken mi panik yapıyorum? Korunmasız ilişkide ne kadar sürede hamile kaldınız bana yazabilir misiniz? Bu arada ben 31 eşim 35 yaşında.
hiç canını sıkma canım daha erken. Korunmasız ilişkilerde 1 yıl süre verilir. Ben 4. ayımda gebe kaldım
Sabahın 7sinde regl olunca moralim çok bozulmustu. iyi geldiniz hepiniz. çok teşekkür ederim. Hayirlisiyla kucağıniza alın hepiniz inş. Darısı da biz isteyenlere hayirlisiyla
Ben 25-26 yasindayim bende panik yaptim ki canim.annelik oyle kutsal ki olamayagimizi dusunmek her ne olursa olsun etkiliyor iste herkesi.mutlaka doktora git derim.ben gittim kafam rahatladi.Çok teşekkür ederim. işte o yüzden yazdım bende buraya. normal olduğunu yasayanlardan görürsem biraz rahatlarım diye. yaş ilelerdigi için panik oluyorum biraz. 25 26 yaşında olsam akışına bırakırdım da şu an her ay değerli geliyor.
Merhaba bayanlar. Ben 2 senelik evliyim. 2 aydır bebek istiyoruz. 2 ay önce doktora gittik bir sıkıntı var mı diye. Eşim de iki taraflı varikosel çıktı. Doğru mu yazdım bilmiyorum. Doktor sperm sayısının ve canlı sperm sayısının yeterli olduğunu söyledi. Ameliyata gerek yok dedi. 2 ay oldu ama olmuyor. erken mi panik yapıyorum? Korunmasız ilişkide ne kadar sürede hamile kaldınız bana yazabilir misiniz? Bu arada ben 31 eşim 35 yaşında.
bende şuan 3. ay denemesindeyim bakalım kısmet, peki siz öncesinde doğum kontrol hapı falan kullanmış mıydınız bu yüzden mi 4 ay olmadıhiç canını sıkma canım daha erken. Korunmasız ilişkilerde 1 yıl süre verilir. Ben 4. ayımda gebe kaldım
hayır canım ben hiç korunmadım. 2. ayımda bende senin gibi panik yaptım neden olmuyo diye eltim ebe 1 yıldan öncesinde vucüt alışması olduğu için doktor tedavi uygulamıyo sakin ol kafana takma dedi ve gercekten öyle oldu geçen ay hiç düşünmedim akışına bıraktım ve bu ay çok şükür 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bende şuan 3. ay denemesindeyim bakalım kısmet, peki siz öncesinde doğum kontrol hapı falan kullanmış mıydınız bu yüzden mi 4 ay olmadı
Ben 25-26 yasindayim bende panik yaptim ki canim.annelik oyle kutsal ki olamayagimizi dusunmek her ne olursa olsun etkiliyor iste herkesi.mutlaka doktora git derim.ben gittim kafam rahatladi.
O zaman bebek dusunmuyormus gibi iliskiye girin.hatta yumuttlama gunu hesaplamayin.adet gununu dusunmeyin.ben bu ay oyle yaptim.2 gun gecti adetim.bakalim bekliyorum.insallah olmustur.bende takintiliyim.ama malsef herseyin tek nedeni stresssTatlım ilk mesajda yazmıştım doktora gittim diye. Eşim de gitti. çocuk sahibi olabilirsiniz dedi doktor bir sıkıntı yokmuş. yani eşimde varikosel varmış aslında ama sperm sayisi ve canlı sperm sayisi yeterli. Ameliyata gerek yok dedi doktor.
İkinci ay hamile kaldım canımMerhaba bayanlar. Ben 2 senelik evliyim. 2 aydır bebek istiyoruz. 2 ay önce doktora gittik bir sıkıntı var mı diye. Eşim de iki taraflı varikosel çıktı. Doğru mu yazdım bilmiyorum. Doktor sperm sayısının ve canlı sperm sayısının yeterli olduğunu söyledi. Ameliyata gerek yok dedi. 2 ay oldu ama olmuyor. erken mi panik yapıyorum? Korunmasız ilişkide ne kadar sürede hamile kaldınız bana yazabilir misiniz? Bu arada ben 31 eşim 35 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?