Erken mi panik yapıyorum?

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Merhaba bayanlar. Ben 2 senelik evliyim. 2 aydır bebek istiyoruz. 2 ay önce doktora gittik bir sıkıntı var mı diye. Eşim de iki taraflı varikosel çıktı. Doğru mu yazdım bilmiyorum. Doktor sperm sayısının ve canlı sperm sayısının yeterli olduğunu söyledi. Ameliyata gerek yok dedi. 2 ay oldu ama olmuyor. erken mi panik yapıyorum? Korunmasız ilişkide ne kadar sürede hamile kaldınız bana yazabilir misiniz? Bu arada ben 31 eşim 35 yaşında.

11ay sonra hamile kaldim stres yapip dusunmemeye calis taktikca olmuyor..ne zaman aklimdan attim o ay hamile kaldim..

Daha erken canim.. yumurtlama günlerini iyi değerlendirin.. canli sperm sayisi yeterliyse sıkıntı yapmayın.. stres yaptıkça gecikir gebe kalışın.. ben korunmayo bıraktıktan sonraki 3. Ayimda gebe kaldim

11ay sonra hamile kaldim stres yapip dusunmemeye calis taktikca olmuyor..ne zaman aklimdan attim o ay hamile kaldim..

Daha erken canim.. yumurtlama günlerini iyi değerlendirin.. canli sperm sayisi yeterliyse sıkıntı yapmayın.. stres yaptıkça gecikir gebe kalışın.. ben korunmayo bıraktıktan sonraki 3. Ayimda gebe kaldim

Çok teşekkür ederim. işte o yüzden yazdım bende buraya. normal olduğunu yasayanlardan görürsem biraz rahatlarım diye. yaş ilelerdigi için panik oluyorum biraz. 25 26 yaşında olsam akışına bırakırdım da şu an her ay değerli geliyor.

hiç canını sıkma canım daha erken. Korunmasız ilişkilerde 1 yıl süre verilir. Ben 4. ayımda gebe kaldım

hiç canını sıkma canım daha erken. Korunmasız ilişkilerde 1 yıl süre verilir. Ben 4. ayımda gebe kaldım

Sabahın 7sinde regl olunca moralim çok bozulmustu. iyi geldiniz hepiniz. çok teşekkür ederim. Hayirlisiyla kucağıniza alın hepiniz inş. Darısı da biz isteyenlere hayirlisiyla

Sabahın 7sinde regl olunca moralim çok bozulmustu. iyi geldiniz hepiniz. çok teşekkür ederim. Hayirlisiyla kucağıniza alın hepiniz inş. Darısı da biz isteyenlere hayirlisiyla

Amin inşallah. Canını sıkma dua et. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş

Ben 25-26 yasindayim bende panik yaptim ki canim.annelik oyle kutsal ki olamayagimizi dusunmek her ne olursa olsun etkiliyor iste herkesi.mutlaka doktora git derim.ben gittim kafam rahatladi.

Bende 5 ay sonra kalmistim ilkinde o zaman bende acaba olmayacakmi diye suphelenmistim ne zaman ki amaannn deyip stresi birakiyorsun oluveriyor.
Bu 2. Gebeligim ve istemeden oldu. Herseyin vakti vardir cok kurmayin kafanizda. Hayirlisiyla olur insAllah...

Ben de 32 yaşındayım 1.5 yillik evliyiz ama 3 aydır deniyoruz olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle deniycez bakalim. Bende icten.ice korkmuyo değilim ama Allah büyük en hayırlı zamanda olur insaallah..

Hiç korkma bence de. akışına bırak tamamen. benim kocamda da varikosel vardı ve ilerlemşti baya, ameliyat oldu. biz rvli değildik o sıra gerçi. ben 30 eşim 34 yaşında şuan ve ben 2. ayımda hamile kaldım. üstelik sadece 3defa birlkte olmştk bu ay ve yumurtlama haftasnda bile değildi. imkansız diyodum bu ay olmaz diye düşünüyodm ama oldu. güzel.düşün güzel olsun

Oğlumda 1 senede hamile kaldim şimdiki bebeğimde 3 ayda stres yapma kuzum şimdiden sıkarsan kendini çok zorlanırsin

Panik yok. İlk ay hamile kalabilen çok az zaten. Ben 4. Ayımda kaldım kimyasal gebelikti. Düştü. Daha sonra 3. Ayda kaldım. Yani 7. Ayımda hedefe ulaşabildik

bende şuan 3. ay denemesindeyim bakalım kısmet, peki siz öncesinde doğum kontrol hapı falan kullanmış mıydınız bu yüzden mi 4 ay olmadı
hayır canım ben hiç korunmadım. 2. ayımda bende senin gibi panik yaptım neden olmuyo diye eltim ebe 1 yıldan öncesinde vucüt alışması olduğu için doktor tedavi uygulamıyo sakin ol kafana takma dedi ve gercekten öyle oldu geçen ay hiç düşünmedim akışına bıraktım ve bu ay çok şükür 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Tavsiyem sende moralini bozma ve kafana çok takma inş en yakın zamanda sende bu duyguyu tadarsın

Ben 25-26 yasindayim bende panik yaptim ki canim.annelik oyle kutsal ki olamayagimizi dusunmek her ne olursa olsun etkiliyor iste herkesi.mutlaka doktora git derim.ben gittim kafam rahatladi.

Tatlım ilk mesajda yazmıştım doktora gittim diye. Eşim de gitti. çocuk sahibi olabilirsiniz dedi doktor bir sıkıntı yokmuş. yani eşimde varikosel varmış aslında ama sperm sayisi ve canlı sperm sayisi yeterli. Ameliyata gerek yok dedi doktor.

O zaman bebek dusunmuyormus gibi iliskiye girin.hatta yumuttlama gunu hesaplamayin.adet gununu dusunmeyin.ben bu ay oyle yaptim.2 gun gecti adetim.bakalim bekliyorum.insallah olmustur.bende takintiliyim.ama malsef herseyin tek nedeni stresss

İkinci ay hamile kaldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…