• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi?

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
20 yaşındayım ve 1 yıllık ilişkim var. Sevgilimin annesiyle bi kaç kez ayak üstü görüştük. Yengesiylede karşılaştık. İkiside beni çok sevmişler. Ailede bayaa tanınıyorum yani. Sevgilim dedesine bile anlatmış. İnstagramına fotoğraflarımızıda atmıştı ordanda teyzeleri dayıları yengeleri kuzenleri arkadaşları herkes gördü yani. Bende bi yandan sevindim çünkü gerçekten sevmeyen insan o kadar ailesiyle paylaşmaz hemde tedirgin oldum önümde okulum var ve en az 6 7 sene var bu ilişkinin adını koymaya çünkü eğitimimi öncelikli tutuyorum. Kendi paramı kazanıp aileme yedirmek istiyorum falan filan işte. Benim asıl sorum daha şimdiden sülalesinin beni tanıması ilerde karşıma sorun çıkarır mı? Aileme yansır mı bu durum? İnsanın aklına her şey geliyo. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

20 yaşındayım ve 1 yıllık ilişkim var. Sevgilimin annesiyle bi kaç kez ayak üstü görüştük. Yengesiylede karşılaştık. İkiside beni çok sevmişler. Ailede bayaa tanınıyorum yani. Sevgilim dedesine bile anlatmış. İnstagramına fotoğraflarımızıda atmıştı ordanda teyzeleri dayıları yengeleri kuzenleri arkadaşları herkes gördü yani. Bende bi yandan sevindim çünkü gerçekten sevmeyen insan o kadar ailesiyle paylaşmaz hemde tedirgin oldum önümde okulum var ve en az 6 7 sene var bu ilişkinin adını koymaya çünkü eğitimimi öncelikli tutuyorum. Kendi paramı kazanıp aileme yedirmek istiyorum falan filan işte. Benim asıl sorum daha şimdiden sülalesinin beni tanıması ilerde karşıma sorun çıkarır mı? Aileme yansır mı bu durum? İnsanın aklına her şey geliyo. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Bi sorun olur mu olnaz mi yasayip göreceksin bence. 6-7 yil varsa önünüzde neyin ne olacagini bilemezsin.
Ve lutfen fikrini değiştirme okulun oncelikle olsun. I

Sulalesiyle tanistim kesin evlencez cok seviyor kafasina girmeyin ya. Erkek sonucta 10 tane kızda getirse aile kalkip birsey demez ona, toplum boyle.
O aile tanisma işlerini ben sevmem ortada fol yok yumurta yokken ama kuzenim masallah. Sevgilisinin ailesi için sehir dişina bile gitti yatiya kalmalar filan oldu. Noldu? Kac senelik iliski bitti. Hicbirsey olmadi. Simdiye kadar sulalesini tanidigi kimseyle evlilik olmadi.
Sevinilcek birsey yok bunda, onunuzde bunca zaman varken hele tanisarak cok iyi bisey yapmadiniz ama tanistiniz diye adini koymak zorunda hissetmeyin.

Gördüler diye samimi olmak zorunda değilsin. Madem hemen evlenmeyeceksin yüz göz olma. Çağırılınca gitme bahane uydur ya da daha erken de mesela..
Erkek sülalesi meraklıdır hemen yanında kızı getirip tanıştırsın. Sen mesafeni koru..

Adını koymayın tecrübe sahibi biri olarak çok üzülürsün böyle kal okulun bitsin adını koysan sadece daha kötü olacak hayatın ailen baskı yapacak evlenin diye hem belki birinizden biriniz istemeyecek.

Adını koymayın tecrübe sahibi biri olarak çok üzülürsün böyle kal okulun bitsin adını koysan sadece daha kötü olacak hayatın ailen baskı yapacak evlenin diye hem belki birinizden biriniz istemeyecek.

yok yok söylediğim gibi daha 6 7 yıl var. Hem üniversite, iş hayatı derken karşımıza kimin neyin çıkacağını bilemeyiz. O yüzden öncelik okul

Evleneceğinizin garantisi yok, ailesiyle de arana mesafe koy sıkıntı yaşamazsın.

Çok yüz göz olmayın.Eğer davet ortamı olursa(piknik,nişan,düğün,yemek vs) katılmayın henüz çok erken.

Iki tarafin uyumuna bakar kimileri cok uyumlu ayni kafa yaoisinda ve surduruyor 6 7 sene .. bana kalsa erken ama bilemem

Back
X