Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Erken okuyup yazma

Sıkılması nasıl bir öğretmene denk geleceğiyle çok ilişkili ne yazık ki.
Aynen öyle. Allah her çocuğumuza nasib etsin inşallah. Ben bu anaokul, ilkokula biraz fazla takıntılıyım. Orada bütün eğitim hayatının temelleri atılıyor, bakışı şekilleniyor diye.

Aynen öyle. Allah her çocuğumuza nasib etsin inşallah. Ben bu anaokul, ilkokula biraz fazla takıntılıyım. Orada bütün eğitim hayatının temelleri atılıyor, bakışı şekilleniyor diye.
Haklısınız, umarım çocuğunuzun farkına varabilen özverili bir öğretmeniniz olur.

O benim oğlum Devamlı konuşuyoruz evde öğretmenine cevap vermeme konusunda.

ben de okuldan once kendi kendime ogrenmistim.
birinci siniftayken ogretmen bana geride olan cocuklara yardim ettirirdi :)
sIkildigimi hatirlamiyorum.

Sizin yöntem pek naifmiş. Benim 1. Sınıf öğretmenim de okulun ilk günü okuma - yazma bilenleri tahtaya kaldırıp birşeyler yazdırmış, sonra tek tek azarlamıştı hepsini a elini kaldırmadan yazılır, D öyle yaZılmaz, bak hiç birşey bilmiyormuşsunuz işte diye. Ben okuma-yazma bilmediğim halde çok net hatırlıyorum ilk günden hem korkup hem sinir olmuştum kadına. İşte öğretmen var öğretmen var.

Sınıf yükseltmeye gerek yok bizim için ama arkadaşların dediği gibi iyi bir öğretmen arayışı içinde olacağım galiba, müdürümüzle konuşup.

Ben de 5 yaşında okuma yazma öğrendim.Okula gitmeye çok özeniyordum ben de, evde tek başıma kendi kendime öğretmencilik oynardım :) çok despot bir öğretmendim, kendi kendime kızardım :) kitaplarını çıkar, defterlerini çıkar diye :)ne manyakmışım ya :)
Okuma yazma biliyorum diye okula 6 yaşında başladım. Öğretmenimiz okuma yazma bilenleri bir kümeye toplayıp ödevlendirirdi. Yazı çalışması okuma çalışması falan yapardık. Şimdi nasıl bilmiyorum.
El yazısı öğrenmesi zor olabilir yalnız, çünkü öyle öğretiyorlar direkt.
Belki bir uzmandan yardım alabilirsiniz o daha doğru yönlendirir.

Bende okuldan önce öğrendim . Hiçbir sorun çıkmıyor hatta herseyi herkstn önce bilip okumak yada yazmak çok hoşuma giderdi. Hevesim hiç bitmedi

Benim de bir arkadaşımın çocuğu bildiğin deha bir çocuk ama ilkokul öğretmeni 4. Sınıfa kadar onu arka sıraya oturtup gazete okutarak ders çalışmaktan soğutmuş.

iyi öğretmen kötü öğretmeni anca çocuğunuz okula başlayınca anlarsınız kimse size bu öğretmenimiz iyi bu kötü demez.Öğretmenlik yılına göre seçebilirsiniz

O benim oğlum Devamlı konuşuyoruz evde öğretmenine cevap vermeme konusunda.

Bizde konuşuyoruz ama hiç banamısın demiyordu, birde okuma yazma biliyorlar ya onunda havası var sanırım, öğretmeni aslında iyi bir şey özgüveninin olması ama bu çok ukala dedi. :)
O kadar güveni var ki kendine, kitap okuyormuş, bir kelimeyi yanlış okumuş , kendinin yalış okuyabileceğini düşünmüyor beyimiz, kahkaha atıp yanlış yazmışlar demiş. :))
Öğretmeni getir kitabı buraya demiş heceleyerek oku. hecelemiş kelime doğru tabii. Eee ne oldu demiş öğretmeni insanlar yanılabilir demiş oturmuş.
Bir süre bocaladı ama alıştı sonra, sizinki de alışır. Maşallah oğlunuza ben 2. sınıfa gidip hala doğru düzgün okumayanları biliyorum.

O da tuhafmış cidden. Neden derse katmıyor çocuğu?
Ben de anlamıyorum, direk kötü öğretmen işte. çocuk öğrettiklerinin hepsini biliyor diye sınıfı baz almış bir kötü öğretmen direk. Şimdi çocuk 20 yaşında. Dereceler yapıyor ama kendi istediği şeylerde bir tek. Diğerlerinde çalışmaya gerek yok, zaten yapabiliyor.

Evet bıcır bıcır sevgi yumakcıkları bunlar. Aynı yüksek özgüven. Öğretmeni düşünme sandalyesine oturtacağım deyince, ne yapalım, zaman makinemiz yok ki geri alalım demeler Ben de devamlı oğluma telkin ediyorum. Şimdilik olumlu bir anaokulu geçiriyoruz. Dananın kuyruğu seneye kopacak ama inşallah alışacak rahatça. Bu yorumlar da içimi rahatlattı gerçekten.

Komşumuzun oğlunu direkt 2. Sınıfa almışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…