Erken Regl

onelittlelife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
15
0
1
37
Selam. Kızım reglsi bittikten 13 gün sonra gece kilodunda kan görmüş. Tekrar olursa anneme söylerim demiş. Sabah tekrar olmuş. Söyledi. Heniz 5 kere regl oldu. İnternetten araştırdığımda antibiyotiklerin de erkenleştireceğini söyledi. Kendisi ! antibiyotik, 1 grip ilacı kullanıyordu. Hap olarak. Yeni kesti. Çok endişeliyim hanımlar. Acaba bu regliden farklı bir şey mi? Doktora götürmeliyimiyim? Lütfen yardımcı olun.

İdrar yollari iltahabi oldugumda adet sanmistim.cok fazla kanama geliyordu.cok gecmis olsun.mutlaka uzmana basvurun.cikolata kistide kanama yapiyor

İdrar yollari iltahabi oldugumda adet sanmistim.cok fazla kanama geliyordu.cok gecmis olsun.mutlaka uzmana basvurun.cikolata kistide kanama yapiyor

Selam. Kızım reglsi bittikten 13 gün sonra gece kilodunda kan görmüş. Tekrar olursa anneme söylerim demiş. Sabah tekrar olmuş. Söyledi. Henüz 5 kere regl oldu. İnternetten araştırdığımda antibiyotiklerin de erkenleştireceğini yazıyordu. Kendisi 1 antibiyotik, 1 grip ilacı kullanıyordu. Hap olarak. Yeni kesti. Çok endişeliyim hanımlar. Acaba bu regliden farklı bir şey mi? Doktora götürmelimiyim? Lütfen yardımcı olun.
Sen yine 13 gün sonra olmuşsun. Ben 10. Antibiyotik falan da kullanmıyorum. Günler kısa ve mevsim değişikliği takma bu kadar :) doktora da gidrbilirsin ama gerek yok bana göre

bence doktora götürün kan iyi değil idrar yolları da olabilir kadın hastalıkları da ama mutlaka doktora götürün

Bu yaşlarda çok normal. Ben de regl olduğum ilk sene düzene girmemiştim bir türlü. 3-4 ay gelmez sonra 10 gün arayla 3 kez olurdum falan. 1-1.5 yıl sonra normale döndü.

Back
X