Erken suyu gelip, erken Doğum yapıp serklaj olanlar

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
mrb arkadaşlar bir önce ki hamileliğimde 22-23 hafta arası ağrısız suyum geldi nedeni bulunamadı şimdi hamileyim 2 hafta önce 19 hf ken serklaj oldum. Merak ediyorum bu durumu yaşayan var mı serklajdan sonra sağlıklı gebelik geçirdiniz mi psikolojim bozuldu artık

Öncelikle çok geçmiş olsun herşey yolunda gider umarım :dua: Serklaj için neden o kadar beklendi ki 19. Hafta biraz geç değil mi ben araştırdığımda ideal serklaj zamanının 13-14. Haftalar olduğu vurgulanıyordu

Drları ikna edemedim bazı kendini yüksekte gören dr lar hastanın karşısında konuşmasından hoşlanmıyor bir yüksek riskli gebelik prof ve aynı hastane de başka iyi bir dr gittim 36. Hafta ve 22. Hafta suyum geldi kaybım var serklaj olmam gerekmez mi dedim suratı düştü gerek YÖK olsa yaparız tarzında konuştular heterozigot çıktı iğne kullanmam gerekmez mi dedim gerek YÖK dedi başka başka dr kara gitti biri senin iğne kullanman gerekirdi niye kullanmadın dedi 17. Hafta başlattı serklaj olman lazım ama ben yapamam dedi 10 gün araştırdım herkeste yapmıyor en son Perinatoloji dr senin ağrısız suyun geliyorsa yapılmalıydı bugün ipini al yarın ilk fırsatta alınan dedi ve yaptı açılmam yoktu 3cm rahim boyum çok güzel geçti ameliyat dendi ama merak ediyorum korkuyorum

Uzun oldu kusura bakmayın ama tek dr la hatta 3 dr la bile yetinmeyin bazıları seni bebeğini düşünmüyor konuştuğun için gıcık gidiyorlar gece gündüz araştırmışım acı çekmişim daha ne konuşmayım ki

Uzun oldu kusura bakmayın ama tek dr la hatta 3 dr la bile yetinmeyin bazıları seni bebeğini düşünmüyor konuştuğun için gıcık gidiyorlar gece gündüz araştırmışım acı çekmişim daha ne konuşmayım ki
Merhaba nasilsin? Senin durumun erken farkedilip dikis atilmis ne guzel ben gecen hafta 3 4 cm aciklikla acil hastaneye yatis yaptim. Acikliga bakmiyorlar dogimu tetiklemesin diye ama simdiye kadar bir sey gelmediyse durdu diyorlar oylece yatiyorum bugun 30+3 olduk. Ins. En azindan 32. Haftayi gorurum.

Merhaba nasilsin? Senin durumun erken farkedilip dikis atilmis ne guzel ben gecen hafta 3 4 cm aciklikla acil hastaneye yatis yaptim. Acikliga bakmiyorlar dogimu tetiklemesin diye ama simdiye kadar bir sey gelmediyse durdu diyorlar oylece yatiyorum bugun 30+3 olduk. Ins. En azindan 32. Haftayi gorurum.
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta serklaj oldum. Sen inşallah iyisindir. Korku içindeyim 23.haftaya girdim bugün. Her şey yolunda gitti diyecek birine ihtiyacım var

Back
X