• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken test

melekhayal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
18
Merhaba kızlar ne olur bana yardımcı olun. Bugün transferimin 5.günü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı . Benim gibi olan varmı yada bilgisi olan tecrübesi olan

Eklentiler

• 9CD69B1A-77CC-4236-9C9C-4A92A74C9B58.webp
    9CD69B1A-77CC-4236-9C9C-4A92A74C9B58.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 143
Merhaba kızlar ne olur bana yardımcı olun. Bugün transferimin 5.günü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı . Benim gibi olan varmı yada bilgisi olan tecrübesi olan
görünüor canım, hemen mı cıktı?
hadı ınsallah saglıkla ılerlesınn

Yeni yükseliyor 5. Günde kan testi iyi cesaret etmişsin canım bekle nolur 10. Gün bu değer yükselişe geçer zaten başlamış artmaya 🤲
Arttığını nerden anlıyorsun canım. 0 olunca eksi olmuyormu .tecbüreniz varmı kızlar. Gerçekten bu işler çok zormuş

Arttığını nerden anlıyorsun canım. 0 olunca eksi olmuyormu .tecbüreniz varmı kızlar. Gerçekten bu işler çok zormuş
Genelde negatifler 0.2 ya da 0.1 oluyor sanki. 0.7 çıksaydı bana bi tık umutlanırdım. Bi de çizgi görünüyor zaten. İnşallah vardır ve sağ Salim kucağına alırsın ❣️

Genelde negatifler 0.2 ya da 0.1 oluyor sanki. 0.7 çıksaydı bana bi tık umutlanırdım. Bi de çizgi görünüyor zaten. İnşallah vardır ve sağ Salim kucağına alırsın ❣️
Ne düşüneceğimi şaşırdım önemli olan kan sonucu ondada daha net değil .inşAllah hayırlısı olur

Back
X