- 10 Ağustos 2022
- 152
- 70
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekhayal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı gün embiryosuMerhaba kızlar ne olur bana yardımcı olun. Bugün transferimin 5.günü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı . Benim gibi olan varmı yada bilgisi olan tecrübesi olan
görünüor canım, hemen mı cıktı?Merhaba kızlar ne olur bana yardımcı olun. Bugün transferimin 5.günü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı . Benim gibi olan varmı yada bilgisi olan tecrübesi olan
5gün embiriyosukaçıncı gün embiryosu
Ya ilk kırmızı tek çıktı . Sonra baktım hafiften bişeyler görür gibi oldumgörünüor canım, hemen mı cıktı?
hadı ınsallah saglıkla ılerlesınn
ayyy hadı guzel haberleırnı beklıyorum canım, yaz mutlakaSonra hemen gidip kan testi verdim hala sonucum çıkmadı . Daha bugün 5 günüm ama 5.gün embiriyosu olduğu için umutlandım
Yeni yükseliyor 5. Günde kan testi iyi cesaret etmişsin canım bekle nolur 10. Gün bu değer yükselişe geçer zaten başlamış artmayaKızlar sonucum 0,738 çıktı
çok erken kan verdın bence o yuzden,Kızlar sonucum 0,738 çıktı
Arttığını nerden anlıyorsun canım. 0 olunca eksi olmuyormu .tecbüreniz varmı kızlar. Gerçekten bu işler çok zormuşYeni yükseliyor 5. Günde kan testi iyi cesaret etmişsin canım bekle nolur 10. Gün bu değer yükselişe geçer zaten başlamış artmaya![]()
Genelde negatifler 0.2 ya da 0.1 oluyor sanki. 0.7 çıksaydı bana bi tık umutlanırdım. Bi de çizgi görünüyor zaten. İnşallah vardır ve sağ Salim kucağına alırsınArttığını nerden anlıyorsun canım. 0 olunca eksi olmuyormu .tecbüreniz varmı kızlar. Gerçekten bu işler çok zormuş
Ne düşüneceğimi şaşırdım önemli olan kan sonucu ondada daha net değil .inşAllah hayırlısı olurGenelde negatifler 0.2 ya da 0.1 oluyor sanki. 0.7 çıksaydı bana bi tık umutlanırdım. Bi de çizgi görünüyor zaten. İnşallah vardır ve sağ Salim kucağına alırsın![]()
1 hafta sonra yeniden verin inşallahNe düşüneceğimi şaşırdım önemli olan kan sonucu ondada daha net değil .inşAllah hayırlısı olur
İnşAllah1 hafta sonra yeniden verin inşallah
Sonucunuz nedirKızlar sonucum 0,738 çıktı
NegatifSonucunuz nedir