Erken test

azradaylu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
34
2
1
26
Hanımlar merhaba hamilelik belirtilerim çok fazlasıyla vardı akıntıya kadar adetime 5 günvar dün dayanamıyıp beta verdim 0.0 çıktı ama ben hala olduğunu düşünüyorum bugün erken test yaptım 3 farklı markanın birisi day’s doctor diğeri freey bir diğeri ar+lmed
İlk yaptığım days doctor pozitif verdi freyy negatif ar+lmed pozitif negatif olanı atmıştım ama pozitifleri yüklüyorum kafam karışık beta da yoktu ama 2 farklı markanın testi pozitif diyor küten bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5714.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 75
Yani çizgiler var ama kan verdiğiniz gün mü yaptınız bunları kanda çıkmadan idrarda çıkması imkansız

Belirtilerin hepsi vardı asla akıntı sorunum olmaz yumurtlama günü haric yumurtlama döneminden sonra akıntım hiç durmadı

Canım üzmek istemem ama 2 marka da hatta 3 marka da yalancı pozitif çıkarıyor sen başka marka al dene

Pozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyor
Evet canım çoğu geçen ay bende days doctor frelly kullandım pozitif gördüm ama hamile değildim artımed de çok çıkarıyor ama regla daha var senin ümit var başka güvenilir test al dene mutlaka

Yani bu testleri artık hangi yüzle satışa çıkarıyorlar anlamıyorum.

Yanlış test... tek doğru olan kan testidir maalesef, üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…