- 16 Eylül 2025
- 34
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi azradaylu1
-
Haydaaa vallahi bilemedim bir kaç farklı test daha yapınDün kan verdim bugün test yaptım
Yani 1 günde olur mu böyle bilmiyorum ama inşallah sizinledir o zaman bebeğinizSabah ilk idrarla yapacam tekrar ama days doktordan 3 tane yaptım 3 de bu şekilde
Canım üzmek istemem ama 2 marka da hatta 3 marka da yalancı pozitif çıkarıyor sen başka marka al deneHanımlar merhaba hamilelik belirtilerim çok fazlasıyla vardı akıntıya kadar adetime 5 günvar dün dayanamıyıp beta verdim 0.0 çıktı ama ben hala olduğunu düşünüyorum bugün erken test yaptım 3 farklı markanın birisi day’s doctor diğeri freey bir diğeri ar+lmed
İlk yaptığım days doctor pozitif verdi freyy negatif ar+lmed pozitif negatif olanı atmıştım ama pozitifleri yüklüyorum kafam karışık beta da yoktu ama 2 farklı markanın testi pozitif diyor küten bakar mısınız
Pozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyorCanım üzmek istemem ama 2 marka da hatta 3 marka da yalancı pozitif çıkarıyor sen başka marka al dene
Days doctor bendede pozıtıf cıkardı başka markayla dene bence bende oyle yapıcam çok fazla şikeyet varPozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyor
Evet canım çoğu geçen ay bende days doctor frelly kullandım pozitif gördüm ama hamile değildim artımed de çok çıkarıyor ama regla daha var senin ümit var başka güvenilir test al dene mutlakaPozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyor
Üçü de aynı marka mıydı?Pozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyor
Bak canım banada geçen ay days doctor böyle çıkardıPozitif çıkartan markaların bütün testleri pozitif mi çıkartıyor
predoctor ve laboquick ile dene bendeHayır üçü farklı farklı markalar ikisi pozitif iki farklı Marc’a biri negatif
Benımde boyle çıktı hepsımı pozıtıf çıkarıyo ya ne kadar saçmaBak canım banada geçen ay days doctor böyle çıkardı
Evet frelly de aldım oda bunun aynısı hiç güven olmuyor ya tredyoldan awox sipariş ettim en iyisi o diyorlar bakalımBenımde boyle çıktı hepsımı pozıtıf çıkarıyo ya ne kadar saçma
Yani bu testleri artık hangi yüzle satışa çıkarıyorlar anlamıyorum.Hanımlar merhaba hamilelik belirtilerim çok fazlasıyla vardı akıntıya kadar adetime 5 günvar dün dayanamıyıp beta verdim 0.0 çıktı ama ben hala olduğunu düşünüyorum bugün erken test yaptım 3 farklı markanın birisi day’s doctor diğeri freey bir diğeri ar+lmed
İlk yaptığım days doctor pozitif verdi freyy negatif ar+lmed pozitif negatif olanı atmıştım ama pozitifleri yüklüyorum kafam karışık beta da yoktu ama 2 farklı markanın testi pozitif diyor küten bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?