• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken test

Evet frelly de aldım oda bunun aynısı hiç güven olmuyor ya tredyoldan awox sipariş ettim en iyisi o diyorlar bakalım
Dün üç tane days doctor test yaptım üçü de pozitif ama pembe değil çizgi, gölge gobi. Emin olmak için b ugün awox yaptım negatif.

En iyi si değil oda malesef gecen ay üst üste silik gördüm koşa koşa kana gittim ama negatifdi
Bu ay bende aynısını yaşadım maalesef gayet gölge vardı yanılmaz en iyisi diye gittim kan verdim 6 gün varken 0.1 çıktı bugün belki yukselmistir diye tekrar yaptım baya 3 gün kaldı yine aynı çıkti

Bu ay bende aynısını yaşadım maalesef gayet gölge vardı yanılmaz en iyisi diye gittim kan verdim 6 gün varken 0.1 çıktı bugün belki yukselmistir diye tekrar yaptım baya 3 gün kaldı yine aynı çıktönce gebeliğimde önce 1.1 çıktı sonra 3 gün sonra 64 yükselmişti

Aynen oyle canım testlerın hiç birine güven kalmadı artıı
Yarın tekrar kan verecem 0.0 çıktı dün eğer yarın 1.0 çıksa bile yükseliyordur evet teslere güven olmuyor ama 3 farklı marka testin 3 de pozitif verirken sadece 1 marka negatif veriyor dün yaptığım test negatifti kana geçemeden asla idrara geçmez demi

Canım olabiliyor önce 0.0 çıktı 13 gün sonra 1.1 çıktı sonra ki beta 3 gün sonra verdim 64 çıktı şimdi bi kızım var çok şükür
Allah bağışlasın canım benimde 7 yaşında oğlum var geçen sene kimyasal geçirdim onda bile 7 gün varken 3.62 çıkmıştı sonra 20 oldu sonra düştü degerim yani şimdi de olsa ufakta olsa bir değer çıkardı diye dusundum

Allah bağışlasın canım benimde 7 yaşında oğlum var geçen sene kimyasal geçirdim onda bile 7 gün varken 3.62 çıkmıştı sonra 20 oldu sonra düştü degerim yani şimdi de olsa ufakta olsa bir değer çıkardı diye dusundum
Yarın tekrar kan verecem varsa zaten azda olsa yükselir adetime 3 gün var acele ediyorum biliyorum ama 6 gün kala çıkanlar var belirtilerim çok fazla özellikle akıntı beni hamilelik düşüncesine sürüklüyor

Yarın tekrar kan verecem varsa zaten azda olsa yükselir adetime 3 gün var acele ediyorum biliyorum ama 6 gün kala çıkanlar var belirtilerim çok fazla özellikle akıntı beni hamilelik düşüncesine sürüklüyor
İnşallah yükselmiştir canım benimde bu ay belirtiler çöktü yumurtlamadan beri göğüs hassasiyeti var hala geçmedi ama umudum yok yani kandan ve bugünku testten sonra hayırlısı olsun hakkimizda

Yarın tekrar kan verecem 0.0 çıktı dün eğer yarın 1.0 çıksa bile yükseliyordur evet teslere güven olmuyor ama 3 farklı marka testin 3 de pozitif verirken sadece 1 marka negatif veriyor dün yaptığım test negatifti kana geçemeden asla idrara geçmez demi
Gecmez canım once kanda yukselır sonra idrara geçer

Back
X