- Konu Sahibi azradaylu1
En iyi si değil oda malesef gecen ay üst üste silik gördüm koşa koşa kana gittim ama negatifdiEvet frelly de aldım oda bunun aynısı hiç güven olmuyor ya tredyoldan awox sipariş ettim en iyisi o diyorlar bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi si değil oda malesef gecen ay üst üste silik gördüm koşa koşa kana gittim ama negatifdiEvet frelly de aldım oda bunun aynısı hiç güven olmuyor ya tredyoldan awox sipariş ettim en iyisi o diyorlar bakalım
Hadi ya hiç çıkarmadı bende canımEn iyi si değil oda malesef gecen ay üst üste silik gördüm koşa koşa kana gittim ama negatifdi
Dün üç tane days doctor test yaptım üçü de pozitif ama pembe değil çizgi, gölge gobi. Emin olmak için b ugün awox yaptım negatif.Evet frelly de aldım oda bunun aynısı hiç güven olmuyor ya tredyoldan awox sipariş ettim en iyisi o diyorlar bakalım
Ondan oncesınde bendede cıkarmamıştı sonra trendyoldan aldım koyulaşmaya başladı adet gunu kan verdım negatıf çıktı oyuzden artık onada guvenemıyorum malesef resimlerı silmişim olmasa atardımHadi ya hiç çıkarmadı bende canım
FarklıÜçü de aynı marka mıydı?
Bu ay bende aynısını yaşadım maalesef gayet gölge vardı yanılmaz en iyisi diye gittim kan verdim 6 gün varken 0.1 çıktı bugün belki yukselmistir diye tekrar yaptım baya 3 gün kaldı yine aynı çıktiEn iyi si değil oda malesef gecen ay üst üste silik gördüm koşa koşa kana gittim ama negatifdi
Aynen oyle canım testlerın hiç birine güven kalmadı artııBu ay bende aynısını yaşadım maalesef gayet gölge vardı yanılmaz en iyisi diye gittim kan verdim 6 gün varken 0.1 çıktı bugün belki yukselmistir diye tekrar yaptım baya 3 gün kaldı yine aynı çıkti
Bu ay bende aynısını yaşadım maalesef gayet gölge vardı yanılmaz en iyisi diye gittim kan verdim 6 gün varken 0.1 çıktı bugün belki yukselmistir diye tekrar yaptım baya 3 gün kaldı yine aynı çıktönce gebeliğimde önce 1.1 çıktı sonra 3 gün sonra 64 yükselmişti
Yarın tekrar kan verecem 0.0 çıktı dün eğer yarın 1.0 çıksa bile yükseliyordur evet teslere güven olmuyor ama 3 farklı marka testin 3 de pozitif verirken sadece 1 marka negatif veriyor dün yaptığım test negatifti kana geçemeden asla idrara geçmez demiAynen oyle canım testlerın hiç birine güven kalmadı artıı
Belirtiler öncekiyle aynı tek fark ozman sivilce çıkmıştı çok fazla şuan yok
Test yapmadın mi canım hayırlısı olsun vardır insallahBelirtiler öncekiyle aynı tek fark ozman sivilce çıkmıştı çok fazla şuan yok
Canım olabiliyor önce 0.0 çıktı 13 gün sonra 1.1 çıktı sonra ki beta 3 gün sonra verdim 64 çıktı şimdi bi kızım var çok şükürDeme öyle umutlanirimben artık negatifi kabul edip regl bekliyorum
Test yapmadın mi canım hayırlısı olsun vardır insallahdğn beta verdim 0.0 çıktı dayanamadım bugün erken test yaptım 3 farklı markanın 2 si pozitif 1 negatif çıktı
Allah bağışlasın canım benimde 7 yaşında oğlum var geçen sene kimyasal geçirdim onda bile 7 gün varken 3.62 çıkmıştı sonra 20 oldu sonra düştü degerim yani şimdi de olsa ufakta olsa bir değer çıkardı diye dusundumCanım olabiliyor önce 0.0 çıktı 13 gün sonra 1.1 çıktı sonra ki beta 3 gün sonra verdim 64 çıktı şimdi bi kızım var çok şükür
Yarın tekrar kan verecem varsa zaten azda olsa yükselir adetime 3 gün var acele ediyorum biliyorum ama 6 gün kala çıkanlar var belirtilerim çok fazla özellikle akıntı beni hamilelik düşüncesine sürüklüyorAllah bağışlasın canım benimde 7 yaşında oğlum var geçen sene kimyasal geçirdim onda bile 7 gün varken 3.62 çıkmıştı sonra 20 oldu sonra düştü degerim yani şimdi de olsa ufakta olsa bir değer çıkardı diye dusundum
Dün verdim kadı testler bugünYani çizgiler var ama kan verdiğiniz gün mü yaptınız bunları kanda çıkmadan idrarda çıkması imkansız
İnşallah yükselmiştir canım benimde bu ay belirtiler çöktü yumurtlamadan beri göğüs hassasiyeti var hala geçmedi ama umudum yok yani kandan ve bugünku testten sonra hayırlısı olsun hakkimizdaYarın tekrar kan verecem varsa zaten azda olsa yükselir adetime 3 gün var acele ediyorum biliyorum ama 6 gün kala çıkanlar var belirtilerim çok fazla özellikle akıntı beni hamilelik düşüncesine sürüklüyor
Gecmez canım once kanda yukselır sonra idrara geçerYarın tekrar kan verecem 0.0 çıktı dün eğer yarın 1.0 çıksa bile yükseliyordur evet teslere güven olmuyor ama 3 farklı marka testin 3 de pozitif verirken sadece 1 marka negatif veriyor dün yaptığım test negatifti kana geçemeden asla idrara geçmez demi
Sivilce adet döneminde mi cıkmıştı yoksa bir hafta öncesinde falan mıBelirtiler öncekiyle aynı tek fark ozman sivilce çıkmıştı çok fazla şuan yok