Erken ve degisik kanama oldu gebelikten şüpheliyim test ne zaman yaptırmalıyım

Gokyuzunde Aylar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
6
0
1
30
9unda korunmasız ilişki yaşadık10 unda akşam yani 24 saat sonra falan lekelenme olmaya başladı
Normalden erken oldum
Ve sadece lekenlenme şeklinde bu iki gün sürdü normal regl sandim ama farklıydı. sadece sonraki 3-4. Gümde normal regl gibi gibi gelmeye başladı. Ama pıhtı yok
Dün sonlandı.
Adet zamanından daha farklı yaşadım süreci,sancı kanama vs
Üzerine görme ise ne zaman kanda çıkar? Yaşayan yada bilgisi olan var mı
Eğer gebelik varsa ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Çok tedirgin ve kötü hissediyorum lütfen herhangi bir şey bilen yazsın:(((

9unda korunmasız ilişki yaşadık10 unda akşam yani 24 saat sonra falan lekelenme olmaya başladı
Normalden erken oldum
Ve sadece lekenlenme şeklinde bu iki gün sürdü normal regl sandim ama farklıydı. sadece sonraki 3-4. Gümde normal regl gibi gibi gelmeye başladı. Ama pıhtı yok
Dün sonlandı.
Normal regl tarihi ne zamandı ? Son adet tarihin ne

Normalden erken oldum
Dün sonlandı.
1 günde gebelik olmaz zorlama olmuştur yumurtlama olabilir erken regl olmuş olabilirsin

Normal regl tarihi ne zamandı ? Son adet tarihin ne
Son adet tarihim 17 Mayıs. Normalde de düzenli olmam zaten 9 Haziran sonrası 10 hazıranda 2 gun boyunca lekelenme şeklimde geldi . 3. Ve 4. Günde adet kanamasına benziyordu sade ce pıhtısız ve sancı vs yoktu yine. Şuan belim ve kasıkalrım arada ağrıyor misal kanama yok
Olmam gereken tarih birkaç gun sonrasıydı

Son adet tarihim 17 Mayıs. Normalde de düzenli olmam zaten 9 Haziran sonrası 10 hazıranda 2 gun boyunca lekelenme şeklimde geldi . 3. Ve 4. Günde adet kanamasına benziyordu sade ce pıhtısız ve sancı vs yoktu yine. Şuan belim ve kasıkalrım arada ağrıyor misal kanama yok
Adet kanamasına benziyorsa yerleşme olacağını sanmıyorum. Ara kanama ya da enfeksiyon olabilir. Yumurtlama kanaması o kadar sürmez. Gebelik varsa test yaparsan çıkar artık

Bu şekilde bi hamilelik yaşadım reglime 2 hafta vardi geç döllenme demişti doktor. Lakin düşük yaptım.

Olur hava desgimi ilaç bende de oldu 1 ay içinde 3 kez regl gördüm her regli de pıhtı olacak diye birşey yok şüphen varsa test yap
Benim hiç her reglmde hep pıhtı gelir gözler görülür derecede çünkü…
Peki test icin erken degil mi? Dün sol kasıgım agrıyordu ara ara özellikle öksürdükçe. bu sabah da bi kısım oldu suan ara ara oluyor ve başım dönüyoe gibi falan test icin erken olur diye gitmiyoru. Kandan hcg baktırmayı düşünüyorum direkt

Bu şekilde bi hamilelik yaşadım reglime 2 hafta vardi geç döllenme demişti doktor. Lakin düşük yaptım.
Üzüldüm adınıza…Kızıma hamile iken de geç döllenme demişti doktor. Başarılı bir hamilelil ve doğum süreci geçti erken doğum olsa da…ama geç döllenme yaşadım daha önce benim gebeliklerim bu şekilde mi olur acaba bilemedim Siz test ne zaman yaptırdınız peki?

Benim hiç her reglmde hep pıhtı gelir gözler görülür derecede çünkü…
Peki test icin erken degil mi? Dün sol kasıgım agrıyordu ara ara özellikle öksürdükçe. bu sabah da bi kısım oldu suan ara ara oluyor ve başım dönüyoe gibi falan test icin erken olur diye gitmiyoru. Kandan hcg baktırmayı düşünüyorum direkt
Regl kaç gün var

Üzüldüm adınıza…Kızıma hamile iken de geç döllenme demişti doktor. Başarılı bir hamilelil ve doğum süreci geçti erken doğum olsa da…ama geç döllenme yaşadım daha önce benim gebeliklerim bu şekilde mi olur acaba bilemedim Siz test ne zaman yaptırdınız peki?
Bayağı sonra öğrenmiştim ben. Ne yaptınız test yaptiniz mi

Benimde reglime 9 gün var kahverengi akıntı gördüm ve birliktelik peşine kanamaya çevirdi ağrım sızım yok sadece mide yanması çekiyorum son durumunuz nedir

Benimde reglime 9 gün var kahverengi akıntı gördüm ve birliktelik peşine kanamaya çevirdi ağrım sızım yok sadece mide yanması çekiyorum son durumunuz nedir
Merhaba ben bu ay 27.gunde adet oldum bitti adetide sayarsak 10.gunde seffaf yumurta akı gibi akıntı gördüm ve bugün 13.gunum seffaf uzayan akıntı beyaz kremsi akintiya dönüştü neden olur bu sizce bu kadar erken yumurtlama görmüş olabilir miyim goruduysem de çatlamış olabilir mi

Bayağı sonra öğrenmiştim ben. Ne yaptınız test yaptiniz mi
Öncelikle çok geçmiş olsun benim de regl tarihim 10 Haziran'di 6 sında başladı lekelenmem 15 ine kadar lekelenme oldu sonra da kesildi adetim de geçti olurum diye bekledim olmadı 10 gün adetim geçti yani test yaptım ama negatif kan da vermedim daha sizce gebelik olma ihtimali var mıdır 🤦

Back
X