ERKEN YAPILAN BETA HCG TESTİ YANLIŞ SONUÇ VERİR Mİ ?

mismis16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
105
359
18
Merhaba arkadaşlar sat 14 kasım yumurtlama 29-30 kasım (ovülasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum) yumurtlamadan 1 hafta sonra yani dün dayanamadım gittim kan verdim negatif çıktı :( daha adetime 1 hafta var bu test erken yapıldığında yanlış çıkarmı ? bel ağrım ve hafif kasık ağrım oluyor ve göğüslerimde bugün şişlik başladı. umutsuzluğa kapılmalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar sat 14 kasım yumurtlama 29-30 kasım (ovülasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum) yumurtlamadan 1 hafta sonra yani dün dayanamadım gittim kan verdim negatif çıktı :( daha adetime 1 hafta var bu test erken yapıldığında yanlış çıkarmı ? bel ağrım ve hafif kasık ağrım oluyor ve göğüslerimde bugün şişlik başladı. umutsuzluğa kapılmalımıyım ?
Merhaba Test için çok çok erken daha 1 hafta olmuş 7- 8 günde beta HCG çıkmaz kaçtı değer tam olarak

Yani gerçekten kan için çok erken şöyle anlatayim ilişki oluyor yumurtalık dölleniyor onun rahime ulaşması bile 4-5 gün sürüyor ki beta HCG rahimden sonra yükselmeye başlar yani en az 5-6 gün daha beklemeniz lazım ki beta HCG eğer hamilelik varsa yükselsin

umarım öyledir ben biraz stresli ve paniğim :)

umarım öyledir ben biraz stresli ve paniğim :)
İnanin bende tam 13 aydır bebek için çabalıyorum 😔 yeri geldi sürekli test yaptım sürekli kendimde belirti gördüm hamileyimdir diye karnımı bile tutarak gezdim sanki varmiscasina. Negatifleri gördükçe her ay kahroldum ilk defa geçen ay test yapmadım o da hamileymişim kimyasal oldu düşük yaptım 😔 her ay umutla beklemek heleki çevrenin baskısı çok çok zor sizi çok iyi anlıyorum insan merak ediyorum pozitif i görünce koşup eşime haber verim istiyorum ama olmuyor. İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

aminnn Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun. takip ediyormusun bilmiyorum ama instagramda birgebenin günlüğü diye bir sayfa var dünyaca ödüller almış ovülasyon testleri üretiyorlar çok insan bu şekilde takip ederek gebe kalıyor. 30 adet yumurtlama testi + 2 adet gebelik testi gönderiyorlar. fiyatlarıda makul bende bu ay ona başladım yumurtlama günlerini görüyorsun ona göre o günleri daha sık değerlendiriyorsun şansın çok artıyor. bende ona istinaden bu kadar olmuşmudur acaba diye düşünüyorum. inşşallah bizimde sağlıkla bebişlerimiz tez vakitte olur :)))

aminnn Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun. takip ediyormusun bilmiyorum ama instagramda birgebenin günlüğü diye bir sayfa var dünyaca ödüller almış ovülasyon testleri üretiyorlar çok insan bu şekilde takip ederek gebe kalıyor. 30 adet yumurtlama testi + 2 adet gebelik testi gönderiyorlar. fiyatlarıda makul bende bu ay ona başladım yumurtlama günlerini görüyorsun ona göre o günleri daha sık değerlendiriyorsun şansın çok artıyor. bende ona istinaden bu kadar olmuşmudur acaba diye düşünüyorum. inşşallah bizimde sağlıkla bebişlerimiz tez vakitte olur :)))
Sosyal ağ kullanmayı tercih etmiyorum Instagram face gibi 🤭 böyle kafa rahat bende. Buralardan takip ediyorum genelde ovulasyona daha başlamadım gün aşırı ilişki yaşıyoruz bende pcos var ondan olmuyor zaten 😔 ovulasyona bı turlu vaktim olmadı yoğun süreçteyim bu ara. İnşallah yumurtlama tarihiniz tutmustur kucağınıza alırsınız bebisinizi🤲🤭 ne kadardır deniyorsunuz bu ara da takipteyim sizi 🧿

daha çok olmadı 3 ay ama insan hemen olsun istiyor tezcanlılık işte bendeki. bu ay başladım ovülasyon testine kimbilir belki geçen aylar kaçırmışımdır diyorum. aklım fikrim bebekte sadece şu aralar başka birşeye odaklanamıyorum :)

daha çok olmadı 3 ay ama insan hemen olsun istiyor tezcanlılık işte bendeki. bu ay başladım ovülasyon testine kimbilir belki geçen aylar kaçırmışımdır diyorum. aklım fikrim bebekte sadece şu aralar başka birşeye odaklanamıyorum :)
Bende öyleyim inşallah kavuşuruz bebislerimize 🥰🤭🤲

Merhaba arkadaşlar sat 14 kasım yumurtlama 29-30 kasım (ovülasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum) yumurtlamadan 1 hafta sonra yani dün dayanamadım gittim kan verdim negatif çıktı :KK43: daha adetime 1 hafta var bu test erken yapıldığında yanlış çıkarmı ? bel ağrım ve hafif kasık ağrım oluyor ve göğüslerimde bugün şişlik başladı. umutsuzluğa kapılmalımıyım ?
Tabii ki erken genelik testi yanlış negatif sonuç verir. Gecikmeden en erken 3 gün sonra, en kesin 12-14 gün sonra idrarda test, gecikmenin 3. gününde kan testi.

Bilmiyorum olcak olsa birazda olsa kanda çıkmazmıydı negatif değilde 5.5 bile çıkmazmıydı mesela 😭

Merhaba sitede gezinirken gördüm. Aynı şekilde benim de bugün yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti ve hemen kan testi verdim. <1.2 çıktı 😓 siz sonrasında yükseliş için kaç gün sonra kan verdiniz

Merhaba sitede gezinirken gördüm. Aynı şekilde benim de bugün yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti ve hemen kan testi verdim. <1.2 çıktı 😓 siz sonrasında yükseliş için kaç gün sonra kan verdiniz
Benimde 5 gün gecikmisti 2 çıktı perşembe günü tekrar kan vericem sende ay sonunu bekle umarım geç döllenme olmuştur ve hamileyizdir 🙏🙏

Yanlis okumuşum pardon gününüz geçtikten sonra kan testi verirseniz daha iyi sonuç alirsiniz

Kanı erken vermiştim verdikten 2 gün sonrası yükselmeye başladı doktora gittim kese gözüktü us de

Back
X