- 31 Ekim 2017
- 29
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi hacerbayrammm
-
Eğer adetlerin düzenliyse yarın yapınca çıkarKızlar bu ay korunmadım ve küçük bir beklentim var. Adetime 1 gün var ama meraktan da ölüyorum bişey var mı diye. Yarın test yapsam sonuç verir mi sizce?
Amin inşallahAdetinizin gecikmesini bekleyin bence.
Şu an sağlıklı sonuç alamayabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
çoğu arkadasım adetten 1 hafta önce 4 gün önce öğrendi senin adet tarihin yarınmış yap testini çıkar her ne varsa.Kızlar bu ay korunmadım ve küçük bir beklentim var. Adetime 1 gün var ama meraktan da ölüyorum bişey var mı diye. Yarın test yapsam sonuç verir mi sizce?
Inşallah canım yabir test yap inşallah varıdr
gözünaydın olsun canımmmKızlaaar. Bugün test yaptım ve sonuç POZİTİFÇok şükür Rabbime Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin canımgözünaydın olsun canımmm
darısı diğer isteyenlere inşallahh
Canım, ben kızımda adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptığımda öğrendim. Bunda da 1 gün geçtikten sonra öğrenmiş oldum. Hiç adetten önce denemedim. Erken gebelik testleri de var onlardan da yapabilirsin. Ya da en güvenlisi kan testi yaptırıp işini garantiye alabilirsin. Bu benden sana küçük bi tavsiye...Ay maşallah cnm sağlıkla kucagına al inşallah. Ben de belirtiler var ama test yapıyorum cıkmıyo ve adetime 7 gün var. Not:kızımda da adetime 10 gün kala öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?