- 6 Haziran 2022
- 30
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi borazan esr
-
Tamam teşekkür ederimVar gibi inşallah vardır, ama çok erken yapmışsınız kaset test olsa çıkmayabilir de o kadar erken bence adetiniz geçince bilemediniz adete 2 gün falan kaset yapın tekrar
Rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşAllahNegatif olunca hiç çıkmıyor beklesede
Bize de dua edin
Evet teste var gibi duruyor inşallah vardır yaBen hiç çekmemiştim ama bu ay yumurtlama gününden önce çekmiştim hala da oluyo ve testim böyle çıktı
İnşAllahEvet teste var gibi duruyor inşallah vardır ya
Canm ben goruyorm
Canm ben goruyorm
inşAllah vardır ya
8-10 gün gbi bir süre varKac gün var adetinize
Bi iki gün erken de olabiliyorumKac gün var adetinize
Oo baya varmış şaşırdım açıkçası ama olnasada çizgi görünmez bnce8-10 gün gbi bir süre var
Ben bu ay çok aceleci davrandım bir hafta önce de yaptım bi test hiç çicgi çıkmadıOo baya varmış şaşırdım açıkçası ama olnasada çizgi görünmez bnce
Yerinde olsam yarın bir kaset test yaparım ondada çıkarsa kan veririm bekle diyeceğim ama beklemek zor oluyor insanaBi iki gün erken de olabiliyorum
Ben bu ay çok aceleci davrandım bir hafta önce de yaptım bi test hiç çicgi çıkmadışimdi de böyle olunca bi tuhaf old
Evet hemde çok zor bir üç beş güne de onu yapayımYerinde olsam yarın bir kaset test yaparım ondada çıkarsa kan veririm bekle diyeceğim ama beklemek zor oluyor insana
Bu sekildi 26ydiEvet hemde çok zor bir üç beş güne de onu yapayım
Aa sizinde bnm gbi silik çıkmış dimiBu sekildi 26ydi
Bu sekildi 26Evet hemde çok zor bir üç beş güne de onu yapayım
Bu da normal keset testim çok siliktiBekliyorum
Evet kuzum iki gün geçmişti bnm adetim ama çok silikti daha yeniymis ondaAa sizinde bnm gbi silik çıkmış dimi
Aa sizinde bnm gbi silik çıkmış dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?