Saç Rengi ve Saç Boyama erken yaşta saçı beyazlayanlar ne yaptınız,lütfen yardım:(

ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı:(((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek:(((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????:((((

19 yaşımda beyazlamaya başladı saçlarım. Mecbur boyuyorum. Başka çare duymadım hiç.

Benim de 17-18 yaşımdan itibaren tek tük çıkmaya başladı beyazlarım. ve şu an 36 yaşındayım bembeyaz. sürekli dip boya yapmaktan sıkıldım.. ama başka çare yok. Yine de şükrediyorum boya gibi bir çözüm var..
Tabii ki beyaz olmasaydı asla boyatmazdım. Bizde ırsi.. baba tarafımda herkesin erken yaşta saçları beyazlıyor.

Bazı ürünlerin tanıtımına rastlıyorum internette. Ama hiç denemedim. Bitkisel şampuanlar vs.
Deneyen biri saçlarının yeşilleştiğini söylemişti... korktum :) Yeşil olmasındansa beyaz olmasını yeğlerim...

Erken yaşta beyazlar tanışanlardanım. Yıllarca boya-dip boya ile uğraştım. Bu yıl başında Röfle denedim ve tek renk boyaya göre Röfle beni daha çok mutlu etti.

saraçoğlunun bu konuda önerisi var çıkacakları engellemenk için haftada 3 kere sarımsaklı yoğurt yemekti sanırım.birde her sabah 1 çay kaşığı çörek otu suyla yada yoğurtla tüketmek..
bende aynı durumdan şikayetçiyim çok fazla var.
birde suna dumankayanın ceviz yaprağı yada yeşil kısmı püresi sadece saçlarda kısa süreliğine olsa koyulaştırıyor rengi..geçici bi çözüm tabi ama uzun süre kullanıldığında boyadan daha az zarar vereceği kesin..

Dün Feridun Kunak programında beyazların geç çıkması için bir karışım yaptı.Ama içinde baya bir malzeme vardı aklımda tutamadım.Netten araştırın isterseniz.

Ben beyazlarimdan asla rahatsiz olmam severim uğurumdur beyazlarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı:(((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek:(((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????:((((

40 gün aç karnına bir diş sarımsak yutacaksınız
(babamın tarifi)
annem hastalandığında saçlarında beyazlar vardı, 2 sene oldu şu anda beyaz 2-3 teli var (yaşı 55)
sarımsak yediriyor babam anneme 2 senedir neredeyse her gün.

(babamın tarifi)
annem hastalandığında saçlarında beyazlar vardı, 2 sene oldu şu anda beyaz 2-3 teli var (yaşı 55)

annenizin beyazkan onlar siyahlaştımı yani birde gürleşme oldumu.babanız bunu kendinede uyguluyormu

(babamın tarifi)
Gerçekten mi?:53:Çiğniyor mu sarımsağı yoksa hap gibi bütün mü yutuyor?

annenizin beyazkan onlar siyahlaştımı yani birde gürleşme oldumu.babanız bunu kendinede uyguluyormu

gürleşme olmadı, ama beyazlar eski rengine döndü. sarımsağın saç çıkarmasını duymuşsunuzdur zaten.
ben kendimi bildim bileli, babam saçını boyayanlara kızıp sarımsak yemelerini söyler. annemin saçını 2 senedir boyamadık ve gerçekten sadece şakak kısımlarında bir kaç tel beyazı var. (sarımsağı anneme hastalığından dolayı yediriyoruz, saçı da artı etkisi oldu :)))
babam kendine uygulamıyor (72 yaşında olduğundan uygulasa da pek sonuç alır mı bilemiyorum)

Benim oğlum 3.5 yasin da şimdiden 5_6 tel beyaz saci var doktora sordum süratima saf saf bakti cevap vermedi bu konuyla bilgisi olanda varsa banada yardimci olursaniz sevinirim

not: sarımsak tansiyonu düşürür bilginize.
tansiyon sorunu olanlar aç karnına yapmasınlar..

Biz de saç dökülmesine iyi geliyor diye bir ara ailecek her gece bir diş sarimsak yutuyorduk. Gerçekten de o ay beyazlarımız az cıkmıstı.

beyazlamaya başlayan saç tellerinin tekrar siyah çıkması diye birşey imkansızmış...
çünkü beyazlamaya başlayan teller evrim gibi birşey geçiriyormuş yani..tekrar eski haline dönmezmiş..bende 27 yaşındayım çok fazla beyazım var...araştırdım ama hiç olumlu bir yanıt bulamadım..tek çare boyatmak...işin kötüsü boyandıkça saçlar daha çabuk beyazlarmış :50:

Yanlış hatırlamıyorsam suna dumankaya beyaz saçlardan kurtulmak için; 6 tane yeşil ceviz, ceviz yaprakları ve defne yapraklarını dövüp üzerine iki misli su koyup kaynatıldıktan sonra saç diplerine sürülmesini öneriyordu. Eskiler böyle yaparmış. Haftada bir uygulanırmış. Ben daha uygulamadım. Benim de beyazlarım bir dolu. Bir de öyle kuvvetliler ki kopardın mı kocaman köküyle geliyorlar. Ben de boyuyordum fakat hamileliğim ve hala süren emzirme dönemimden dolayı boyayamıyorum. Kafam beyaz dolu maalesef.

(babamın tarifi)
ayyyy canım umut oldun bana:14::14::14:peki annenin beyazları çok muydu ne kadardı da 2-3 tel tek kalmış dyosun????????????????

Kizlar siz yine iyi 25 yasinizda cikmis beyazlariniz. 19 yasindayim ve beyazlarim varr. Allahtan percemimin altinda kaliyor da gozukmuyorr.

Back
X