erkenden nst ye giren var mı

Ben 28.haftada girmiştim.Sebebei kasılmalarımın başlamasıydı.Doktorun hiçbirşey söylemedi mi?Nst için birsürü neden olabilir ama burada bunları sıralamak seni gereksiz endişeye sürükleyecek belkide.Belkide hiçbir nedeni yok, doktorunun yöntemi budur.

hicbir sebebi yok..benim o zaman kasilmamda yoktu..doktorum 28. haftadan itibaren her randevude nts ye aldi ve iki haftada bir oldu artik kontrollerim-..aklina bisey gelmesin. burda hep böyle 28. haftadan sonra her kontrolde nts aliyorlar..

ben okadar çok nst ye girdim ki artık kaçıncı haftamda başladım unuttum kasılmalarım çok fazlaydı benim son ayımda zaten haftada iki defa giriyodum

bende hiç girmedim bi sıkıntı çıkmazsa 38. haftamda girerim çünkü anca o zamana gitcem doktora :)

amniyon sıvın normale döndü mü? belki ondan dolayı göndermiş olabilir mi

ben ilk 36 haftalık hamileyken girmiştim o günden beri 4 kere daha girdim yarın yine gireceğim zaten bu gidişle daha çok girerim heralde oğluşumun gelmeye niyeti yok heralde

hadi bakalim kolay gelsin simdiden hayirli ve saglikli dogumlar dilerim..hersey yolunda gitsin insallah ....

bu gidişle doğuracağım yok benim doktor yine gün attı bu sefer perşembe gel suni sancı vereceğiz olmazsa sezaryenle alacağız dedi :44:

bu gidişle doğuracağım yok benim doktor yine gün attı bu sefer perşembe gel suni sancı vereceğiz olmazsa sezaryenle alacağız dedi :44:

ayyy canim yaaa..bebegin rahati iyi demekki:):) neyse persembeye kadar süpriz bisey olmazsa dinlen biraz daha..nabalim..sagliigi yerinde olsunda:) persembeye bisey kalmadi..gönlünü ferah tut..doktorun iyidir insallah..42. haftaya kadar uzayanlari bile duydum.bebeginin kilosu fazla degil dimi?

çok kilolu değil normalmiş kilosu 3.600 gr işte perşembeye kadar bekleyeceğiz kendimide yarına ne güzel hazırlamıştım artık bakalım hayırlısı neyse öyle olsun

çok kilolu değil normalmiş kilosu 3.600 gr işte perşembeye kadar bekleyeceğiz kendimide yarına ne güzel hazırlamıştım artık bakalım hayırlısı neyse öyle olsun
hayirlisi olsun canim..guzel haberler ver bize..saglikli sihhatli kolay bir dogum dilerim..son iki gun bak keyfine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…