- Konu Sahibi derinsular
-
ben 37+3üm bugün ilk defa girdim
Normalde 32.haftadan sonra başlanır nst takibine.Senin neden bu kadar geç oldu ki?ben 37+3üm bugün ilk defa girdim
ben ilk 36 haftalık hamileyken girmiştim o günden beri 4 kere daha girdim yarın yine gireceğim zaten bu gidişle daha çok girerim heralde oğluşumun gelmeye niyeti yok heralde
41. haftadasiniz doktorunuz dogum icin birsey soylemedimi..miyadi gecmissiniz..
yarın kontrole gideceğim büyük ihtimalle ertesi gün sezaryenle alınacak
hadi bakalim kolay gelsin simdiden hayirli ve saglikli dogumlar dilerim..hersey yolunda gitsin insallah ....
bu gidişle doğuracağım yok benim doktor yine gün attı bu sefer perşembe gel suni sancı vereceğiz olmazsa sezaryenle alacağız dedi :44:
ayyy canim yaaa..bebegin rahati iyi demekki:):) neyse persembeye kadar süpriz bisey olmazsa dinlen biraz daha..nabalim..sagliigi yerinde olsunda:) persembeye bisey kalmadi..gönlünü ferah tut..doktorun iyidir insallah..42. haftaya kadar uzayanlari bile duydum.bebeginin kilosu fazla degil dimi?
hayirlisi olsun canim..guzel haberler ver bize..saglikli sihhatli kolay bir dogum dilerim..son iki gun bak keyfine :)çok kilolu değil normalmiş kilosu 3.600 gr işte perşembeye kadar bekleyeceğiz kendimide yarına ne güzel hazırlamıştım artık bakalım hayırlısı neyse öyle olsun
ben 32.hftamda girdm nstye. geçen hafta bana kasılmaların başlamış dedi dr. benm kız hiç durmuyo çıkcak heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?