erkenden nst ye giren var mı

blaurosie özel msj atamıyorum 10dk da bir msj atılıyomuş :)) kusura bakma. bende aynıyım yaaa :))) ben erken doğurcam 4 ekim sabah 9da :) randevumuda aldık.

hmmm az kalmis sanada o zaman..erken dogurma özel bir sebep yok dimi? benimde bu carsamba kontrolum var biseyler degistimi görecegiz bakalim-..

erken doğm sebebi gebelik şekeri olması. son haftalar tehlikeli dedi dr. benmde bu çarşamba muayenem. her çarşamba nst + muayenem var benm.

gebelik sekeri bendede var..ama ben insulin kullanmiyorum kendim diye yapiyorum..yaa buna nasil karar verdi doktor yani cokmu yuksek senin yada nts deki sonuclarmi bu karara itti merak ettim.sirf seker var diyeyse bendede var gebelik sekeri ..

gebelik sekeri bendede var..ama ben insulin kullanmiyorum kendim diye yapiyorum..yaa buna nasil karar verdi doktor yani cokmu yuksek senin yada nts deki sonuclarmi bu karara itti merak ettim.sirf seker var diyeyse bendede var gebelik sekeri ..

benm şeker çok dengesiz aniden düşüyo bazen gözlerm kararıyor midem bulanıyor bayılcakmışm gibi oluyor. bazende çok yükseliyor 200leri geçtiğide oluyor. ani iniş çıkışlar bebeğin kalbinin durmasına sebep olabiliyrmuş son haftalarda. dr da ciğerleri gelişimini tamamlanca yani 37.hafta dolunca alalm dedi. zaten nst de kasılmalarm var çıktı. ondan böle karar verdi. olsn sağlıklı olsnda erken olsn farketmez. zaten kilosu ii gidio beklersem 5 kiloya ulaşır.

tamam senin durumun özelmis..kasilma falanda henuz gözukmedi nts de..bakalim yarin kontol var..hayirlisi..
saglikli olsun en önemlisi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…