Erkendoğum

Ciğer geliştirici iğne olmadık canım.bi sıkıntımız da yoktu.önlem olsun diye bir hafta gözlem altinda kalmamızı istemişti doktorumuz.

bebegim kuveze girip girmemesi bebegin sagligi ile alakali.Allah bilir girip giremeyecegini amam ins yavrunuzu sagsalim vaktinde kucaginiza alirsiniz.
3 premature annesiyim
Ilk cocugum 36 haftalik 2950 kilo dogdu ve 8 gun kuvezde kaldi.
Ikinci cocugum 34 haftalik 2650 kilo dogdu ve hemen kucagima aldim
Ucuncu cocugum 32 haftalik 2190 kilo dogdu ve 18 gun kuvezde kaldi.dogali 3 ayimiz bitti ama40 gunluk civari olcaktik .
suan. Nasip boyleymis.
Hakkinizda hayirlisi olsun ins.

Evet dediğiniz çok doğru aslında allah bilir herşeyi sıkıntılı zamanlar ama çok şükür şimdi yanınızda sağlıklı evlatlarınız unutulmuştur o günler allah bağışlasın inşallah

Kızlar erken doğum riskim var deneyimli anneler siz neler yaşadınız bebekleriniz küvezde kaldımı kaç kilo ve kaç haftalık doğdular bilgi verirmisiniz
Hiç korkma erken Doğum 32 haftalarda oluyor ve kuveze koyuyorlar ciğeri tam gelişmemiş oluyor ki sen 35 haftadasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin dua et

En çok korktuğun şeydir benimde.. ama arkadaşların dediği gibi senin bebeğinin haftası da kilosu da çok iyi Allah tam zamanında gelmesini nasip etsin kuzucuğun :) kendine stres yapma lütfen :)

Ablam 37+3te doğum yaptı. Bebek kalmadı küvezde. Ben 38+1 de doğum yaptım. Kalmadı o da. Eltim 35+5te yaptı o da kalmadı. Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım

Kızlar açılmam 7 8 cm olmuş ama bebek ters sancımda yok sizce beklemek bebeği riske atmak mı sezeryanla doğum yapsak mı ne düşünüyorsunuz

Can'ım tam haftan ne? Arkadaşım 8 cm ve Bebek ters ti hemen sedyeyle aldılar Doğuma. Doğur gitsin riske atma korkma bebeğin kucağına gelicek inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…