- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi Dilarasusam
-
Olsun sonunda sağsalim almışsınız çok şükür kucağınıza allah evlat acısını göstermesin kimseye inşallahCiğer geliştirici iğne olmadık canım.bi sıkıntımız da yoktu.önlem olsun diye bir hafta gözlem altinda kalmamızı istemişti doktorumuz.
Evet dediğiniz çok doğru aslında allah bilir herşeyi sıkıntılı zamanlar ama çok şükür şimdi yanınızda sağlıklı evlatlarınız unutulmuştur o günler allah bağışlasın inşallahbebegim kuveze girip girmemesi bebegin sagligi ile alakali.Allah bilir girip giremeyecegini amam ins yavrunuzu sagsalim vaktinde kucaginiza alirsiniz.
3 premature annesiyim
Ilk cocugum 36 haftalik 2950 kilo dogdu ve 8 gun kuvezde kaldi.
Ikinci cocugum 34 haftalik 2650 kilo dogdu ve hemen kucagima aldim
Ucuncu cocugum 32 haftalik 2190 kilo dogdu ve 18 gun kuvezde kaldi.dogali 3 ayimiz bitti ama40 gunluk civari olcaktik .
suan. Nasip boyleymis.
Hakkinizda hayirlisi olsun ins.
Yengemin de öyleydi. 4 cm açılması vardı gün geçtkçe açıldı açıldı 42. Haftada suni sancıyla doğum yaptı ama :) nasip kuzum kötü düşünme.Benim 4 cm açılmam var ama ne sancım var nede suyum geldi çok ilginç bir şekilde
Oyy maşallah demekki bebek gelmek istemedi açılma olsada onun rahatınyerindeydiYengemin de öyleydi. 4 cm açılması vardı gün geçtkçe açıldı açıldı 42. Haftada suni sancıyla doğum yaptı ama :) nasip kuzum kötü düşünme.
Hiç korkma erken Doğum 32 haftalarda oluyor ve kuveze koyuyorlar ciğeri tam gelişmemiş oluyor ki sen 35 haftadasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin dua etKızlar erken doğum riskim var deneyimli anneler siz neler yaşadınız bebekleriniz küvezde kaldımı kaç kilo ve kaç haftalık doğdular bilgi verirmisiniz
Amin canım inşallahHiç korkma erken Doğum 32 haftalarda oluyor ve kuveze koyuyorlar ciğeri tam gelişmemiş oluyor ki sen 35 haftadasın sağlıkla kucağına almak nasip etsin dua et
Canım 4 cm açılma aktif doğum başlangıcı olur ama nasil hastanede yatirmadilar seniBenim 4 cm açılmam var ama ne sancım var nede suyum geldi çok ilginç bir şekilde
Ahaha evet canım :)Oyy maşallah demekki bebek gelmek istemedi açılma olsada onun rahatınyerindeydi
Bebiş 2820 gr doğdu minnoş birşeydiMaşallah kaç kiloydu bebiş
Ay pardon camım benim bebeiş 2820 teyzemin bebeiş 1800 doğdu. Hastaneden çıktığında 2500 olmuştu anne sütü içti sadeve sağdı teyzem her saat başıMaşallah kaç kiloydu bebiş
Maşallah çabucak toplamış kendiniAy pardon camım benim bebeiş 2820 teyzemin bebeiş 1800 doğdu. Hastaneden çıktığında 2500 olmuştu anne sütü içti sadeve sağdı teyzem her saat başı
Can'ım zayıf doğan bebekler çok hızlı gelişiyor. Emin ol buna. Sen kendini stres yapma sütün güzel gelsin ki zaten ben senin bi hafta iki haftadan önce Doğum yapacağını sanamamMaşallah çabucak toplamış kendini
Ayy inşallah dediğiniz gibi olurCan'ım zayıf doğan bebekler çok hızlı gelişiyor. Emin ol buna. Sen kendini stres yapma sütün güzel gelsin ki zaten ben senin bi hafta iki haftadan önce Doğum yapacağını sanamam
Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım inşallahAblam 37+3te doğum yaptı. Bebek kalmadı küvezde. Ben 38+1 de doğum yaptım. Kalmadı o da. Eltim 35+5te yaptı o da kalmadı. Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?