- 6 Haziran 2016
- 150
- 70
- 98
- Konu Sahibi Dilarasusam
-
35+3 üm canım çok korkuyorum arkadaşın kaç haftalıktıCan'ım tam haftan ne? Arkadaşım 8 cm ve Bebek ters ti hemen sedyeyle aldılar Doğuma. Doğur gitsin riske atma korkma bebeğin kucağına gelicek inşlh
35+6 Can'ım niye korkuyorsun gelişim iğnen yapıldı ki risk haftan bitmiş bide 36 dan gün yemişsin. Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle .35+3 üm canım çok korkuyorum arkadaşın kaç haftalıktı
Doktorumda hiç doğuma alalım gibi bişey demedi bilmiyorum nolucak cuma günü tekrar çağırdı kontrole peki bebek küvöze girmişmiydi35+6 Can'ım niye korkuyorsun gelişim iğnen yapıldı ki risk haftan bitmiş bide 36 dan gün yemişsin. Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle .
Yok kuzum girmedi benim hastane arkadaşımdı . Bebeğini sevdik hatta doğunca . Dr niye Doğum demedi acabaDoktorumda hiç doğuma alalım gibi bişey demedi bilmiyorum nolucak cuma günü tekrar çağırdı kontrole peki bebek küvöze girmişmiydi
Hiç bir fikrim yok gerçekten beynim durdu düşünmektenYok kuzum girmedi benim hastane arkadaşımdı . Bebeğini sevdik hatta doğunca . Dr niye Doğum demedi acaba
Dr a güven Can'ım belki Bebek yukarıdadır baya. Yat dinlen Doğuma hazırlan.Hiç bir fikrim yok gerçekten beynim durdu düşünmekten
3100gr gözüküyor şuan kilosu amin inşallah başka bişey istemiyorum sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun inşallahKizim 36 haftalik , 3215gr. dogmustu.direkt yanima geldi kuveze almadilar.kilosu iyiyse sanirim kurtariyo kendisini.saglikla gelsin insallah...
Amin canım inşallahbenim ablam 7 aylik dogmus. 2300 kilosu. kuvezdede kalmamis hic. 3 gun hastanede annemin yaninda uyumus. 36. hafta erken sayilmaz. bol bol uzan dustan, comelme hareketinden, stresten ani hareketlerden kacın. saglicakla kucagina al bebegini insallah..
Bakalım hayırlısı olsun artık ama yarın tekrar doktorumla konuşmak istiyorum risk varsa hemen doğumu gerçekleştirsinDr a güven Can'ım belki Bebek yukarıdadır baya. Yat dinlen Doğuma hazırlan.
Canim doktorun bebeğin dönme ihtimali oldugu icin cuma gel demistir.Bakalım hayırlısı olsun artık ama yarın tekrar doktorumla konuşmak istiyorum risk varsa hemen doğumu gerçekleştirsin
İnternette de araştırdım bu haftadan sonra dönme olmaz deniyo ama dediğin gibi risk olsa göndermezdi heraldeCanim doktorun bebeğin dönme ihtimali oldugu icin cuma gel demistir.
Risk olsa zaten evine gondermezdi
Tisk olsa sana niye git desin kiBakalım hayırlısı olsun artık ama yarın tekrar doktorumla konuşmak istiyorum risk varsa hemen doğumu gerçekleştirsin
Doğru diyosun canım insan herşeyi düşünüyo işteTisk olsa sana niye git desin ki
Sen kendini Doğuma hazırla pskolojik rahatlat .Doğru diyosun canım insan herşeyi düşünüyo işte
Sağol canım tavsiyelerin için allah razı olsunSen kendini Doğuma hazırla pskolojik rahatlat .
Kızlar doğum yaptım çok şükür kızımda sağlıklı allah hepinize nasip etsin inşallahSağol canım tavsiyelerin için allah razı olsun
Ay canım gözün aydın yaKızlar doğum yaptım çok şükür kızımda sağlıklı allah hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.darisi bize inşallahKızlar doğum yaptım çok şükür kızımda sağlıklı allah hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?