Erkendoğum

35+6 Can'ım niye korkuyorsun gelişim iğnen yapıldı ki risk haftan bitmiş bide 36 dan gün yemişsin. Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle .
Doktorumda hiç doğuma alalım gibi bişey demedi bilmiyorum nolucak cuma günü tekrar çağırdı kontrole peki bebek küvöze girmişmiydi

Doktorumda hiç doğuma alalım gibi bişey demedi bilmiyorum nolucak cuma günü tekrar çağırdı kontrole peki bebek küvöze girmişmiydi
Yok kuzum girmedi benim hastane arkadaşımdı . Bebeğini sevdik hatta doğunca . Dr niye Doğum demedi acaba

Kizim 36 haftalik , 3215gr. dogmustu.direkt yanima geldi kuveze almadilar.kilosu iyiyse sanirim kurtariyo kendisini.saglikla gelsin insallah...

benim ablam 7 aylik dogmus. 2300 kilosu. kuvezdede kalmamis hic. 3 gun hastanede annemin yaninda uyumus. 36. hafta erken sayilmaz. bol bol uzan dustan, comelme hareketinden, stresten ani hareketlerden kacın. saglicakla kucagina al bebegini insallah..

Kizim 36 haftalik , 3215gr. dogmustu.direkt yanima geldi kuveze almadilar.kilosu iyiyse sanirim kurtariyo kendisini.saglikla gelsin insallah...
3100gr gözüküyor şuan kilosu amin inşallah başka bişey istemiyorum sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun inşallah

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…