Ermeni Hastanesi Agavni Tezenli Hakkında

ekurus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
27
4
16
Arkadaşlar merhaba, 39 haftalık hamileyim ve epidural sezaryen ile dogum yapacagım. Ama beni buyuk korku sardı. Evet doktoruma guvenıyorum ama kendisinde sezeryan dogum yapan hiçduymadım. Bu haftaya kadar normal gorunen doğumum sezeryana dondu. Çok korkuyorum çok :-( Lütfen Ermeni hastanesini ve agavni hanımı deneyimleyen arkadaslar bilgilendirebilir mi? Doğumunuz Nasıl geçti hastane genel olarak nasıldı memnuniyet veya şikayetlerinizi merak ediyorum.

Arkadaşlar merhaba, 39 haftalık hamileyim ve epidural sezaryen ile dogum yapacagım. Ama beni buyuk korku sardı. Evet doktoruma guvenıyorum ama kendisinde sezeryan dogum yapan hiçduymadım. Bu haftaya kadar normal gorunen doğumum sezeryana dondu. Çok korkuyorum çok :-( Lütfen Ermeni hastanesini ve agavni hanımı deneyimleyen arkadaslar bilgilendirebilir mi? Doğumunuz Nasıl geçti hastane genel olarak nasıldı memnuniyet veya şikayetlerinizi merak ediyorum.
Merhaba, yaklaşık bir yıl olmuş evladınızı sağlıkla almışsınızdır kucağınıza diye düşünüyorum ama inşallah görürsünüz :) Konuyu araştırırken denk geldim ben de aynı hastane aynı doktora gidiyorum nasıldı acaba yaptınız mı orada epidural?

Agavni hanimla yasadiklarimi herkesin bilmesi gerektigini dusunerek yaziyorum. Sistit oldugumu zannederek agrilarla gittigim agavni hndan guleryuzlu bir karsilama buldum ve yapilan testle sistit olmadigimi rahim agzimda yara oldugunu belirtti fitil verdi ve kullandim. Aylarca fitil hap derken bu arada bebek denemelerimiz devam etti. Benim bebek istegimi duymazdan gelip surekli yarayi yakmamizdan bahsetti durdu. En sonunda ikna oldum ve cagirdigi gun kapisinda hazir oldum. Benimle birlikte ayni saate toplam 5 kisiye randevu verilmisti iceri girdigimde aylardir gittigim doktor senin ne vardi diyerek beni hatirlamadi bile. islem gecirecegim bilindigi halde once muayene actirip guzelce muayene ucretimi aldi sonra hadi tatlim git kaydini actir islemini yapalim dedi bunu demek icin muayene ucreti odedim hahah. Gittim tipis tipis onuda actirdim bu arada korunmadigimi bildigi tum bilgilerimi kayit ettigi halde regl olup olmadigimi sormadi herhangi bir test istemedi. Reglimden 1 hafta once yara yakma islemimi gerceklestirdi. Bu arada ne kadar cok bekledigimi isleme girerken hemsirelere bagirip cagirdigini anlatmiyorum. Surekli askim bebegim diyen kadinin icinde canavar cikti bir anda. İslem bitip odasina gidince bana bir fitil ve krem yazacagini 1 hafta gece gunduz kullanmam gerektigini soyledi. Ciktim ve eczneye gittigimde kremin yazilmamis oldugunu farkettim msj attim cvp olarak madeccasol kremi al yazdi. 1 hafta kullan dedigi fitilin icinden 3 tane cikti aradim acmadi. 3 gun sonra ulastim durumu anlattim. "O gun cok yogundum sana yanlis fitil yazmisiz ama bisi olmaz sen paranla bir kutu fitil daha al" dedi ve kaptti. Yanlis ilac icin ozur dilemedi regl oldugumu belirtince sasirmadi kontrole cagirdi tabi ki gitmedim onca yasanandan sonra, o da aramadi. Sonrasinda 2 doktora gittim reglmden once nasil bu islemi yaptigini birak regl oncesini gebelik gecirmeden neden boyle birsey yaptigini sorguladilar. Ozel saglik sigortan oldugu icin somururcesine bir suru test yapilmis dendi. Regl oncesi yapcagi yanlis mudahale ile kanamani durduramaz hale getirebilirdi nasil bir insiyatif almaktir bu dediler. Son gittigim doktor bir yaranin gercekten varolusundan bile supheli :)Surekli acelesi var alalacele muayene edip hizli hizli bisiler anlatiyo ve kovalanircasina cikiyorsun odadan. Tatli diline kanip sagligimi riske attigim icin pismanim. Hamilelik disinda hicbir konu ilgisini cekmiyor ve gebelik isteyenler icin hicbir gayreti olmuyor hazir gebe seviyor :) rahim duvarina,yumurta boyuna fln bakmiyor. Sanirim ilgi alani ebelik o sebeple hamile degilseniz gitmeyin :) tek kriteriniz siradan bir dogumsa daha musait daha ilgili ebeler var onlari tercih edin derim. Hepinize saglikla mutlu huzurlu guzel gebelikler dilerim.

Merhaba, yaklaşık bir yıl olmuş evladınızı sağlıkla almışsınızdır kucağınıza diye düşünüyorum ama inşallah görürsünüz :) Konuyu araştırırken denk geldim ben de aynı hastane aynı doktora gidiyorum nasıldı acaba yaptınız mı orada epidural?

Arkadaşım merhabalar, biraz geç gördüm umarım cevabım işine yarar. Evet tam 14 ay oldu meleğimi kucağıma alalı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. Ben hastanemden ve doktorumdan o kadar memnun kaldım ki kelimelerle anlatılmaz. Epidural sezeryan oldu doğumum. O kadar konforlu bir doğumdu ki anlatamam iyi ki o doğum şeklini tercih ettim. Agavni hoca genel anestezi yanlısıydı biraz ama ben epiduralde ısrarcıydım. Bebeğimin ilk doğduğu anı görmek çok önemliydi benim için öyle de oldu. Anestezi ekibi harikaydı epidural olmasına rağmen sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve sıfır acı ile doğumum gerçekleşti diyebilirim. Hastane genel olarak çok temizdi. Çocuk doktorları ebeler bebek hemşireleri hasta bakıcılar her saat başı yanımda çok ilgilendiler. Hatta memeyi tutamayan bebeğime tutturma çalışmaları iki saat sürdü diyebilirim. Belki o kadar uğraşmasalardı bebeğimi emziremeyecektim. Agavni hoca hastanede kaldığım müddetçe ilgiliydi bir sıkıntı yaşamadım. Eşimin de doğuma girmesini istedim ve hoşgörüyle kabul etti. Ameliyathanede resmen kadın günü sohbetinde bir doğum gerçekleştirdik :-) Ziyaretime gelen misafirlerim de çok beğendiler hastanenin temizliğini personelin ilgisini. Gün içinde ve sabaha kadar her fırsatta kontrolüme gelen ebelere ve bebek hemşirelerine minnettarım. Çevre hastanelere göre biraz daha pahalıydı doğum ama istanbulun neresinde olursam olayım bir sonraki gebeliğimde yine tercihim o hastane ve o doktor olacak. Olumsuz en ufak birşey yaşamadım. Ki ben en az 7 tane doktor ve hastane değiştirdim çok titizdim doğum konusunda. Umarım senin için de herşey güzel olur. Çoğu insanın korkarak anlattığı zor geçmiş doğum anıları vardır ama ben gülümseyerek anlatıyorum :-) umarım seninde gülümseyerek anlatacak Doğum anıların olur ve umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiyle kal!!!

Arkadaşım merhabalar, biraz geç gördüm umarım cevabım işine yarar. Evet tam 14 ay oldu meleğimi kucağıma alalı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. Ben hastanemden ve doktorumdan o kadar memnun kaldım ki kelimelerle anlatılmaz. Epidural sezeryan oldu doğumum. O kadar konforlu bir doğumdu ki anlatamam iyi ki o doğum şeklini tercih ettim. Agavni hoca genel anestezi yanlısıydı biraz ama ben epiduralde ısrarcıydım. Bebeğimin ilk doğduğu anı görmek çok önemliydi benim için öyle de oldu. Anestezi ekibi harikaydı epidural olmasına rağmen sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve sıfır acı ile doğumum gerçekleşti diyebilirim. Hastane genel olarak çok temizdi. Çocuk doktorları ebeler bebek hemşireleri hasta bakıcılar her saat başı yanımda çok ilgilendiler. Hatta memeyi tutamayan bebeğime tutturma çalışmaları iki saat sürdü diyebilirim. Belki o kadar uğraşmasalardı bebeğimi emziremeyecektim. Agavni hoca hastanede kaldığım müddetçe ilgiliydi bir sıkıntı yaşamadım. Eşimin de doğuma girmesini istedim ve hoşgörüyle kabul etti. Ameliyathanede resmen kadın günü sohbetinde bir doğum gerçekleştirdik :-) Ziyaretime gelen misafirlerim de çok beğendiler hastanenin temizliğini personelin ilgisini. Gün içinde ve sabaha kadar her fırsatta kontrolüme gelen ebelere ve bebek hemşirelerine minnettarım. Çevre hastanelere göre biraz daha pahalıydı doğum ama istanbulun neresinde olursam olayım bir sonraki gebeliğimde yine tercihim o hastane ve o doktor olacak. Olumsuz en ufak birşey yaşamadım. Ki ben en az 7 tane doktor ve hastane değiştirdim çok titizdim doğum konusunda. Umarım senin için de herşey güzel olur. Çoğu insanın korkarak anlattığı zor geçmiş doğum anıları vardır ama ben gülümseyerek anlatıyorum :-) umarım seninde gülümseyerek anlatacak Doğum anıların olur ve umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiyle kal!!!
Ya her şeyi açık açık yazmışsın çok teşekkür ederim :) Öncelikle meleğin ve sana huzur ve sağlık diliyorum :) Benimki ikiz gebelik ve Agavni hanım genel anestezi dedi bana da, ben de bir bildiği vardır diye üstelemedim açıkçası. Ama ikizde de epidural olan kişi çok okudum, ben de o anı yaşamak istiyorum aslında.
Hastane vs. gerçekten temiz ve titiz. Tek sorunumuz hastanedeki diğer doktor (benim önceki takiplerimi yapan) Yasemin hn. istifa etti ve bu yüzden Agavni hanım çok çok yoğun artık, onun hastalarını da kendisine devrettiler, yoğunluk yüzünden ilgilenemiyor biz de bu durumdan rahatsızız biraz.
Bu arada ne kadar oldu doğum ücretin, epidural'de fark aldılar mı? Doğuma neler dahildi, kaç gece kaldın, odaları geniş mi, fotoğrafçısı var mı hastanenin? Ayy onlarca soru sordum :)))
Orda doğum yapan tanıdığım hiç yok, seni de bulmuşken sormak isterim. ^_^

Ya her şeyi açık açık yazmışsın çok teşekkür ederim :) Öncelikle meleğin ve sana huzur ve sağlık diliyorum :) Benimki ikiz gebelik ve Agavni hanım genel anestezi dedi bana da, ben de bir bildiği vardır diye üstelemedim açıkçası. Ama ikizde de epidural olan kişi çok okudum, ben de o anı yaşamak istiyorum aslında.
Hastane vs. gerçekten temiz ve titiz. Tek sorunumuz hastanedeki diğer doktor (benim önceki takiplerimi yapan) Yasemin hn. istifa etti ve bu yüzden Agavni hanım çok çok yoğun artık, onun hastalarını da kendisine devrettiler, yoğunluk yüzünden ilgilenemiyor biz de bu durumdan rahatsızız biraz.
Bu arada ne kadar oldu doğum ücretin, epidural'de fark aldılar mı? Doğuma neler dahildi, kaç gece kaldın, odaları geniş mi, fotoğrafçısı var mı hastanenin? Ayy onlarca soru sordum :)))

Her şeyi sorabilirsin ben bu konudan çok müzdariptim hiç bilgim olmadan tercih ettim

Canım sorabilirsin merak ettiğin her şeyi seve seve cevaplarım bende çok müzdariptim bu konuda beni bilgilendirecek kimse yoktu kafamda milyon tane soruyla gittim doğuma :-) Bence agavni hoca epidural anestezinin yan etkilerinden korktuğu için genel anesteziye yönlendiriyor hastaları. Ben haftalarca uğraştım ikna etmek için sonunda ettim. Bence bebeklerinin doğduğu ilk anı kaçırma derim çünkü paha biçilemez bir an gerçekten. Genel anestezi de doğumdan sonra bir süre ağrı olabiliyor ama epiduralde zaten uyuşukluk geçene kadar senin ağrını çoktan kesmiş oluyorlar ben ısrarcı ol derim ama tabi tercih senin. Doğumum 3800 gibi bir rakam oldu benim sanırım 500 tlsini epiduralden aldılar. 2 gece kaldım hasttane de. Ve sana en önemli durumdan bahsedeyim. Doğumhane katındaki odalar çok küçük ben doğumhane katının bir alt katından oda tercih etmiştim olumlu karşıladılar. Ailem kalabalık olduğundan doğumhane katı bana biraz sıkıcı ve sıkışık gelmişti. Özel odaları var doğumhane bölümünün 1+1 ama geceliğine 1000 tl gibi fiyatlar istediler hiç gerek yok bir alt katta daha ferah bir oda istedim ayarladılar çokta rahat ettik. Bu konuyu sende belirtebilirsin. Hastanenin fotoğrafçısı vardı ama ben farklı ve daha uygun fiyatlı bir fotoğrafçı ile anlaştım doğuma girdi sıkıntı olmadı. Daha başka sorun olursa yanıtlarım kafanda soru işareti kalmasın hiç ;-) sevgiler

Her şeyi sorabilirsin ben bu konudan çok müzdariptim hiç bilgim olmadan tercih ettim

Canım sorabilirsin merak ettiğin her şeyi seve seve cevaplarım bende çok müzdariptim bu konuda beni bilgilendirecek kimse yoktu kafamda milyon tane soruyla gittim doğuma :-) Bence agavni hoca epidural anestezinin yan etkilerinden korktuğu için genel anesteziye yönlendiriyor hastaları. Ben haftalarca uğraştım ikna etmek için sonunda ettim. Bence bebeklerinin doğduğu ilk anı kaçırma derim çünkü paha biçilemez bir an gerçekten. Genel anestezi de doğumdan sonra bir süre ağrı olabiliyor ama epiduralde zaten uyuşukluk geçene kadar senin ağrını çoktan kesmiş oluyorlar ben ısrarcı ol derim ama tabi tercih senin. Doğumum 3800 gibi bir rakam oldu benim sanırım 500 tlsini epiduralden aldılar. 2 gece kaldım hasttane de. Ve sana en önemli durumdan bahsedeyim. Doğumhane katındaki odalar çok küçük ben doğumhane katının bir alt katından oda tercih etmiştim olumlu karşıladılar. Ailem kalabalık olduğundan doğumhane katı bana biraz sıkıcı ve sıkışık gelmişti. Özel odaları var doğumhane bölümünün 1+1 ama geceliğine 1000 tl gibi fiyatlar istediler hiç gerek yok bir alt katta daha ferah bir oda istedim ayarladılar çokta rahat ettik. Bu konuyu sende belirtebilirsin. Hastanenin fotoğrafçısı vardı ama ben farklı ve daha uygun fiyatlı bir fotoğrafçı ile anlaştım doğuma girdi sıkıntı olmadı. Daha başka sorun olursa yanıtlarım kafanda soru işareti kalmasın hiç ;-) sevgiler
Yaa epidurali yarın da soracağım kontrolümde o zaman, çok istiyordum çünkü. Bana şey dedi, ikinci bebeğin nasıl çıkacağı belli değil o şekilde görmeni istemem, en iyisi uyuman. Ben de o şokla soramadım nasıl yani nasıl çıkabilir ki diye. Ama moralim bozuldu birazcık.
Doğumhane katındaki odalarda nst ye bağlanmıştım ve gerçekten çokk küçük ya. Biz de kalabalığız imkanı yok sığamayız. Alt kattakileri görmedim ama hiç, sen doğumdan hemen önce mi söyledin oda tercihini, benim ani doğuma alırlarsa diye korkuyorum o zaman fırsatım olmayacak hiç bi şeye.
Fotoğrafçıların fiyatları nasıl oluyor bu arada? Hastane ne kadar demişti sen ne kadara başka fotoğrafçı buldun mesela?
Bana ikiz zorunlu sezaryen fiyatı 3750 verdiler. Epiduralde artıyor demek ki anladığım kadarıyla.
Bir de epidural sonrası bel ağrım senelerce geçmedi, kaldı diyen çok duydum yaa. O da korkutuyor, sende öyle bi şey olmadı dimi?

Yaa epidurali yarın da soracağım kontrolümde o zaman, çok istiyordum çünkü. Bana şey dedi, ikinci bebeğin nasıl çıkacağı belli değil o şekilde görmeni istemem, en iyisi uyuman. Ben de o şokla soramadım nasıl yani nasıl çıkabilir ki diye. Ama moralim bozuldu birazcık.
Doğumhane katındaki odalarda nst ye bağlanmıştım ve gerçekten çokk küçük ya. Biz de kalabalığız imkanı yok sığamayız. Alt kattakileri görmedim ama hiç, sen doğumdan hemen önce mi söyledin oda tercihini, benim ani doğuma alırlarsa diye korkuyorum o zaman fırsatım olmayacak hiç bi şeye.
Fotoğrafçıların fiyatları nasıl oluyor bu arada? Hastane ne kadar demişti sen ne kadara başka fotoğrafçı buldun mesela?
Bana ikiz zorunlu sezaryen fiyatı 3750 verdiler. Epiduralde artıyor demek ki anladığım kadarıyla.
Bir de epidural sonrası bel ağrım senelerce geçmedi, kaldı diyen çok duydum yaa. O da korkutuyor, sende öyle bi şey olmadı dimi?

Canım zaten doğumda senin karnını görmen mümkün değil ki nasıl çıkarsa çıksın bebek sen zaten görmüyorsun perde gibi bişey oluyor. Benim ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç bişeyim olmadı. Tabi her bünye bir değil bende ağrı yapmayan şey sende yapabilir belki ama çevremde çok epidural yapan yakınım oldu hiç bir sorun olmadı. Valla o anı yaşamak bence her ağrıya değer düşüncesindeyim ben :-) Ya inan fotoğrafçı fiyatlarını net hatırlamıyorum ben ama atıyorum hastanede 600se ben 400 lira gibi bir fiyata bulmuştum. Sen her ihtimale karşı oda durumunu şimdiden konuş alt kat gerçekten konforluydu. Koridorları falanda geniş koltuk takımları var koridorda bana gelen kalabalık o şekilde pek belli olmadı yukarda olsaydım hasttaneden kovalarlardı valla :-) Benim tarih belliydi oda seç dediler dedim doğumhane katı benim kalabalığımı karşılamaz eğer daha büyük bir oda varsa fark vermeden yardımcı olun dedim öyle deyince beni alt kata aldılar.

Merhaba,
Ağavni Hanım'ın güler yüzüne kanıp da kendisine güvenenleri uyarmak istiyorum. Öncelikle kendisi gerçekten de ağzından "aşkım, bebeğim" laflarını eksik etmeyen, sürekli gülümseyen bir hanım. Fakat bu durum, doktorluk konusunda sınıfta kalmasını engellemiyor, sadece "süsleyerek geciktiriyor". Yukarıda da söz edilmiş, kendisi iyi bir ebe olabilir ve bana kendisini tavsiye eden de zaten orada doğum yapmış bir kişiydi. Ama bir kadın doğum uzmanının tek ilgi alanı ebelik olmamalı. Kendisine (kontrollü olarak) hamile kalma isteğiyle başvurdum ve beni de yukarıdaki "bskry" adlı üyenin anlattığı gibi oldukça masraflı bir yara yakma ameliyatına aldı. "Bunu yapmadan hamile kalman mümkün değil şekerim" lafı üzerine hiç düşünmeden kabul ettim. Sonradan gittiğim 2 farklı doktor da bu müdahalenin son derece gereksiz olduğunu, hamile kalmamla en ufak bir ilgisi olmadığını gülerek anlattılar bana. İyileşme süreci, yığınla hormon testleri vs. derken aradan birkaç ay geçti ve hiç bir gelişme olmadı. Hatta hamile kalmama hızlandırmak için yazdığı ilaçlar, o güne kadar normal gelişen yumurtalarımı kist haline dönüştürerek birkaç ayımı daha yedi ama Ağavni Hanım ısrarla aynı ilaçlarla devam edip, "Olur tatlım, merak etme" diyerek beni oyaladı. Lafı uzatmayacağım, şu an hamileyim ve Ağavni Hanım'a gitmeye devam etseydim şu an ne hamile kalabilir, ne de herhangi bir ilerleme kaydedebilirdim. Çünkü doktor hanım, yaptırdığı onca teste rağmen en temel testlerde biri olan yumurta rezervi testini yaptırmamış ve yine aynı şekilde rahim filmi, rahim kalınlığı gibi konulara hiç ilgi göstermemişti. Sonrasında gittiğim doktor bu eksik verilerden yola çıkarak uygun bir tedavi uyguladı ve anında sonuca ulaştık. Ağavni Hanım'a bir daha gitmememin sebebi (ki ben bile tatli diline uzun süre kandım) zaten yumurta takibi yaptığımız bir muayene sırasında "Şekerim yazmayı unutmuşum, senin geçen gün kaç yumurtan vardı ve hangi taraftaydı?" gibi bir cümle duymam oldu. Bu sebeple, hazır hamile değilseniz ve "güler yüzlü, moralimi yüksek tutan bir ebe olsun yeter" şeklinde düşünmüyorsanız, lütfen kendisinden uzak durun. Tatlı dilinin arkasında fazlasıyla ilgisiz, aceleci ve baştan savma işler yapan bir hekimi barındırıyor.

Merhabalar, ben de en son buraya yazdığımda hamileydim ve Agavni hn. a muayeneye devam ediyordum. Fakat doğumuma iki hafta kadar kala kendisini bıraktım.
Sebebine gelince, zaten hemen hemen her muayenede beni uzun süreler bekletiyordu, kontrole çağırmışsa asla randevulu hastalarından önce almıyordu ve ben artık son haftalarına girmiş bir ikiz hamile olarak orada 5 saat bekletildiğimi biliyorum. Kaç kez rica etmeme rağmen beni almamıştı. Bunun dışında her gittiğimde bebeklerimin kız mı erkek mi olduğunu bile hatırlamıyordu.
En son gidişimiz de kopma noktası oldu. Eşimle muayeneye girmeden yine klasik bi saat kadar bekletildik. Sgk üzerinden muayene ücreti 60 tl olmasına rağmen o hafta doktor hanım muayeneleri sgklı 120 tl ye çıkarmıştı hatta. Sonra beş karış suratla bizi odasına aldı. Surat asık fakat yine ağızdan bebeğimler hayatımlar düşmüyor. Bu sevgi sözcüklerinin tamamen bir maskeden ibart olduğunu düşünüyorum. Ultrasona aldığında bebeklerimin kilolarını ve ölçümlerini bir önceki haftaya göre eksik söyledi. Nasıl yani bebekler geriledi mi, dediğimde de ben sana önceki muayenede öyle söylememişimdir yanlış biliyorsun diye geçiştirdi. Zaten apar topar 5 dk da baktı. Erkek bebeğimin böbreğinde büyüme olduğunu şu an hangi aşamada olduğunu sorduğumda bile ben onu göremem karma karışık duruyor bebekler diye tersledi. Sonrasında aklıma takılan sorular olduğunu söyleyerek yaşadığım sorunları ve doğumla ilgili endişelerimi paylaştım. Sorularıma son derece isteksiz bir şekilde cevap bile vermeden geveledi ve en sonunda beni tersledi. "Sen her şeye takıntı yapıp soruyorsun, beni de geriyorsun ne hakkın var, diğer gebelerim senin gibi değil, böyle olmaz" vs vs... ben ve eşim neye uğradığımızı şaşırdık, çıkmak için toparlanırken oturduğum sandalyeden kalkarken eşim elimi tutarak bana yardımcı olmak istedi ve ona da gayet itici bir tavırla "bırak yaa kendi kalksın nazlama artık, kendi kalkabilir abartma" falan diye müdahalede bulundu. Eşim de ona cevaben bir kaç şey söyledi ama inanın psikolojim öyle bozulmuştu ki hatırlamıyorum bile.
Normalde böyle durumlarda asla altta kalmayan hakkını arayan ben, hamileliğin son haftalarının getirdiği gerginlikle hiç bir şey diyemeden odadan çıktığım gibi ağlamaya başladım ve bir daha bu kadına gelmek istemediğimi söyledim sadece.

Gidecek olanlar umarım okur ve fikir verir biraz bu durum. Bir jinekolog ya da ebe Instagram hesabından tatlışlar kelebekler diye hasta paylaşımları yaparak kaliteli olamıyor ne yazık ki...

Sonrasında Avrasya Hastanesi'nden Gamze Baykan'la görüştüm ve doğumum orda oldu. Keşke daha önce tanısaydım Gamze hanımı, işinde mükemmel ve vicdan sahibi bir insan.

Çok fazla araştırmamdan sonra bu cumartesi günü Agavni hanıma muyaneye gideceğim. İlk gebeliğim... Şu an çok tereddütte kaldım :(

Çok fazla araştırmamdan sonra bu cumartesi günü Agavni hanıma muyaneye gideceğim. İlk gebeliğim... Şu an çok tereddütte kaldım :KK43:

Ben çok memnun kaldım, doktorumdan da hastanemden de hemşiresinden tut hasta bakıcısına kadar herkes harikaydı ve mükemmel bir doğum geçirdim. Herkesin elektriği herkesle tutmayabilir, sizin hoşlanmadığınız bir doktordan başkası çok memnun kalabilir mesela. O yüzden denemenizde fayda var derim İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Ben çok memnun kaldım, doktorumdan da hastanemden de hemşiresinden tut hasta bakıcısına kadar herkes harikaydı ve mükemmel bir doğum geçirdim. Herkesin elektriği herkesle tutmayabilir, sizin hoşlanmadığınız bir doktordan başkası çok memnun kalabilir mesela. O yüzden denemenizde fayda var derim İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Cookk tesekkur ederim ilginiz icin. Evet cumartesi tanisacagim insallah kendisiyle.

Ben de bir kere kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ancak randevu saatimde alınmadım ,bekletildim .
Sonrasında da benden bir takım testler istedik ve sonuçlar çıkınca telefonda görürşeüz diyerek gönderdi .
Sonuçlarım çıktıktan sonra kendisine ulaşmak için epey bir kendimi parçaladım ve bu son görüşmem oldu.
Eger aradığımda rahat ulaşabileyim ,benim tüm sorularını cevaplasın ,aydınlatsın gibi düşünceleriniz varsa başka doktor bakmanızı tavsiye ederim .

Ben de bir kere kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ancak randevu saatimde alınmadım ,bekletildim .
Sonrasında da benden bir takım testler istedik ve sonuçlar çıkınca telefonda görürşeüz diyerek gönderdi .
Sonuçlarım çıktıktan sonra kendisine ulaşmak için epey bir kendimi parçaladım ve bu son görüşmem oldu.
Eger aradığımda rahat ulaşabileyim ,benim tüm sorularını cevaplasın ,aydınlatsın gibi düşünceleriniz varsa başka doktor bakmanızı tavsiye ederim .

Merhaba

Yanitiniz icin Teşekkürler. Bizde gittigimizde 10.15 randevumuza 11 00 da girebildik. Cumartesi gunuydu ve cok yogundu. Kapida bekleyen gebe hastalarla görüştügumde buna katlanacaksaniz gelin doktor hanim cok iyi biridir oldu. Esimin de enerjisi cok uydu bakalim bebisimizin kalp atisini duymak icin bu cumartesi tekrar cagirdi. Gidecegiz kendisine bakalim... bahsi gecen tavırları gorursem baska doktoer arayisina girecegim. Kendisi de cok pozitif insan aslinda. Peki siz ne yaptiniz tedavinize sonra baska yerde mi devam ettiniz hallolmustur insallah...

Ayrica zeytinburnu civarinda tek etik calisan hastane etmeni hastanesi var. Dogum icin de buna onem veriyorum normal dogum icin vs. Baska bi doktor ya da hastane deneyimim de yok. Zeytinburnunda dogum da yapabileceğim iyi bir doktoe ve hastane tavsiyesi varsa baska onlara da acigim.

Çok fazla araştırmamdan sonra bu cumartesi günü Agavni hanıma muyaneye gideceğim. İlk gebeliğim... Şu an çok tereddütte kaldım :KK43:
Agavni hanım çok iyi bir doktor bende doğumumu o hastanede yaptım agavni hanım çok güzel ilgilendi sonuna kadar.

Bende agavni hanımın hastasıydım yazılanların hiçbirini yaşamadım tabi illaki rabdevu saati almama ragmen bekledim o kadar da olsun hastaların her biriyle ilgileniyo uzun uzun soruları cevaplıyor hamilelerin. Biraz anlamak lazım bence.Yine yazıyorum çok ilgili ve normql doğumda benı ıkna eden tek doktor aonunq kadar götürdü onun sqyesinde normql doğumu başardım kadın resmen bana güç verdi güven verdi.

Back
X