Arkadaşım merhabalar, biraz geç gördüm umarım cevabım işine yarar. Evet tam 14 ay oldu meleğimi kucağıma alalı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. Ben hastanemden ve doktorumdan o kadar memnun kaldım ki kelimelerle anlatılmaz. Epidural sezeryan oldu doğumum. O kadar konforlu bir doğumdu ki anlatamam iyi ki o doğum şeklini tercih ettim. Agavni hoca genel anestezi yanlısıydı biraz ama ben epiduralde ısrarcıydım. Bebeğimin ilk doğduğu anı görmek çok önemliydi benim için öyle de oldu. Anestezi ekibi harikaydı epidural olmasına rağmen sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve sıfır acı ile doğumum gerçekleşti diyebilirim. Hastane genel olarak çok temizdi. Çocuk doktorları ebeler bebek hemşireleri hasta bakıcılar her saat başı yanımda çok ilgilendiler. Hatta memeyi tutamayan bebeğime tutturma çalışmaları iki saat sürdü diyebilirim. Belki o kadar uğraşmasalardı bebeğimi emziremeyecektim. Agavni hoca hastanede kaldığım müddetçe ilgiliydi bir sıkıntı yaşamadım. Eşimin de doğuma girmesini istedim ve hoşgörüyle kabul etti. Ameliyathanede resmen kadın günü sohbetinde bir doğum gerçekleştirdik

Ziyaretime gelen misafirlerim de çok beğendiler hastanenin temizliğini personelin ilgisini. Gün içinde ve sabaha kadar her fırsatta kontrolüme gelen ebelere ve bebek hemşirelerine minnettarım. Çevre hastanelere göre biraz daha pahalıydı doğum ama istanbulun neresinde olursam olayım bir sonraki gebeliğimde yine tercihim o hastane ve o doktor olacak. Olumsuz en ufak birşey yaşamadım. Ki ben en az 7 tane doktor ve hastane değiştirdim çok titizdim doğum konusunda. Umarım senin için de herşey güzel olur. Çoğu insanın korkarak anlattığı zor geçmiş doğum anıları vardır ama ben gülümseyerek anlatıyorum

umarım seninde gülümseyerek anlatacak Doğum anıların olur ve umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiyle kal!!!