Doğuma Hazırlık Ermeni hastanesi dogum sonrasi hizmetler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Akrepangle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
33
16
88
38
Merhaba hanimlar, ermeni hastanesinde kadin dogumcu agavni hanimi duymussunuzdur bende kendisine muane olmustum gercekten cok sempatik sicak kanli ilgili bir doktor ancak hastahane icin cok iyi duyumlar almadim dogum sonrasi hizmetin yetersiz hemsilerin ilgisisiz odalarin kotu olduguna dair vs takdir edersinizki doktor kadar hastahanede onemli ve suan kardesim hamile arastirma icindeyiz bende yaklasik 3 ay once hizmet hastahanesinde meltem hanimda miyom ameliyati oldum cok memnun kaldim ama doktorum biraz sert insani ürkütüyo kaldiki hamilelik surecinde doktorla iletisim önemli o yuzden biraz kafamiz karisik ermeni hastanesinde dogum yapan bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim, şimdiden tesekkurler...

Meltem hanimla calismisligim var sert goruntusu altinda cerrahligi cok iyi bir insandir ben ameliyathanede oldugum icin sezeryanlarini gordum genel olarak cok iyi yetenekli bir doktordur ama kendisi de normal dogum yaptigi icin normal doguma da sicak baktigini biliyorum

Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim ermebi hastahanesi normal ve zorunlu sezeryan icin 1700 sezeryan icin 2100 tl civari olarak duymustum ancak ne derece dogru bilemiyorum meltem hanimin suanki sezeryan ucreti ise 4750 ancak yeni yilla birlikte yuzde 10 kadar bir fiyat guncellemesi yapilabilirmis.

ben ağavni hanıma gidiyorum bence hamilelik sürecinde en önemli şeylerden biri doktorun yaklaşımı ağavni hanım bu konuda çok başarılı hamile olunca ekstra stres yapan kadınlar olarak enerjisi çok iyi geliyor doğum fiyatlarıda normal 2500 zorunlu sezeryan 3500 civarı galiba ben hastane çalısanlarından bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

Back
X