eveeet en son yazdığımın üstünden aylar geçmiş..o zaman 78 kiloymuşum..şimdi 82.4...demekki karar almak yetmiyor bir de uygulamak lazım..iki üç gündür suyu daha fazla tüketmeye çalışıyorum ve akşam yemeğimi erkenden yemeye gayret ediyorum..bir de yürüyüşe başladım..umarım yapabilirim..
benim yengem 45 yaşında ve çok kısa bir sürede 15 kilo verdi,ben 32 yaşındayım ve 3 senedir yerimde sayıyorum,sanırım iş önce beyinde bitiyor,gerçekten zayıflamaya karar verilirse zayıflanıyor,çok istemek lazım,sanırım sizinle ben pek oralı değiliz,alışmışız kilolarımıza.bu arada ben 65 kiloyum ama 55 olmak istiyorum.
bugün incelme serüvenime başladım yeniden...regl dönemim yaklaşıyor ve vücudum ödem yapmış durumda..iki gün önce kilom 82.3 idi..yaptıklarımı düzenli yazmak niyetindeyim..inşallah başaracağım..
kahvaltıda menemen(bir küçük tabak),70 gr kepek ekmeği,beş altı çatal peynir,üç çatal acıka,iki fincan şekersiz çay ve yarım kayısı reçeli tanesi yedim..
desene klasik pazartesi diyete başlıyorum sendromu.
ben aynı yerimde sayıyorum,bende işler ters yürüyor,millet yazın kilo verir ben kışın,sanırım kış gelmeden zayıflayamayacağım.çünkü yazın çok kola,dondurma,fastfood vs...tüketiyorum,birde çok az hareket ediyorum,kışın daha hareketliyim,spor için daha bol vaktim var.ben daha olayı beynimde bitiremedim ama son 1 haftadır yanımda 34 beden biriyle dolaşınca kendimi çok dombili hissettim,1 hafta daha takılsam kıskançlıktan kesin sıkı bir diyete girerim
evdeki elbiselerimin yanından resmen fazlalıklar görünüyor,hiçbir giydiğim yakışmıyor,fotoğraflarda yüzüm yarımdünya gibi çıkıyor,işin kötüsü enerjimde yok.
Merhaba,niye o kadar negatifsiniz?hayat güzel,kendinize niye eziyet ediyorsunuz?ne kadar şişmansınız?şişmanlık kader değil,gülümseyin biraz:)çirkin kadın yoktur,bu da nerden çıktı?önce kan tahlileri yaptırsanız?sonra da diyetisyene uğrasanız?isterseniz sizi takip edebilirim:)sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?