Erna'nın Umut Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi erna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
41
0
96
Kırşehir
.....................................................................................................................................

Son düzenleme:
bu yaşa gelmişsin zayıflasan ne,zayıflamasan ne diyorsunuz sanırım..öyle olsun ne diyelim

olurmu canım yaşında ne varmış artık kendin için herşeyi yapabilecek yaştasın..çocukların büyümüş düzenin oturmuştur artık..bence bu kadar olumsuz olma..sen hergün yediklerini yaz buraya bak nasıl faydası olacak..elimizden geldiğince yorum yapar destek oluruz..sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz :)

eveeet en son yazdığımın üstünden aylar geçmiş..o zaman 78 kiloymuşum..şimdi 82.4...demekki karar almak yetmiyor bir de uygulamak lazım..iki üç gündür suyu daha fazla tüketmeye çalışıyorum ve akşam yemeğimi erkenden yemeye gayret ediyorum..bir de yürüyüşe başladım..umarım yapabilirim..

benim yengem 45 yaşında ve çok kısa bir sürede 15 kilo verdi,ben 32 yaşındayım ve 3 senedir yerimde sayıyorum,sanırım iş önce beyinde bitiyor,gerçekten zayıflamaya karar verilirse zayıflanıyor,çok istemek lazım,sanırım sizinle ben pek oralı değiliz,alışmışız kilolarımıza.bu arada ben 65 kiloyum ama 55 olmak istiyorum.

haklısın..iş karar vermek ve azimli olmakta..dediğin gibi alışmışız sanırım..ama ben bunu kabullenip bırakmak da istemiyorum..yaz başından beri kendimi hazırlıyorum..sanırım zamanı geldi..içimden hazırsın diyor bir ses..istenirse verilebilinir tabi..yengeni tebrik ediyorum..ne kadar hafiflemiştir..özendim ona..hem de iyice heveslendim..ben elimden geldiğince günlüğümü yazmaya çalışacağım..sen neler yapıyorsun bu konuda?belli bir liste falan uyguluyor musun?

bugün incelme serüvenime başladım yeniden...regl dönemim yaklaşıyor ve vücudum ödem yapmış durumda..iki gün önce kilom 82.3 idi..yaptıklarımı düzenli yazmak niyetindeyim..inşallah başaracağım..

kahvaltıda menemen(bir küçük tabak),70 gr kepek ekmeği,beş altı çatal peynir,üç çatal acıka,iki fincan şekersiz çay ve yarım kayısı reçeli tanesi yedim..

desene klasik pazartesi diyete başlıyorum sendromu.

ben aynı yerimde sayıyorum,bende işler ters yürüyor,millet yazın kilo verir ben kışın,sanırım kış gelmeden zayıflayamayacağım.çünkü yazın çok kola,dondurma,fastfood vs...tüketiyorum,birde çok az hareket ediyorum,kışın daha hareketliyim,spor için daha bol vaktim var.ben daha olayı beynimde bitiremedim ama son 1 haftadır yanımda 34 beden biriyle dolaşınca kendimi çok dombili hissettim,1 hafta daha takılsam kıskançlıktan kesin sıkı bir diyete girerim

evdeki elbiselerimin yanından resmen fazlalıklar görünüyor,hiçbir giydiğim yakışmıyor,fotoğraflarda yüzüm yarımdünya gibi çıkıyor,işin kötüsü enerjimde yok.

klasiklikten azcık çıksın diye salı başlayım dedim
benim çok zayıf arkadaşlarım var ama keşke ben de kıskanıp onlara bakarak incelebilsem..önceden dediğin gibi çok takmıyorum ya da alışmışım bu şekilde yaşamaya...alışverişe çıkınca da sinir oluyorum kendime..bakalım bu sefer yürüyecek inşallah..

arada yarım elma yedim ve bir çay bardağı süt içtim....

beni ziyaret ettiğin için teşekkür ederim yamukprenses..nickine de bayıldımeğer işe yarar diyorsan bir hafta daha takıl 34 bedenlik arkadaşına derim

günün kalanında neler yedim bakalım..
öğlen :bir tabak çorba,küçük bir domates,iki çarliston biber,bir dilim kepek ekmeği
ara:bir armut
akşam:bir tabak ıspanak yemeği,bir dilim ekmek,küçük bir kase yoğurt
gereksiz bir ara daha: küçük bir dilim kek,neskafe...

iki litreden çok su içtim..ilk gün için fena değil bence..ama yarın daha iyi olacak inşallah..

gelelim ikinci güne

sabah eşim simit alıp gelmiş..simitle beraber peynir ,domates,salatalık ,şekersiz çay

ara:bir armut

ara:bir fincan sade nescafe

öğlen:iki kase yoğurtlu çorba

ara:yarım elma

akşam:bir tabak taze fasulye,beş kaşık yoğurt,altı kaşık nohutlu pilav,salata

su içmeye devam...ekimin 10 unda tartılacağım

işte 3. gün

sabah :yarım gözleme
ara: şekersiz çay
öğle:bir tabak çorba,bir tabak taze fasulye,salatalık ve domates söğüş,iki biber,bir kase yoğurt,bir dilim ekmek
ara:bir fincan neskafe
akşam:bir tabak mantı
gereksiz ama yedim işte:yarım açma,iki çatal pasta

su iki litreyi geçti..

4. gün

okulda nöbetçiydim..çok yoruldum........

sabah:iki dilim kadar ekmek,peynir,çay

öğle:simit ve ayran

eve gelince kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedik..az az yemeye çalıştım..ince bir dilim de pasta yedim ..
akşama sadece meyve yerim..çok düzensiz oldu bugün ama hiç oturmadım desem yeridir..tek avuntum bu..su içmeye devam..en az iki litre olur..

dün beni endişelendirip strese sokan bir olay yaşadım ve ipin ucu kaçtı..yedim..yedim..yedim...gece de uyuyamadım ve bugünüm de kötü idi..yine ölçüsüz yedim..

ama yarın yeni bir gün di mi günlükcüm..inşallah her şey daha güzel olacak

Son düzenleme:
yetkilileeeerrrr,kapatın bu günlüğü......silin hepsini....niye asla silinemiyormuş..saçmalık...

hayır canım pes etmemelisin

bu sayfayı kapatabilirsin ama kilolar ne olacak?

azimle yakılma sırası bekleyen yağlar.

kalan sayfalar yazmanı bekliyor sağlık için yediklerini, yaptıklarını yazmanı bekliyorlar.

başarılar diliyorum

hala şişmanım.....çirkinim....mutsuzum....herşeyi bırakıp gitmek istiyorum..sadece yatıp uyumak ve hiiiç kalkmamak rüyada yaşamak istiyorum..daha çok sevilmek istiyorum..

Merhaba,niye o kadar negatifsiniz?hayat güzel,kendinize niye eziyet ediyorsunuz?ne kadar şişmansınız?şişmanlık kader değil,gülümseyin biraz:)çirkin kadın yoktur,bu da nerden çıktı?önce kan tahlileri yaptırsanız?sonra da diyetisyene uğrasanız?isterseniz sizi takip edebilirim:)sevgiler:)

ilginiz için teşekkürler...zaman zaman hepimizin kapıldığı bir karamsarlık zamanımdı..ama genel olarak yine de kendimi acımasızca eleştiririm.hayata olumlu bakan biri yim ama çalışan ve üç çocuk annesi bir kadınım.sanırım sorumluluklarrım beni bazen çok bunaltıyor.profilinize bakarken mevsimlerden roma bloğu ile ilgili olduğunuzu gördüm.çok detaylı okuyamadım ama ben de yaklaşık iki hafta önce buldum o bloğu.14 ocak tarihli listelere de bu pazartesi başladım.bu gün listenin biraz dışına çıksam da genel olarak iyi gidiyor.umarım yapabilirim.beni takip etme teklifiniz çok hoşuma gitti.sizi sıkmazsa memnun olurum.yanlız yürütmesi zor oluyor bazen.siz de isveç diyeti yapıyormuşsunuz.ben de yapmış ve 8 kilo vermiştim ..uzun zaman oldu.zor bir diyet..kolaylıklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…