Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen okulunuzul bırakmayın çok zor farkındayım ama hem yarı zamanlı çalışıp hem de okuyun gerekirse dışarıdan okuyun ama OKUYUN!! HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN!!Herkese tesekkurler.
Ben sadece icimi dokmek istedim cunku artik kaldiramiyorum. Onun yuzunden okulu biraktim, calisiyorum. Eve geliyorum ya cekip gitmis ya da yatiyor. Geliyorum hemen evi temizliyorum elimden geldigi kadar. Dusunun ya benden para caliyor. Benim cuzdanimdan para caliyor.
Biz aslen kilisliyiz,benim bir amcam var burada ama ilgilenmiyor oyle,sanirim beni pek sevmiyor.
Kendisi hergun birakmak istiyor ama 1 saat bile sancilara dayanamiyor. Hemen disari atiyor kendini. Ben bu arada 22 yasindayim.
Doktoru hic bi sekilde kabul etmiyor
Herkese tesekkurler.
Ben sadece icimi dokmek istedim cunku artik kaldiramiyorum. Onun yuzunden okulu biraktim, calisiyorum. Eve geliyorum ya cekip gitmis ya da yatiyor. Geliyorum hemen evi temizliyorum elimden geldigi kadar. Dusunun ya benden para caliyor. Benim cuzdanimdan para caliyor.
Biz aslen kilisliyiz,benim bir amcam var burada ama ilgilenmiyor oyle,sanirim beni pek sevmiyor.
Kendisi hergun birakmak istiyor ama 1 saat bile sancilara dayanamiyor. Hemen disari atiyor kendini. Ben bu arada 22 yasindayim.
Suan cok doluyum o yuzden icimi dokmek istiyorum sadece. Kimseye anlatamam,cok agir bu yuku tasimak.
Babam oleli yillar oldu,cok korkuyorum bir gun yuzunu unuturum diye. Hayal meyal aklimda. Resmi hep bas ucumda duruyor, aman ha unutmayayim diye.
En son hatirladigim o icten hastalikli oksurukleri ve bir gun hastaneye kaldirilmasi. Bir daha hic geri donmedi. Donecek denildi bir sure ama donmedi. Sonra da anladim zaten, babami o hastane odasinda kaybetmisim.
Sene 1996ydi.
Annem..
Calisti,eve geldi uyudu,bazen aklina gelirse iki yumurta kirdi onume koydu.
Sonra cici babalar...
Benim bildigim 3 tane.
1 tanesi evliydi hatta. Bosanicam,bosanicam diye kandirdi. Annem intihara kalkisti. Dusunebiliyormusunuz, bes para etmez bir adam icin intihara kalkisti ya. Olmek istedi, bana sarilip cocuk gibi agladi, beni sevmiyor kandiriyor sadece diye. Henuz 9 yasindaydim. Basini oksayip avuttum onu. YA BANA NE OLACAK ANNE? diyemedim.
2 sene once banyoda once kanli mendiller gozume carpti. Dogrusu kotu birsey dusunmedim.
Sonra siringayi gordum. En son da eroini kullanirken yakaladim. Kanim dondu. Isinden atildi,calismiyor. Eroin parasini nasil buluyor diye sormayin lutfen...
Sabah kalkar kalkmaz once eroin, yoksa kendine gelemiyor. Gunde 3-4 kere kullaniyor.
Cok konustum, doktor dedim, haline bak dedim ama anlamiyor. Simdi de cekti gitti disari. Igrenc... Ona bakmak, onu boyle gormek sadece midemi bulandiriyor. Suan sadece kufur etmek istiyorum,gelmisine gecmisine.