Eroin bagimlisi bir ANNE.......

Cokk zorrr ayni yastayiz salma sakin kendini annene destek ol yaninda oldugunu herzaman ona dile getir :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese tesekkurler.
Ben sadece icimi dokmek istedim cunku artik kaldiramiyorum. Onun yuzunden okulu biraktim, calisiyorum. Eve geliyorum ya cekip gitmis ya da yatiyor. Geliyorum hemen evi temizliyorum elimden geldigi kadar. Dusunun ya benden para caliyor. Benim cuzdanimdan para caliyor.
Biz aslen kilisliyiz,benim bir amcam var burada ama ilgilenmiyor oyle,sanirim beni pek sevmiyor.

Kendisi hergun birakmak istiyor ama 1 saat bile sancilara dayanamiyor. Hemen disari atiyor kendini. Ben bu arada 22 yasindayim.
Lütfen okulunuzul bırakmayın çok zor farkındayım ama hem yarı zamanlı çalışıp hem de okuyun gerekirse dışarıdan okuyun ama OKUYUN!! HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN!!
sonra ilerde başınızı duvarlara vurursunuz bicok kişiden duyarız 'keske okusaydim' lafını bunu lütfen kaideye alın ve OKUYUN !!!
Dışardan verin drslerinizi ünivesite mezunu olmaya çalışın biz bayanların okuması gerekli hele ki sizin okumanız daha da gerekli ........
Siz anneniz için elinizden gelenin kat kat fazlasını yapmaya çalışın gerekirse zorla götürün psikoloğa vs..... ne yaparsanız yapın düzelmiyorsa bol dua edin hayatınız boyunca ... ve siz de yolunuza bakmak zorundasıniz bu süreç içinde siz de yuva kurmak istersiniz eşiniz çocuğunuz olsun istersiniz ama bunun için sağlam bi kafa ve sağlam bi kariyerinin olmalı
Üzgünüm ama çünkü bu hayatta eşiniz de olsa akrabanız da olsa anneniz babanız yoksa sizi hep körlemek isterler anneniz babanız yoksa hiç kimseniz yok demektir ......bu yüzden okumalısınız değil okumak zorundasınız !!!!!
Sert konuşmuş olabilirim ama sizin şöyle bi silkelenmeniz için sert konuşma gereği duydum kendimce kusura bakmayın gerçekten çok üzüldüm size dualarimdasiniz .....

Son düzenleme:
Babanız öldüğünde annenizin hiçbir akrabası yok muydu anneanne, babaanne, dede yani destek olacak kimse yok mu..Anneniz boşluğa düşmüş babanız ölünce tek başına altından kalkamıcanı düşünmüş biri olsun istemiş ama onlardan da hayır gelmemiş. Hayata dair umudu kalmamış geleceği göremiyor. Destekçisi de olmayınca bir de çocuk ki daha önce intihara teşebbis etmiş şimdi de unutmak ve ölmek için yapıyor bu illet başladı mı bitirmek kolay değil para bulmak için herşeyi yapar kötü bir durum ama destek olmalısınız tek sizin maaşınızla ev nasıl geçiniyor ne yapıyorsunuz annen hast. Yatacak başka bir çare yok eve dr ambulans gelebilir ama böyle sonu iyi değil bir büyük olsa yanınızda iyi olurdu.

Rabbim yardimcin olsun umarim annen bi an once kurtulur

Doktoru hic bi sekilde kabul etmiyor

Sasirilicak birsey degil doktoru kabul etmemesi . Tum kotu madde bagimlilari doktoru istemez bazen bagimli degilim ben zevkine iciyorum vs giibi seyler soylerler . Ama canim sen yilma o kadini kurtulmasi icin tek yol sensin . Allahin destegini sirtinda hisset ve birseyler icin cesaret et yoksa bu sekilde devam edemez ..

Allah yardimcin olsun. Cok uzuldum.
Yok mu burada bu arkadasin annesine iyilesmesi icin yardimci olabilecek meslekte olan biri? Keske olsa ya. Biz de annesinin iyilestigi ve hayata tutundugu haberlerini alsak.

Allah yardımcınız olsun.
Önce kendinizi düşünün.
Eroin bağımlılarında HIV virüsünün neden olduğu AIDS hastalığı çok ama çok yaygındır.
Ne olur kendinize dikkat edin, bari sizin başınıza bir şey gelmesin.
En kısa zamanda annenizin kurtulması dileğiyle...

Herkese tesekkurler.
Ben sadece icimi dokmek istedim cunku artik kaldiramiyorum. Onun yuzunden okulu biraktim, calisiyorum. Eve geliyorum ya cekip gitmis ya da yatiyor. Geliyorum hemen evi temizliyorum elimden geldigi kadar. Dusunun ya benden para caliyor. Benim cuzdanimdan para caliyor.
Biz aslen kilisliyiz,benim bir amcam var burada ama ilgilenmiyor oyle,sanirim beni pek sevmiyor.

Kendisi hergun birakmak istiyor ama 1 saat bile sancilara dayanamiyor. Hemen disari atiyor kendini. Ben bu arada 22 yasindayim.

Kiyamam sana ben ya:(
Nerde oturuyorsun peki?

Suan cok doluyum o yuzden icimi dokmek istiyorum sadece. Kimseye anlatamam,cok agir bu yuku tasimak.
Babam oleli yillar oldu,cok korkuyorum bir gun yuzunu unuturum diye. Hayal meyal aklimda. Resmi hep bas ucumda duruyor, aman ha unutmayayim diye.
En son hatirladigim o icten hastalikli oksurukleri ve bir gun hastaneye kaldirilmasi. Bir daha hic geri donmedi. Donecek denildi bir sure ama donmedi. Sonra da anladim zaten, babami o hastane odasinda kaybetmisim.
Sene 1996ydi.
Annem..
Calisti,eve geldi uyudu,bazen aklina gelirse iki yumurta kirdi onume koydu.
Sonra cici babalar...
Benim bildigim 3 tane.
1 tanesi evliydi hatta. Bosanicam,bosanicam diye kandirdi. Annem intihara kalkisti. Dusunebiliyormusunuz, bes para etmez bir adam icin intihara kalkisti ya. Olmek istedi, bana sarilip cocuk gibi agladi, beni sevmiyor kandiriyor sadece diye. Henuz 9 yasindaydim. Basini oksayip avuttum onu. YA BANA NE OLACAK ANNE? diyemedim.

2 sene once banyoda once kanli mendiller gozume carpti. Dogrusu kotu birsey dusunmedim.
Sonra siringayi gordum. En son da eroini kullanirken yakaladim. Kanim dondu. Isinden atildi,calismiyor. Eroin parasini nasil buluyor diye sormayin lutfen...
Sabah kalkar kalkmaz once eroin, yoksa kendine gelemiyor. Gunde 3-4 kere kullaniyor.
Cok konustum, doktor dedim, haline bak dedim ama anlamiyor. Simdi de cekti gitti disari. Igrenc... Ona bakmak, onu boyle gormek sadece midemi bulandiriyor. Suan sadece kufur etmek istiyorum,gelmisine gecmisine.

Biliyor musun sen cok guclu bir kizsin senin yerinde baskasi olsa cekip giderdi.Sen okulu birakiyorsun evin gecimini sagliyorsun evi dondurmeye calisiyorsun.Ben boyle guclu bi kizin bu savastan galip cikacagina yurekten inaniyorum.Allah her daim yanimizda bunu unutma.Elbet bir gun sen de isigi goreceksin.Ama disardan da olsa oku.Annene gelince zorla da olsa onu bir hastaneye yatir en azindan hayatta kalmak icin bir sansi olur.Yoksa boyle gozunun onunde gittikce ölecek eriyecek.Allah yardimcin olsun canim :$

Back
X