Saygı duyarım düşüncenize. Allaha bin kere şükür ki annemden yana bir sıkıntımız olmadı. Hem annemiz hem babamız oldu. annemi okuma yazması olmayan ama asla cahil olmayan, 7 evlat büyütmüş bir ev hanımı. O yüzden anneyle ilgili sıkıntılar bana tuhaf geliyor. Biz babamızla sıkıntı yaşadık. Annem çocuklar iyice büyüyünce babamdan ayrıldı.
Bahsettiğim videoda bazı insanların beyin işleyin yapıları farklı diyordu. Mesela adamın birinin hanımıyla yıllarca anlaşamamış, hep kavgalılar, dinlediği konferanslar sonrasında eşinin ters psikoloji ile beyninin çalıştığını anlıyor. Eskiden olsa benimle dışarı gel dediği eşi, "benim bu kadar işim var, yardımcı olacağına beni dışarı çağırıyorsun" diyor. Şimdiki zaman da eşinin beyin yapısını çözen adam, eşine diyor ki "dışarı çıkacağım, beraber gidelim diyeceğim ama zaten sen gelmezsin", o zaman eşi de ona , "niye gelmeyeyim, zaten az vakit geçiriyoruz" diyor. Beyin işeyiş yapılarını 3e ayırmıştı.
Ve beslenme yapıları da farklı , beyni srotin(!yanlış hatırlamadıysam) hormanı az salgılanaların karbonhidrat ağırlıklı beslenmesi gerekiyor. Bir de sigara içen kişilerin, beyni hasar görüyor.