Erol Tavmergen

Çok haklısınız gerçekten…çevremizdekiler daha da yıpratıcı oluyor.Bende tavmergendeyim.Ganol f kullanmaya başladık diğer oxoside Salı başlıycam ve çarşamba merkezde olucaz. Umarım sonuçlarımız güzel çıkar belki orada tanışırız.
Çok memnun olurum. Benim 4 embriyom bu hafta genetik teste gidecek, eger olumlu dönüş olursa transfer olacak yoksa 1 ay " ara verip" tekrar tedaviye sıfırdan baslayacagım.

Çok memnun olurum. Benim 4 embriyom bu hafta genetik teste gidecek, eger olumlu dönüş olursa transfer olacak yoksa 1 ay " ara verip" tekrar tedaviye sıfırdan baslayacagım.
Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ama beklerken insan özellikle biz kadınlar çok yıpranıyoruz.ben incik boncuk yapmaya başladım kafamı dağıtsın diye çalıştığım için iş yeri stresi ayrı …
sanırım bizimse çarşamba yumurta toplama yapılacak birşey söylemediler telefonda ama pazar olduğu için arayıp rahatsız etmekte istemedim

Merhaba nasıl kendi çabanızla oldu? Bizde yıllardır deniyoruz ve olmuyor 2 kere tüp benek yaptırdık tutmadı şimdide tavmergene başladım
Daha önce yazdım mı hatırlayamadım. Benim fsh ve lh hormonu eksik. Merional denen ilaçla dışardan aldım o hormonları. Yumurta rezervi var ama ilaçsız adet olamıyorum ve yine iğne kullanmadan yumurta büyümüyor. Buradan tanıstıgım cok degerli arkadasların uyguladıgı tedavileri uyguladım. İstanbulda celalettin peru var mesela onun uyguladıgı tedaviyi uyguladım. 2. Tedavide hamile kaldım ama kan sulandırıcı kullanmadıgım için kaybettim. 5. Tedavide 3 üzlere hamile kaldım. Birinin kalbi ikinci ayda durdu. İkizlerim şuan 5 yasına girdiler. Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Ben bir doktorla yetinen biri değildim. Aret kamara cok güveniyorum. Ben aydında o istanbulfa olmasına ragmen cok güzel yönlendirdi ve sordugum tüm sorulara ona tedavi olmamama ragmen cevap verdi. Sizlerde bir doktora bağlanmayın. Ben bir tedavide cok iyi yumurtalarla aydında paraya tapan bir doktorun yanlış ölçümleri yuzunden çöp ettim yumurtaları.
Aynı zamanda 22. Haftada sözde ukala bir perinatolag aydında tektir kendisi ukalalığı ordan gelir ki onu dinleyip kan sulandırıcıyı bıraksaydı 23/14 tansiyonla suan yoktum aranızda. O yuzden her doktor herseyi bilmiyor. Güvenmedikçe tedaviye başlamayın. Tavmerganda tok esnaf. İlgi ve doktoru görmek mesele. Kendilerine de söyledim ve eleştirdimde.

Merhaba arkadaslar 2. parti giden 4 embriyomdan 1 tanesi transfere uygun geldi.. guncelleme yapmak istiyorum, Tavmergen'deyim. 8 de 1 her ne kadar cok az gozukse de ileri yaş oldugum icin sanırım normaldir, cok mutlu oldum.. yaklasık 40 gun kadar transfer oncesi tedavi olacak(mış)..bakalım..hepimizin yavrusuna kavusması dilegiyle..

yaş 41, tek bir embriyo yuklenecek genetik testten gecebilen. moralim bozulmuyor degil ama umutlu olmak zorundayım..rahim dinlendirilmesinden vs bahsedilmedi ancak acaba bugunden itibaren 40 gun yaklasık transfere oldugu icin rahim dinlenir mi..cok heyecanlıyım..

Erol Tavmergen kliniğinde tüp bebek deneyenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben yakın zamanda başlamak istiyorum ama hiç bi bilgim yok .
Kızlar Tavmergen kese görmek ve kalp atışı için muayene ücreti alıyor muydu sizin zamanınızda 800 tl muayene ücreti istedi benden.
Transferi yaptırdım ondan önce dünya kadar para verip bir sürü işlem yaptırdım bunun için para alınır mı?

Back
X