- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Benim de en korktuğum şey. O yüzden çok temkinli davranırım, twitterdan bakarken twitter hesabımdan komple çıkarım ki yanlışlıkla fav mav etmeyeyim, instagramda da çakma hesap aldım yanlışlıkla bişey yaparsam bile ben olduğum anlaşılmaz.
Benim oldu ama keşke olmasaydı dediğim tecrübeler
Benim sevdicek geçen yıl geldi bizim bölüme ikinci dönem, kimseyle konuşmaz (özellikle kızlarla) öylece twitterda takılırdı (geçerken çaktırmadan bakmıştım telefon sürekli elinde olunca sevgilisi mi var acaba diye). Sonra bana bişeyler sormaya başladı şu nasıl oluyo notlar var mı falan ama kimseyle kızlardan muhabbeti yok başka. Bi de fena keserdi yani arkadaşım bile farketmişti ben ne zaman kafamı çevirsem bakıyo falan. Bunun üzerine ben de utangaç ondan açılamıyo dedim, haklı olduğumu söyleyin lütfen
Sizin öyle bakışma durumlarınız oldu mu?, gerçi bu bakışmalardan pek bişey çıkmıyor canlı örneğiyim![]()
Canimmm canimmm bugunde aci sinir bozucu seyler yasamisken sana taze taze söylim, agziyla gelse seni seviyorum dese bile bi tereddut et hemen inanma
ben cok bakistim, biseyler oldu dolayli yoldan aramizda birebir olmadi ama haberi oldu yasanilanlar hakkinda twitler atiyodu benle karsilasinca atiyodu ve tesaduf olmayacak kadar yaşadiklarimizla benzer seyler hakkında atiyodu ama bugun biseyler yasadim ve ogrendimki bana karsi bir b.k afedersin hissetmiyomus allahta belasini versin diyorum resme parmağında oynatti beni cok sinirliyim

sakin beni kesiyo diyip hüküm verme erkeklere güven olmuyo, bakismayla sevip sevmedigi anlasilmiyo zaten seviyosa isterse dunyanin en utangac adami olsun gelip soyler inanki