Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Kuzum ben linçe alışmışım hatta 1 haftadır kimse bana bişi yapmıyor hxhshs ki bende çok azgınım bu sıralar
Zengineee fantağzi derlerr , fakiree sapık müge aplaaağ hdhshsh

İşte görmen için özellikle bakıyor olman lazım. Gözardı etmenin olayı zaten özellikle bakmadığın sürece görmemek. Normal mi değil mi bilmem, bakmazsan görmezsin.

Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?
Şimdi şu şekilde eğer sevgilim ya da eşim benimle cinsel hayatında ne beklediğini paylaşmayacaksa neden hayatımdaki? Hayat arkadaşlığı her konuda dürüstlük demektir. Ha 2 gün olur ha 5 yıl olur bu insanların ilişki anlayışıdır.

Höfffff çok masraflısın, sıtarbakslarda sana kahve içirsin, donunu jartiyerini VS’tan alsın. Adamın ocağına incir ağacı dikersin
Aramızda kalsın son anda kakaladım kendimi sana komik bişi anlatıcam hdhshs
O alışverişi babamın kartıyla yaptım ve kadınlar vs de etrafımı sardı Bende gazla çalışıyorum söylemesi ayıpp. Bi almışım 5 bin₺ tabi yiğitliğe mokta sürdürmedim aldım , böldürdüm xjjdjd babam görmüşşş , garibim bilmiooo jxjsjsjd
Ne aldın kızım elektrikli eşyaa mıı demesin miiiiiii evet babacığım ısıtıcı dedim hxhshhsjshshhshshshs

Konuyu açan arkadaş çok memnun değil ki bu istekten böyle bi konu açmış

Öf cidden ya. Ne biçim zihniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…