- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Ama ben daha çok, suç polisiye, seri katil üçlemesi tarzında kitaplardan hoşlanıyorum. Fantastik de severim.
Günlük hayatta olamayacak ne varsa severim kısacası.
Basit kitapları değil, okurken düşündürecek, gerçekten zeka isteyen kitapları severim. Öyle satır atlaya atlaya bitirebileceğin bir şey olmayacak. Anlamak için çaba göstermek gerekecek. Ve bittiğinde sende bir iz bırakacak. Sonu baştan belli olmayacak. Gizemcilerdenim biraz da...
Fantastiklerden favorin var mı?Ben çok severim valla V.C. Andrews'u. Çatı serisini de baştan sonra rahat 4-5 defa okumuşumdur. Dediğim gibi Çatı dışında da 25 kadar kitabı var, onların da her birini 2şer 3er kez okudum, hatta bazılarını daha fazla : )
Filmlerde de matrix üçlemesi, beni fena etkilemişti ya. İşte zeka ürünü diye buna derim ben demiştim.Ben o dedigini filmlerde seviyorum...Korku, gerilim, polisiye...
Kitap konusunda pek seciciligim yoktur, hosuma giden her seyi okuyabilirim...
Ama ben daha çok, suç polisiye, seri katil üçlemesi tarzında kitaplardan hoşlanıyorum. Fantastik de severim.
Günlük hayatta olamayacak ne varsa severim kısacası.
Basit kitapları değil, okurken düşündürecek, gerçekten zeka isteyen kitapları severim. Öyle satır atlaya atlaya bitirebileceğin bir şey olmayacak. Anlamak için çaba göstermek gerekecek. Ve bittiğinde sende bir iz bırakacak. Sonu baştan belli olmayacak. Gizemcilerdenim biraz da...
Bende okuyucu sayılabilecek biri olarak bu kitaplari duymadim
Apollonlusunu okudum o serinin. Ama ne yalan söyleyeyim, beyaz diziden farkı yoktu. Beğenmedim onu.Polisiye-cinayet seviyorsanız kesinlikle Craig Russel kitaplarını öneririm. Ted Dekker'ın da Gelin Koleksiyoncusu ve Kemik Adamın Kızları kitapları güzeldir.
Fantastik için Jasmine Galenorn'un Ayın Kardeşleri serisi var. Bu çok fantastik, dünyalı periler, şeytanlar, iblisler, ejderhalar vs.
Bir de P.C.Cast'ın Tanrıça serisi var ki gerçekten güzeldir. Her biri ayrı kitap, her bir kitapta sıradan bir kadın bir şekilde antik Yunan Tanrılarının veya mitolojik kişilerin dünyasına katılıyor ve seyreyleyin macerayı : )
Siz daha yazmadan ben yazmışım : )Fantastiklerden favorin var mı?
Bir de favori aşk filmin hangisi?
Çatı serisini seviyorsan Oldboy filmini izledin mi, izlediysen beğendin mi?
tişikkirler cevaplar için
Ha evet, öyle çok derinlikli kitaplar değiller doğru.Apollonlusunu okudum o serinin. Ama ne yalan söyleyeyim, beyaz diziden farkı yoktu. Beğenmedim onu.
Yarın kitap alacağım. John verdon kitabı bitirdim daha yeni.
Fantastikleri severim, orta dünya dedin, elf manyağına çarptın. Bakalım ilgimi çekebilir.Siz daha yazmadan ben yazmışım : )
Fantastiklerden en en favorim David Eddings'in Belgariad ve Malloryon serileridir ama daha Orta Dünya tadında kitaplar, sever misiniz bilemedim. Türkiye'de de pek okuyanı yok maalesef.
Onun dışında yazdığım gibi P.C.Cast, Yasmine Galenorn, Aimee Carter, -tabii ki J.K.Rowling- sevdiğim fantastik yazarlardandır.
Polisiye konusunda Craig Russell, Agatha Christie, Ted Dekker, Patricia Cornell'i severim. Ayrıca üç adet Seri Katiller başlıklı kitabım var, gerçek seri katilleri anlatıyorlar.
Favori aşk filmim yok açıkçası, en fazla romantik komedi çıkar benden, aşk filmleri bayıyor beni : D Oldboy'u da izlemedim.
True Blood dediniz sensörlerim çalışmış kendimi burda buldum..Fantastikleri severim, orta dünya dedin, elf manyağına çarptın. Bakalım ilgimi çekebilir.
p.c castı beğenmiyorum ne yazık ki. 7-8 kitap kadar gece evi serisini takip ettim, lisedeyken. O kadar detay, gereksizlik vardı ki yordu beni. Vampir günlükleri, true blood ya da dümdüz alacakaranlık serisi daha az yorucu, duru.
Oldboy un konusuna bak, çatıyı seven onu da sever. Ama çok fena psikoloji bozar benden demesi.
Hmm bakayım Oldboy'a o zaman. Aman psikolojim bozulursa bozulsun, kökü bende tekrar düzelirFantastikleri severim, orta dünya dedin, elf manyağına çarptın. Bakalım ilgimi çekebilir.
p.c castı beğenmiyorum ne yazık ki. 7-8 kitap kadar gece evi serisini takip ettim, lisedeyken. O kadar detay, gereksizlik vardı ki yordu beni. Vampir günlükleri, true blood ya da dümdüz alacakaranlık serisi daha az yorucu, duru.
Oldboy un konusuna bak, çatıyı seven onu da sever. Ama çok fena psikoloji bozar benden demesi.
Ay küfür etttiiiiTrue Blood dediniz sensörlerim çalışmış kendimi burda buldum..Fantastik olarak GOT'u önerebilirim..
Amanın Eric Northman hayranısı geldi. Ne tatlı di mi?True Blood dediniz sensörlerim çalışmış kendimi burda buldum..Fantastik olarak GOT'u önerebilirim..
Ben de başlarda yazarken tuhaf oluyordum,alıştım.Hmm bakayım Oldboy'a o zaman. Aman psikolojim bozulursa bozulsun, kökü bende tekrar düzelir
Ay küfür etttiiiiO değil de hakikaten küfür gibi kısaltma ya, "ne izliyorsun" "GOT!!"
Game of Thrones.Amanın Eric Northman hayranısı geldi. Ne tatlı di mi?
Ama nick de breaking bad?
Torbacı kimya öğretmenini mi izliyorsun? Hehehe güzeldi ama 1 sezon dayanabildim ona da. Çok ağır gidiyor yaaa.
Got nedir, kısaltma mı?
Ne kadar işsiz bir kız olduğumu da kanıtladım, ne kadar yabancı dizi, film, kitap hepsinden haberim var.Hmm bakayım Oldboy'a o zaman. Aman psikolojim bozulursa bozulsun, kökü bende tekrar düzelir
Ay küfür etttiiiiO değil de hakikaten küfür gibi kısaltma ya, "ne izliyorsun" "GOT!!"
Ya şu cüce var ya o mu?Game of Thrones.
Çok tatlı ya bebiktom benim...Amanın Eric Northman hayranısı geldi. Ne tatlı di mi?
Ama nick de breaking bad?
Torbacı kimya öğretmenini mi izliyorsun? Hehehe güzeldi ama 1 sezon dayanabildim ona da. Çok ağır gidiyor yaaa.
Got nedir, kısaltma mı?
İşsizlik değil ya, ben de çok yabancı dizi izlerim.Ne kadar işsiz bir kız olduğumu da kanıtladım, ne kadar yabancı dizi, film, kitap hepsinden haberim var.
İşsiz adam napar işte
O evet. Sibel Kekilli de oynamıştı hatta.Ya şu cüce var ya o mu?
Evet..Ya şu cüce var ya o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?