- Konu Sahibi depresyon1584
-
yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal
edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin
yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal
edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin
Hem 20 yaş büyük hemde bunak diyor birde severek evlendim diyorsun burnuma kokular geldi bile kızlar :sinifsinif: :sinifsinif:
bunu en ıyı ben bılırım kızmam gayet normal sussaydım dahamı ıyı tepkısız olmak mı lazım sız yasadınız mı hiç asagılık kompleksine gırıyosunuz hem bakımlı hem genç bi bayanım agrıma gıtmesi normal.yasamayan bılemez büyük konusmayın bence cok vahim bi durum esiniz 900 lu hatlardakı bayanlara bile heycanlanan ve öyle bi kadın hosuna gidiyosa napmalı güzelim fakat otorıter kendını bılen gereksz cılveyı sevmeyen bı bayanım normal diilmi sizce
zor bı durum sinirlerim çok bozuluyo bu durumda ne düşünmelıyım esım benı sevmıyomu begenmıyomu yoksa bu adamdan bana hayır gelmezmi sizce
:lepi:yanlış adres demi ank06:lepi:
hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kendinden 20 yaş büyükbir adanmla evlenirken bazı şeyleri göz önünde bulundurmamışsınki şimdi bunak diyip çirkin laflar edebiliyosunnnn
ayrıca bu bahsettiğin bunak koca sakın kendin olmayasınnn
pek bi erkeksi buldum seni:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol:delikafadulden Koptum resmen bunak heekaydirigubbakcemile3
O erotik bir bunak
Koru kendini gaydırıguppakkaydirigubbakcemile3
O bunak, bence sen onu bırakkk sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?