Erotizm mi bu?

:roflol:delikafadulden Koptum resmen bunak heekaydirigubbakcemile3

O erotik bir bunak
Koru kendini gaydırıguppakkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

valla KK da sana uygun cilveli sexi bi kadın bulunmaz bence, yanlış sitedesin sen, bunadığın için olabilirbilmiyorumkismile

çok tuhaf bence ben olsam böyle şeye asla izin vermem sende cilve yap o zaman adamı bunaltcağına benim eşimde benden 17 yaş büyük ve asla böyle sapıklıkları yok ya gerçekten bunak yada sapık veya sende iş yok.....

Hem 20 yaş büyük hemde bunak diyor birde severek evlendim diyorsun burnuma kokular geldi bile kızlar :sinifsinif: :sinifsinif:

kendinden 20 yaş büyükbir adanmla evlenirken bazı şeyleri göz önünde bulundurmamışsınki şimdi bunak diyip çirkin laflar edebiliyosunnnn
ayrıca bu bahsettiğin bunak koca sakın kendin olmayasınnn
pek bi erkeksi buldum seni
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

valla ben de yaşlarınızı merak ettim.kaç yaşındasınız ki?

arkadaşlar insan evlenince bazı olumsuzlukları farkedemiyor
zamanla eşi ile olan problemlerden dolayı belkide problem olmayacak şeyler (aradaki yaş farkı gibi bence önemli değil) insanın gözüne batıyor o yüzden bunak demiş olabilir
ama adamın yaptığı iğrenç bişey eşim öyle bişey yapsa bana dokunmasına izin vermem

zor bı durum sinirlerim çok bozuluyo bu durumda ne düşünmelıyım esım benı sevmıyomu begenmıyomu yoksa bu adamdan bana hayır gelmezmi sizce

bu cümleler gerçekten bunları yaşayan birinin cümlelerine hiç benzemiyor.
zorlamayla yazılmış gibi...

:lepi:yanlış adres demi ank06:lepi:
hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kesinlikle esmerim kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 eweeettttt

Bunakmı:1shok::1shok:
ya arkadaşım gidin başkalarıyla kafa bulun gelip burda böyle heyecan yaratacağına inanarak böyle konu açmayın...

inandırıcı bile olsa bence sorun bunakta değil kendisinde madem genc ve güzel bunayacak yasa gelmiş adamı bile heyacanladıramıyor ne kötüü :hulya:

20 yaş epeyce ileri bir yaş. cinsel anlamda yardım ihtiyacı vardır geç ereksiyon oluyordur bu durumu size çaktırmamak için böyle davranıyor olabilir.

5 yıllık evliyim demişsiniz. siz 25 iseniz o 45 bu durumda çok fazla şey bekelemeyin memnuniyetsizliğiniz her sene daha da artacaktır.

aranızdaki iletişim nasıl? onun yüzüne de bunak dermisiniz? aşağılar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…