Erotizm mi bu?

Hanımlar biraz ağırdan alalım,konunun ve sizlerin selameti için çok okuyalım dikkatli yorum yazalım.

inandırıcı bile olsa bence sorun bunakta değil kendisinde madem genc ve güzel bunayacak yasa gelmiş adamı bile heyacanladıramıyor ne kötüü :hulya:

Tam bunu yazacaktım sen yazmışsın..
Yani kocan bunak mubak tamam da, adama az geliyor demek bazı şeyler..

Yaş yetmiş ama iş bitmemiş, demek ki tabiri caizse..

Bence kendini geliştirmeye bak bu konuda, anlarsın ya:) madem severek evlenmişsin yuvanı kurtarmaya bak..

Canım sen de biraz cilvelen, seksi gecelikler, iç çamaşırları falan al, bunlar ayıp gayıp değil ki eşler arasında. Yatakta erotizm kadar normal ne var, olmaması tuhaf bence. Ne var ki bunda anlamadım.

eeee yasını sorunca cevp veren kımse olmadı. bence 20 yas senden buyuk bır adamın baska seylerden ıse baslaması mumkun degıllllllllllllll lmaz: lmaz:

valla banade hiç inandırıcı gelmedi madem bunak ee ne bekliyosunki bu adamdan yavvvboshayallersmileboshayallersmile

bunakmılmaz:
yas farkı çokmuş canım ya.:kedi:
en güzeli oturup konuş eşinle,rahatsız oldugunu dile getir.:kedi:
böle bırsey yapması için illakı senı ıstemiyo anlamına da gelmez..
fantazi yaratıyor akalınca sanırımbilmiyorumkismile

yorumlarda bı hoşdelikafadulden
bıde bunak dıysun ya nıe evlelndın
sen 3o olunca kocan baya yaslı olcak o zaman tamamen sorun olmazmı

merak edenler için ben22 o 42 yasında.bu sıte dün dıkkatımı cektı belkı yasayanlar vardır bı akıl verırıler dedım sözün gelişi bi laf kullandım hepınızın hedefı oldum o da sırf canımın acısından..bırınız erkek dedı bırınız seneryo dedı bırınız yetersız dedı ne kadar gaddar insanlarsınız sız burda derdımı anlatır rahatlarım demiştim daha dün üye oldum ama yanlış yapmışım galiba erkegimsi hava sezen arkadas nerden bı alaka kurdu anlamadım sankı sesımle hıtap edıyorum.sızın derdınız paylasmak diil gırgır samata çoğunuz tahsilli ve belkı yasca benden büyüksünüz ama demekkı okumakla iş bitmiyomuş bırazda hayatta gercekçi paylasımcı cıddı olmakta lazımmış beni çok sasırttınız valla bravo..ben çok farklı msjlar beklıyodum tesellı edıcı nasıhatlı ama masallah siz hem yargıladınız hem ıdam ettınız benı anlayan ıkı üç arkads gördüm onlarada tskkr ederım duyarlılıgından ötürü..bı gün böyle bı olay yasarsanız esinizle agzınızdan nasıl laflar cıkardı merak konusu.benı yasca büyük adamla evlendı dıye yargılayanlar dıkkatedın ask bu ne zaman nerde gelceği belli olmz.

Canım iyi güzel de onu kendinden 20 yaş büyük bir adamla evlenmeden önce azıcık düşünmeliydin??
Severek evlendiğini bile düşünmüyorum.Bunak munak çok ayıp:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…