Amaaan salağın teki. Kendi de demiş,
Diye. Daha ne dinliyorsun ki. Göz devir, sussun.
Benim de bir ev arkadaşım vardı. Onbeş yirmi kg falan fazlası olan ,tombul ama güzel bir kızdı.
Kırtasiyeye giderdi, defteri depodan çıkartayim birkaç saat sonra gelin,derlerdi ilk sayfasına aşk notu telefon numarası yazardı.
Telefonu tamire verirdi, tamirci kendi numarasını kaydederdi, kız aramazsa o arardi , otobüse binerdi (ilk duraktan binince bekleme yapılıyordu) otobüs şoförü ona acilmisti, terziye gider terzi açılır, seçmeli derse gider,peşine biri takılır, alakasız insanlar takip edip aynı otobüse binip tanışmak ister falan...
Ama yalan değildi:) gerçekten de insanlar bu kıza açılmaya meraklıydı.
Ben o şehirde yasarken hiç tacize ya da rahatsız edici bir şeye uğramamıştım,benim için güvenilir bir sehirdi (ki kız hep rahatsız edeni çok olduğundan yakınirdi) , bir gün onla konser çıkışı beyaz bir minibüs bizi takip etmişti, karşı şeride geçtiğimiz halde ters yöne girip peşimizden gelmişti

Yani bazı insanların anlattıkları 'yok LeBron james' dedirtse de doğru olabilir. Bu kıza da eğer anlatıyorsa inanmayan çoktur ama ben ev arkadaşı olduğum için sahittim ki her şey doğru