• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri ersağ bio şampuan kullananlar

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
246
47
118
merhabalar ben 1 aydır ersağ bio şampuanı kullanıyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama kullananlar varsa nasıl bi sonuç aldıklarını merak ediyorum burda paylaşım yaparsanız sevinirim.

Çevremde biosunu kullananlar var hepsi çok memnun saçı beslediğini parlaklık kazandırdığını söylüyorlar ben ersağın argan yağlı şampuanını aldım ama memnun kalmadım çabuk yağlandırıyor saçı ve hiçbir artısını görmedim kokusu bile yok yani..Yüz bakım kremlerini de aldım onlardan da memnun değilim cildim aynı...Ama temizlik ürünleri gerçekten güzel genel temizlik,banyo wc ve mobilya temizleyici...

Çevremde biosunu kullananlar var hepsi çok memnun saçı beslediğini parlaklık kazandırdığını söylüyorlar ben ersağın argan yağlı şampuanını aldım ama memnun kalmadım çabuk yağlandırıyor saçı ve hiçbir artısını görmedim kokusu bile yok yani..Yüz bakım kremlerini de aldım onlardan da memnun değilim cildim aynı...Ama temizlik ürünleri gerçekten güzel genel temizlik,banyo wc ve mobilya temizleyici...

evet gerçekten parlaklık veriyor ama aynı zamanda döküyor da bu iyiye işaretmiş yani etkisini gösterdiğini belirtirmiş netten okuduğuma göre benim saçımı da yağlandırıyor 2 güne bi yıkıyorum ama yinede çabuk kirleniyor saçlarım. termal çamurunu da almayı düşünüyorum ama bi etkisi yoksa almam yani. temizlik ürünleri de gerçekten güzel kokuları da harika.

evet gerçekten parlaklık veriyor ama aynı zamanda döküyor da bu iyiye işaretmiş yani etkisini gösterdiğini belirtirmiş netten okuduğuma göre benim saçımı da yağlandırıyor 2 güne bi yıkıyorum ama yinede çabuk kirleniyor saçlarım. termal çamurunu da almayı düşünüyorum ama bi etkisi yoksa almam yani. temizlik ürünleri de gerçekten güzel kokuları da harika.

ersağ kullanmadıgım ürünü kalmadı diyebilirim..meslegim muhasebe hem işimi yapıyorum hemde bu ürünlerden memnun kaldıgım icin eşe dosta cevreme getirterek kendime gelirde sağlıyorum. bio şampuanınına gelince
okadar cabuk saclarımın uzamasına sebeb olyoki ayrıca dökülme zamanla azalıyo.mucize beklemek hatadır her üünde bir anda.haftada 2-3 kez kullanılır düzenli olarak.termal camurunu gönül rahatlıgıyla kullan yzüme kullanıyorum ben haftada 2 kez ondanda parlak cilde sahibim herey ersag evimde enerjisi cok yüksek başka yardımcı olablicem bişe varsa yazabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ersağ kullanmadıgım ürünü kalmadı diyebilirim..meslegim muhasebe hem işimi yapıyorum hemde bu ürünlerden memnun kaldıgım icin eşe dosta cevreme getirterek kendime gelirde sağlıyorum. bio şampuanınına gelince
okadar cabuk saclarımın uzamasına sebeb olyoki ayrıca dökülme zamanla azalıyo.mucize beklemek hatadır her üünde bir anda.haftada 2-3 kez kullanılır düzenli olarak.termal camurunu gönül rahatlıgıyla kullan yzüme kullanıyorum ben haftada 2 kez ondanda parlak cilde sahibim herey ersag evimde enerjisi cok yüksek başka yardımcı olablicem bişe varsa yazabilirsiniz

gerçekten saçları hızlı uzatıyor ama çok da döküyor normalde bu kadar fazla dökülmezdi saçlarım. peki ne zaman bıraktın şampuanı kullanmayı canım sen?

bio şampuanı kullanırken çok dikkatli kullanmanız gerekiyor çok az kullanmalısınız yoksa tam ters bir etki yapacaktır...ersağın tüm ürünlerinde kullanma talimatları önemlidir.

bio şampuanı kullanırken çok dikkatli kullanmanız gerekiyor çok az kullanmalısınız yoksa tam ters bir etki yapacaktır...ersağın tüm ürünlerinde kullanma talimatları önemlidir.

evet, az kullanıncazaten etkisini birden gösteriyor. benim bir sorum olacak, 2 gün arayla ersağ kremsiz şampuanı, 2 gün arayla da bio şampuanı kullanmak ne derece doğru?

saçlarınız yağlıysa ondan olabilir. kremlerine gelince biranda mucize beklemeyin. zaman içinde farkeseceksiniz. özellikle gece ve argan yağlı kremler çok güzel. gece kremi aynı zamanda göğüsleri toparlamayada yardımcı oluyor bilginiz olsun

bende kullanıyorum bendede dökülme var 1.dökülme ne zaman duracak 2. si ersağ bio şampuan nın saç çıkarma etkisi varmı ve dökülen saçlar ne zaman yerine gelir iyice seyreldi. lütfen cvplarmısınız ALLAH rızası için. şimdiden teşekkürler. bilen birileride cvp yazarsa cok sevinirim :16:

arkadaşım benim bir arkadaşım bio şampuanı bir hafta kullanmıştı memnu değildi.
kullanmaya devam edince dökülmelerin iyice azaldığını ve yeni saçların çıktığını hayretle görmüş.

belki sizde kullanımda bir yanlışlık olabilir.

BEN YAKLAŞIK 1 YILDIR KULLANIYORUM BİO ŞAMPUANI ÇOOKK MEMNUNUM.BENİM SAÇIMDA DÖKÜLME HİÇ OLMADI AKSİNE HERGÜN YENİ SAÇLARIM ÇIKIYO MİNİK MİNİK BİR SÜRÜ SAÇIM VAR :)
KOKUSU ÇOK YOK OLMAMASI DA ÇOK NORMAL ADI ÜSTÜNDE BİO ŞAMPUAN EN AZ KATKI MADDESİ İLE ÜRETİLİYOR.YAĞLANMA KONUSUNA DA KATILMIYORUM BENİM SAÇIM YIKADIKTAN SONRAKİ 2.GÜN KULLANILAMAZ OLURDU BİO ŞAMPUAN KULLANDIĞIMDAN BERİ 2 GÜN ÇOK RAHAT KULLANIYORUM HATTA KIŞ AYLARINDA SAÇIMI TOPLU KULLANIRSAM 3 GÜN FALAN YAĞLANMADAN KULLANABİLİYORUM.BENİM İÇİN TEK SORUN FİYATI VE SİPARİŞ VERMEK. GERÇEKTEN FAZLACA PAHALI VE SİPARİŞİ BİR ARKADAŞIM VERİYOR ONUN TOPLU SİPARİŞİNİ BEKLİYORUM ŞAMPUAN ALMAK İÇİN

Ersağ bio şampuan gerçekten mücize. Benim saçımın bi yerin de kellik vardı şuan oradan saç çıkıyor. Hayatımda kullandığım en iyi şampuan herkese tavsiye ediyorum :)

BEN YAKLAŞIK 1 YILDIR KULLANIYORUM BİO ŞAMPUANI ÇOOKK MEMNUNUM.BENİM SAÇIMDA DÖKÜLME HİÇ OLMADI AKSİNE HERGÜN YENİ SAÇLARIM ÇIKIYO MİNİK MİNİK BİR SÜRÜ SAÇIM VAR :)
KOKUSU ÇOK YOK OLMAMASI DA ÇOK NORMAL ADI ÜSTÜNDE BİO ŞAMPUAN EN AZ KATKI MADDESİ İLE ÜRETİLİYOR.YAĞLANMA KONUSUNA DA KATILMIYORUM BENİM SAÇIM YIKADIKTAN SONRAKİ 2.GÜN KULLANILAMAZ OLURDU BİO ŞAMPUAN KULLANDIĞIMDAN BERİ 2 GÜN ÇOK RAHAT KULLANIYORUM HATTA KIŞ AYLARINDA SAÇIMI TOPLU KULLANIRSAM 3 GÜN FALAN YAĞLANMADAN KULLANABİLİYORUM.BENİM İÇİN TEK SORUN FİYATI VE SİPARİŞ VERMEK. GERÇEKTEN FAZLACA PAHALI VE SİPARİŞİ BİR ARKADAŞIM VERİYOR ONUN TOPLU SİPARİŞİNİ BEKLİYORUM ŞAMPUAN ALMAK İÇİN
merhaba üye olup üye geliş fiyatından alabilirsiniz sponsor numaram ...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
argan yağlıysa normal ve kuru saçlar için etkili olur diye düşünüyorum.Eğer saç tipiniz yağlıysa ısırgan,biberiye özlü şampuanlar daha iyi olur.Bence ondan işe yaramamış olabilir

Üye olup ersag doğal düş jeli şampuan termal maskelerini indirimli almak isteyen olursa ozelden sponsor no verebilirim gerçekten çok memnun kalicaksiniz

Merhabaaa hala kullaniyomusunz sampuani memnunmusunuz benim saclarimd cok seyreldi dokulmekten ise yarr bisey ariyorum lutfen cevap verinn

Back
X