• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri ersağ bio şampuan kullananlar

Ersağ bio şampuan gerçekten mücize. Benim saçımın bi yerin de kellik vardı şuan oradan saç çıkıyor. Hayatımda kullandığım en iyi şampuan herkese tavsiye ediyorum :)
Merhabaa benim saclarimdada seyrelme ve bolgesel kellesmeler var siz kullanmissinz ya saclariniz ne durumda gurlestimi gercektende ise yaradimi bu sampuan
 
Ersağ bio şampuan ve saç toniği ile iyi bir gelişme kaydediyorum. Bio şampuan haftada 1 kez kullanılarak (en fazla 2 damla bio alıp sulandırarak kullanıyorum) saç diplerine masaj yapıp yıkıyorum. Sonrasında da her duş sonrası nemli saç diplerine saç toniğinden kullanıp masaj yapıyorum. Sonuç güzel gidiyor. ;) 1-2 hafdtada sonuç alınamayabilinir saç tipine göre ama uzun süreli kullanıldığında sonuç iyi oluyor.
 
2 haftadır kullanıyorum maalesef fiyasko. Saçlarımı aşırı kuruttu ve kaşıntı yaptı. Boşuna para vermişim yazık. Tresanı tek geçerim
 
Bitkiseller bana yaramiyor ama yinede kullanicak olsam tresan kullanirim alerji seviyesi en dusuk sampuan tresan cunku niyeyse guveniyorum bu markaya.. birde fiyatlari bukadar artmasaydi iyiydi..
 
Back
X