Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım pek giremiorm buraya oldum evet 26.günümdeyim ben dr dan memnun kaldım burnum cok doğal oldu benim süreci biraz sıkıntılı gecti tenimden kaynaklanıo sanırım sislikler duruo morluklar gecti sen ne zaman olacaksın
Canım pek giremiorm buraya oldum evet 26.günümdeyim ben dr dan memnun kaldım burnum cok doğal oldu benim süreci biraz sıkıntılı gecti tenimden kaynaklanıo sanırım sislikler duruo morluklar gecti sen ne zaman olacaksın
Ben de pek giremez oldum,daha yeni gördüm kusura bakma.Ben ertelemek zorundayım ama güzel bir sebepten.Adana'da değildim ben ama taşınıyorum.Artik istediğim her an yaptirabilirim rahat rahat.Şu ev taşıma,yerleşme işleri bi' bitsin...Bu arada tekrar geçmiş olsun,beğendiğin,doğal bir burnun olmasına çok sevindim.Darısı bana:)
tasarım burnun cok hos duruyo burnunun su ankı seklını bı mahsuru yoksa paylasabılırımısın canım ben de ersal kaya dusunuyorum cok merak ettim sonucunu
Merhaba cok guzel duruyor tasirimi istediginiz gibi oldumu? Ben yurtdisinda kaliyorum ve tatile adanaya gelecem oneriyormusunuz bu doktoru? Fiyatlari nekadar?