Ertelemek başlamamaktır başlamak ertelemekten vazgeçmektir

uzun zamandır tartılmamıştım.dün tartıldım.103.400 geldim.ilk hedefim ikili rakamlar.öğleyin okuldan gelince menü olarak maruldoğradım 5,6 yaprak,,yeşil soğan.ton balığı ekledimüstünede limon sıktım, yedim.
ayda 4 versem yeter diyorum.
ohh benim öğlen yemeğim bu zaten iki aydır ben bazen tavukta koyuyorum
aylık limit 4 kilo zaten canım hadi bakalım güzelleşme zamanı:KK9:

dün bütün gün küçük kızımla uğraştım .çok hasta,ateşi var,öksürüyor,boğazı şişmiş.iki öğün yaptım .sabah yumurta,peynir,marul.akşam da tavuk, salata.yalni bildiğimiz protein diyetine uygun şeyler.okul dayerli malı kutlamaları var.ve aklınıza gelebilecek tatl ,tuzlu herşey vardı ve tek lokma bile almadım.bu da irade günlüklerim için önemli bir not.kızım ağlıyor şimdi çıkmam lazım.bugünde kahvaltı gecikti.gene iki öğün yaparım artık.

dün akşam gene ton balıklı salata,1 yeşil elma kaçamak olarakta döğmepilavı yedim.çocuklara yapmıştım.çok canım çekti.

bugün sabah ise,yumurta,marul,maydonoz,dereotu,biraz beyaz peynir ve zeytin yedim.ekmekler ve hamurişleriyle sorunum olmadı allaha şükür.akşam eşim herkese çikolata almıştı ama ben yemedim.en azından kaçamağında sağlıklısına yönelip dövme pilavı yedim.normal yememe göre çok az yedim ama yiede çok yemişim gibi hissettim kendimi.

yalnız sıcak suyu dün yeterince içemedim.kucağımdan inmeyen hasta bir çocuk oluca kaynamış sıcak su içmek pekte mümkün olmadı.

evde beni bekleyen bir sürü iş var. sonra görüşürüz artık.akşama da et,salata yemeyi düşünüyorum.kendimi şimdiden zayıflamış gibi hissediyorum.

bugün sabah üç yumurta ve bir yeşil elma yedim ve hala birşey yemedim.üstelik canımda istemiyor.birazdan kalkıp yarın kendimi daha aç hissedip haddimden fazla yememek için bir şeyler yiyeceğim.

bugünde sağlıklı beslendim.kontrolume gittim ve 103.400 den 100.050 ye düşmüşüm.kendimitebrik ediyorum.bu sefa olacak .gidecek bu kilolar gidecek.mutluyum .huzurluyum.ikili rakamları görsem daha da mutlu olurdum ama.ilk adımı attım.yolculağa çıktım benartık.adımlarımın devamlılığıyla yolculuğu neticelendireceğim inşaalllah.kendime kilo vermekle ilgili bir sürü neden sundum bu defa çünkü.canını acıtan şey güçlendiririnsanı bazan.bende öyleyim şimdi.canımı acıtan şeyler güçlendirdi beni.

bugün sabah kahvaltı için geç kaldım.o nedenle yanıma 200 gr yoğurt ve bir yeşil elma aldım. kahvaltım bu.öğleni atladım.çünkü kızımı doktora götürdüm ve tüm gün onunla uğraştım.akşam da salata ve tavukla günü tamamladım.

evet cuma günü de kazasız geçti.cumartesi sabahı.2 bardak suyumu içtim ve kahvaltı hazırlayacağım.öğleden sonra gün var.orda iradem sınavdan geçecek.

yarın yine akapunktur günü. bakalım bu hafta ne kadar gitti.iki haftadır tam olarak uyuyorum bakalım karbonhidrat diyetine.

evet diyetime yani karbonhidrat diyetine uygun beslenmeye devam ediyorum.ve edeceğim.3. haftamdayım ve uyuyorum hala.kaçamağım bile sağlıklı oluyor artık.baklagiller yok bu diyette ve her iki haftada da birer porsiyon baklagil yedim ben.yeşil çayımı içtim.yürüyüşümü yaptım.

bu defa motivasyonumu sağladım.kıyafetlerimdeki esneme ve içine giremediğim birkaç pantolana girme beni çok mutlu etti.

küçük beden bedenimden bir iki beden küçük motive edici birkaç kıyafet almayı düşünüyorum.içine girebilmek için motivasyon sağlar.

Back
X